βολτα πριν λιγο με επιτυχημενη καταθεση στη θεια Ναντια στο Αν.Γεωργιου 30...
-Προμηθεως 25.η Καρμεν και το βραδυ η Αννα.Εναλλαξ το πανε και Ειρηνη εχει επιστρεψει και θα δουλεψει απο Δευτερα
-Προμηθεως 19.η Μαιρουλα με την υπερκινητικη τσατσα που χτυπαει νευρικα παλαμακια την ωρα που παρουσιαζει την κοπελα
-Προμηθεως 14.η Σουζανα το νεαρο μελαχρινο πιπινι με τα μυτερα βυζια
-Προμηθεως 11.η Τζοανα
-Σαπφους 5.η Νικολ
-Σαπφους 7.Η μελαχρινη Ρουμανα Αντρε που δουλευε στο πρασινο
-Σαπφους 8.η Ιταλιδα
Αννιτα
-Τανταλου 8.Ελληνιδα Τζενη καμια 50 χρονων με εκφυλη φατσα,βυζαρες,κωλαρα.Απο κανενα Αγγελο του Τσαρλυ θα ξεμεινε αυτη.Τσατσα αλλου σπιτιου μου ειπε αργοτερα οτι αυτη ηταν η πρωτη φιρμα στο Βαρδαρη και ειχε και δικα της μαγαζια και τη θυμουνται ακομα καποιοι παλιοι και τη ζητανε.Κανενας ηλικιωμενος και παλιος ας μας πει....Gameover
-Τανταλου 14.κλειστο
-Τανταλου 9.Τι μου ειπε
Σοφι νομιζω...Αλλα δεν περιμενα να τη δω γιατι την μπερδεψα με τη Ζωη που την ειχα ξαναδει και εφυγα.Αρα δε την ξερω καθολου
Και αφου δε μου εκανε κλικ καποια κατηφοριζω,παω 26ης στη σταση παιρνω λεωφορειο και παω για καμια Ευα,καμια Μαρια....
-Αν.Γεωργιου 16 Ερως.η Ρωσσιδα Νατασα που φορουσε παλι αυτο το χρυσαφι φορεματακι.Δεν εχει αλλο?Τελοσπαντων αν και την πεθυμησα ειχε τοση αφορητη ζεστη στο σαλονι ειχε και 40 το απλο,ειχε και την πιο καριολα τσατσα με το αβαφο μαλλι και το σηκωμενο φρυδι οποτε την εκανα.Ποια γρια και ποια χοντρη ξανθια δηλαδη...Αυτη ειναι 10 φορες πιο καριολα
-Αν.Γεωργιου 24.η Βουλγαρα Καρμεν μολις ειχε παει με τα ρουχα ητανε
-Αν.Γεωργιου 30.η μιλφ Ρωσσιδα Ναντια στο ντεμπουτο της εκει και οπως ειπε θα μεινει μαλλον εκει.Μπηκα για 50ε με γυμνο 69 μιας και ειχα και πολυ καιρο να τη δω και με καυλωσε απο το σαλονι ακομα..Εχει ομορφυνει,μακρυνε μαλλι και το εκανε πιο ξανθο αλλα πολυ μπλα μπλα ρε παιδι μου...Αφου τελειωσαμε με κρατησε κανα 20λεπτο στο σαλονι να μου πει ολη την ιστορια της ζωης της.Ολα καλα ομως με τη Ναντια ακομα μια φορα
-Λαφαμ.Η Λουση.Τις σπανιες φορες που βρισκομαι πρωι εκει δεν ειναι ποτε η Μαρια
Τελοσπαντων ωραια βολτα και με λιγο περπατημα ως τη σταση στην 26ης καλυπτεις και αλλα 5 σπιτια στην Αν.Γεωργιου
χωρις πολυ περπατημα.
Η Τζένη η αλλιώς η Τζενούλα για τους πιο παλιούς.
Εγω την πρόλαβα όταν δούλευε σε ένα μπουρδέλο στο στενό απέναντι απο τις "ψιψίνες" πλέον "sol" εκει που κανουν τα τραβέλια πιάτσα.Και τότε γεματη ηταν αλλα είχε κωλάρα και δεν ηταν χοντρή με πατσάδες να κρέμονται και κυτταρίτιδες...Ηταν απο τα καλύτερα ...τσιμπούκι σπέσιαλ.... προγράμματα και τετοια δεν είχε πριν 10 χρόνια.....κοντα στα 40 τότε ηταν καλή τρωγόταν για αυτους που γουσταρουν νταρντάνες μη μοντελίσιες...
Όποιος θέλει να κάνει κασκαντεριλίκι ας την δοκιμάσει αν και υποθέτω πως δεν βλέπεται πλεον....
όσο για την Χριστίνα θυμαμαι δουλεψε τελευταια και προμηθέος τερμα πάνω αν δεν κάνω λάθος και εκεί που συνάντησε ο al pacino την Τζένη.....
και νομίζω δεν έκανε τσιμπούκι ...αλλα δεν σε χαλαγε καθόλου