Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Τελικα αυτη η Αντριανα η μπιουτιφουλ αξιζει η ειναι μονο φωτο και στησιματα??
Όλη η σελίδα 1842 είναι απολαυστική!!! Σαν την κρέπα που μόλις έφαγα!
Το ερώτημα τελικά είναι to putanabe? or not to putanabe?!!!
destro , θα ρωτησω και αμα ειναι θα βαλω λεωφορειο να παμε
Αυτη δεν ειχε δικο της θεμα ? γιατι δε το ειδα ?
Ένα βραδυνό περίπολο μιας κ είχα καιρό να κάνω σήμερα λοιπόν.
Ξεκινήσαμε από το βαρδάρη οπού γενικά η κατάσταση ήταν αναμενόμενη με τα ίδια πρόσωπα να ανακατεύονται στην τράπουλα. Εντύπωση μου έκανε πως οι τσατσάδες αλλάξανε μέρη κ τις έβλεπες σε διαφορετικά μέρη από το αναμενόμενο.
Σαπφούς 5: Η μοντελίσια Μιρέλα.
Σαπφούς 7: Η Ιονέλα
Σαπφούς 8: Η πετιτ teen Άντζελα.
Σαπφούς 20: Η Μόνικα βαριεστημένη.
Ταντάλου 8: Δεν την είδα πολύ καλά γιατί κάθησα 1 δευτερόλεπτο στην πόρτα κ έφυγα μαζί με το μπούγιο που έβγαινε δεν μου φάνηκε γνωστή πάντως αλλά ήταν αδιάφορη.
Ταντάλου 14: Η ροναλντίνιο Αλεξάνδρα ευτυχώς δεν έπιασε πούτσους κτλ, έλεγε κι όλα ότι είμαστε καθημερινοί κ έκραζε.
Ταντάλου 9: Η "ισπανίδα" Λάουρα.
Κατεχάκη: Η Εμμανουέλλα, η Έμμα δηλαδή με πολύ ωραίο μαλλί κομμωτηρίου και κάπως ξυνισμένη φάτσα 40Ε το γυμνό τσιμπούκι. 50 γυμνό τσιμπούκι με 69 για τον Αλ.
Φρίξου 13: Το καινούργιο δηλαδή το πορτοκαλί. Τρομερός χώρος η Μιραμπέλα με μαρκί μαλλί καστανόξανθο πολύ ωραίο. 30Ε απλό 40 νομίζω γυμνό τσιμπούκι.
Κοροβάγκου 5: Η Ελίζα. Τι βυζάρες είναι αυτές? Μ'αυτό το σεξουλιάρικο που φορούσε θα μπορούσα να τις περάσω κ φυσικές έτσι όπως κρεμούσανε. Busty σωματότυπος τελείως 40Ε το απλό. Για πόσο ακόμα άραγε?
Ανδ. Γεωργίου 30: Η βουλγάρα Τζούλια από το βαρδάρη η πολύ αδύνατη κτλ που γλύφει αρχίδια κ κάποιος είχε πει ότι έχει στενό μουνάκι. Πιστεύω θα ήταν η πρώτη επιλογή για μένα προσωπικά. Πετίτ τελείως χαμογελαστή και παίζει να ήταν η πιο ευδιάθετη από όλες στην βάρδια της. Φορούσε και γούνινες μπότες για αλπινιστές μπουρδελιάρηδες!
Ανδ. Γεωργίου 24: Η busty Τζούλια ρουμάνα με τους σιλικον βύζους ωραίο μουνί κ αυτή.
Ανδ. Γεωργίου 16 Έρως: Αμαλία έμενα μου φάνηκε ψιλοχοντροκομμένη και γύρω στα 30, ελληνοσουηδέζα λέει η τσατσά. Μοιάζει θα έλεγα, αποκλείται όμως θα συμπλήρωνα.
gameover ειδες τπτ αλλο σημερα? επειδη το σκεφτεται φιλος παρα το κρυο
gameover, ακομα απο 40 ξεκιναν στο eros?
Ναι από 40, αν όμως τους μοστάρεις τα 30, δεν θα σε αφήσουν να φύγεις, όπως έγινε και με εμένα σήμερα. Αλλά να ξέρεις ότι θα απολαύσεις υπηρεσίες των 30 ευρώ και όχι των 40 , τίμια πράγματα.
βολτα πριν λιγο με επιτυχημενη καταθεση στη θεια Ναντια στο Αν.Γεωργιου 30...