Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Με πρόλαβες πρόεδρε αλλά θα το βάλω το κατάλληλο βίνδεο.....
:S λαθος ειδες.... μπες τσατ ή σερρες/δραμα κλπ
@ γαμαικανο εκανες φαουλ μαν αλλα το διορθωσες εγκαιρως....ο μαανες ειναι απο τα καλα και ενημερωτικα στελεχη....μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις και στραβα
@ γκαγκαριν συμφωνω....
@ πατσινο συμφωνω και κανε επειγοντως καμια βολτα,καταρρεει το θρεντ
@ γκειμοβερ δεν συμφωνω που συμφωνεις μονο με τον αλ και οχι με τον γκαγκαριν
@ παπαζιτς συμφωνω δαναη=το τελειο βυζι για μενα και οι τελειοτερες γαμπες επισης και πατουσακια....εχουμε και μεις φετιχ
υγ πολυ σταθερος ψηφοφορος μου εισαι ρε τυπε....σε μιση ωρα αλλαξες τρια εκλογικα κεντρα
@ δοκιμαζω μπραβο σου...εισαι ο πλεον κουλ εδω μεσα και αποενοχοποιημενος....γουσταρω βυζι αγελαδινο,γουσταρω χοντρες κλπ....μαζι σου....ο ανθρωπος δεν ντρεπεται να το πει....
@ μπουμπσακερ.....ε οχι ρε φιλε....πενηντα σελιδες βυζια και βυζια και τους βαζεις ολους να κυνηγαν να βρουν τεσσαρια και εξαρια και μας λες οτι της αφρουλας ειναι το καλυτερο....δεν το δεχομαι....υπαρχουν και πιο καλα και χορταστικα
@ μαανες φιλε εσυ κανα μιλφ δεν θελήσες ως νεο παιδι που εισαι ποτε να παρεις;ολο πιπινια βλεπω κυνηγας.....
@ ντεκερ....μ αρεσει που και οταν ακους κατι λαθος εισαι αυθεντικος και ωραιος και δεν τα παιρνεις...
@ τζο ανοιξε τα πμ σου στον γκειμοβερ αλλιως θα τα στειλει στον κινιτο....περιμενουμε αυριανη αναφορα
@ αντισθενη....κανε τον καραμαν μοντ να αρχισει να ριχνει καμπανες.....
@ ψηφοφορους μαζι θα προχωρησουμε....ο προεδρος μιλησε....
@ δοκιμαζω μπραβο σου...εισαι ο πλεον κουλ εδω μεσα και αποενοχοποιημενος....γουσταρω βυζι αγελαδινο,γουσταρω χοντρες κλπ....μαζι σου....ο ανθρωπος δεν ντρεπεται να το πει....
και γω σ αγαπω ,πνευματικο μου παιδι και ας εισαι αμαρτωλο ....αλλα με τετοιον πατερα θα μου πεις τι θα βγαινε και το παιδι....δεν θα κουραστώ να το λέω ότι ήταν ο εμπνευστής μου για την εγγραφή μου στο site, και ο λόγος που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή ανάμεσα σας.
Ψηλές, κοντές, αδύνατες, χοντρές, ξανθιές, μελαχρινές... αρκεί να είναι γυναίκες και να μου κάνουν κλικ!
Δεν μας εβαλες στην πριζα, ημασταν ηδη! Δεν υπαρχει κανενας που να μην του αρεσουν τα ωραια - μεγαλα βυζια.@ μπουμπσακερ.....ε οχι ρε φιλε....πενηντα σελιδες βυζια και βυζια και τους βαζεις ολους να κυνηγαν να βρουν τεσσαρια και εξαρια και μας λες οτι της αφρουλας ειναι το καλυτερο....δεν το δεχομαι....υπαρχουν και πιο καλα και χορταστικα
Αδερφε καλημερα....Γελασα πολυ με το σχολιο σου...Πολυ αυθορμητο....
Ειχα κανει και την παρατηρηση οτι ειναι προσωπικη αποψη,την οποια ομως δεν μπορω να την επιβαλλω στο φορουμ.....Ε,και κατι αλλο......(Πω πω ρε φιλε,γελαω ακομη,δεν μπορω να γραψω) Φανταζομαι αυτο που εγραψες οτι τους εβαλα στν πριζα να βγουνε ολοι αν κυνηγανε μεγαλα βυζια...χαχαχαχα....Δεν εβαλα κανενα ρε συ....Μακαρι τα βυζια να ηταν κομπολοι να εχω να παιζω ενα ολη μερα με DD νουμερα....Καλη ιδεα,
προσοχη γνωστη παταταΜικρη βολτα χθες βραδυ, για ελεγχο των νεων αφιξεων που αναφερθηκαν.
Δυστυχως στο βιτρινατο, που ηταν ο πρωτος στοχος, ηταν εντελως αδυνατο να παρκαρεις
σ΄ολη την Ανδρεου Γεωργιου.
Δευτερη σταση η Κωλεττη, για να δω την Τανια. Ενδιαφερουσα περιπτωση μου φανηκε. Ψηλη,
λιγο ενισχυμενη, με ωραιο χαμογελο. Μπηκε στη λιστα.
Ναι ε?προσοχη γνωστη πατατα
οχι....προ φορουμ εποχες απο λαφαμΝαι ε?
Εγω δεν την εχω ξαναδει. Ενας μαλιστα που βγηκε απ΄το δωματιο, δηλωσε στην τσατσα ενθουσιασμενος
Υπαρχουν κριτικες? Θα ψαξω.
Κι ομως, βλεπω οτι υπαρχει μια κριτικη στην Κωλεττη.οχι....προ φορουμ εποχες απο λαφαμ