Απογευματινη βολτα σε λιγα σπιτια.
Φριξου 13 Πρωτη σταση, ψαχνωντας την Μαγια, που αναφερθηκε οτι ηταν χτες το πρωι εκει.
Δυστυχως σημερα δεν ηταν, και ηταν η Μιραμπελα. Αν και εχουν γραφει καλα πραγματα γι΄αυτην, εμενα
δεν μου κανει κλικ.
Άρα ακολουθούν τα εναλακτικά προγράμματα βράδυ – πρωί που ακολουθούνται και στο Προμηθέως 25
Φριξου 14 Η Αννα. Ενα κοριτσι καθημερινο. Μικροκαμωμενη με σχετικα μεγαλη περιφερεια για το
σωμα της, αλλα πολυ γλυκια φατσουλα. Δεν εχει γραψει κανεις γι΄αυτην. Ψηνομαι καποια στιγμη.
Ενας εβγαινε απ΄το δωματιο με το χαμογελο μεχρι τα αυτια!
Α, το γυμνο στα 40 και το jacuzzi στα 80!
και εγώ ψήνομαι για δαύτην
Φριξου 15 Η Εφη. Η ζωντανη ιστορια της πολης. Δεν ζητησα να την δω αν και ηταν στην κουζινα.
Δεν ειναι απ΄τις αυτες που ριχνεις ακυρο.
Κατεχακη 13 Παλι την Μαγια εψαχνα, η Μαρα βγηκε. Μου φανηκε πιο ομορφη απο ποτε.
πράγματι έβαλε αυτά τα σγουρά εξτένσιονς και έγινε ακόμα πιο καυλάκι
Μια αλλη φορα ομως.
Προμηθεως 25Τελικα δεν θα την πετυχω την Μαγια. Και μ΄εψησε η κριτικη του Al.
Ηταν μια πολυ ομορφη ξανθια, με στηθος που διαγραφοταν ωραιο κατω απ΄το ασπρο της μπλουζακι και μακρια μαλια.
Ισως η Καρμεν, αλλα αυτη δεν ειχε κοντα μαλλια
Ας μας διαφωτισει καποιος αν μπορει.
η Κάρμεν πρέπει να ήταν ας είναι καλά τα εξτένσιονς, αυτήν μόνο ο al την κάνει καλά
Προμηθεως 14 Η Σουζανα, μετρια εμφανισιακα, με την πιο ευγενικη τσατσα της πολης. Παντα στο ιδιο
σπιτι και παντα πρωινη. Ειχαμε γνωριστει πολυ καλα πριν τρια χρονια με την Ελενα, αλλα απο τοτε αποφευγω να πηγαινω.
Προμηθεως 11 Η Αντριαννα που δουλευε στο πρασινο. Πολυ καλη, αλλα παντα ηταν η πρωτη αλλαγη για μενα.
Σαπφους 5 Η Νικολ οπως μας ειπε η προηγουμενη τσατσα. Δεν πηγα να την δω.
ΚοραβαγκουΗ Ελιζα, οπου και εγινε η καταθεση. Περισσοτερα στην κριτικη.
Καλο βραδυ