πρωινη τηλεενημερωση οσο αυτη ειναι εφικτο να καλυψει τα δεδομενα
-φριξου 15 η εφουλα
-σααλ η μιλφ ευα
-ματζαρου 14 που εισακουσαν την εκκληση μου και βγαλαν την φραγη ειναι η πολυ σεξι ρωσιδα γιαννα και στο --ερως 16 η νατασα η τσαρινα ενω το ματζαρου 1 ειναι κλειστο....η αλλη νατασσα ακα βανεσσα η παχουλουλα μαλλον σταματησε
-λαφαμ η ολντ ταιμ κλασικ μαρια η τσεχοσλοβακα
-φριξου 9 η καντυ
-κοροβαγκου η ελιζα και βραδυ η σαρα
-τσιρκο η αφεντικινα η μισελ
-26ης οκτ 52 η βουλγαρα ντεσυ αν ακουσα καλα και δεν ειπε τζεσυ......αντε δοκιμαζω πηγαινε να τσεκαρεις....
τον κο Sauron για να απαντησω και στον μαανες τον εκτιμω και τον σεβομαι ως παλαιο συναγωνιστη και συναδελφο που ειναι και μια γενια μεγαλυτερος απο μενα που ειμαι ηδη μεγαλυτερος σε ηλικια απο πολλους εδω.....ζητησε ενημερωση και με οσες φτωχες δυναμεις εχω προσπαθησα να την δωσω για σημερα....
με χαρα θα αναμενουμε και τις δικες του ενημερωσεις απο τσαρκες ή καταθεσεις και κριτικες...και αυτο δεν ειναι σποντα ή μομφη απλα φιλικη παραινεση
οσον αφορα τον χαρακτηρα του θρεντ προσπαθειες διαχωρισμου του σε ενημερωτικο και σπαμ/καφενειακο απερριφθησαν στην πραξη απο τον αντμιν του σαιτ που εδειξε και τον δρομο στον οποιον θελει το θρεντ να συνεχισει......ο νοων νοειτω.....την καλημερα μου