Πρωινή βόλτα στο Βαρδάρη, γενικά ησυχία αλλά όχι δραματικές καταστάσεις του τύπου δεν έχουμε δουλειά, κλείνουμε κλπ.
Αναλυτικά οι κοπέλες που βρήκα στο δρόμο μου ήταν.
- Προμηθέως 11 , Η Τζοάννα με πελάτη μέσα στο δωμάτιο, αποχώρησα διακριτικά, δεν έλαχε ούτε και σήμερα.
- Προμηθέως 14 , Η Σουζάνα, άλλαξε το μαλλί το κόντυνε και το έκανε μελαχρινό, βυζάκια όξω είχε, πολύ τρυφερά, και κολάρα για πήδημα, έχει δοκιμαστεί, θα επαναληφθεί αλλά πιο αργότερα. Από τις δυνατές πρωινές επιλογές, από τα λεγόμενα της μαντάμ έχει γίνει πια μόνιμη στο κατάστημα.
- Προμηθέως 19 ,δεν πέρασα για προφανείς λόγους.
- Προμηθέως 25 , μια μουνάρα που έμεινα άγαλμα, με όξω τα βυζιά και αυτή μαλλί μακρύ με εξτένσιονς, την κοιτάω 3 sec, η Κάρμεν αναφωνώ, όχι Καραμέλα μου ανταπαντά εκείνη, τρελοκομείο σκέτο, κούνησα λίγο το κεφάλι μου και έφυγα, θα ξαναπάω κάποια στιγμή αλλά σήμερα δεν ήθελα κασκαντεριλίκια. Η τσατσά με πίεζε να περάσω, έλα έχει κέφια σήμερα αλλά δεν μάσησα.
- Σαπφώς 20 , Η Μόνικα η ντεμέκ ισπανίδα με τα βυζάκια όξω και αυτή, σήμερα κάτι σκίρτησε μέσα μου για αυτή αλλά δεν ήταν τόσο δυνατό ώστε να με κάνει να περάσω.
- Σαπφώς 5 ,Η Καμέλια, εμφανώς αδυνατισμένη και περιποιημένη, ήρθε με αγκάλιασε και με φίλησε, αφήνοντας πάνω μου λίγο από το πατσουλί που φορούσε δεν ψήθηκα όμως αν και στη μία και μοναδική φορά που την τίμησα πριν ένα χρόνο περίπου δεν με είχε αφήσει κακές εντυπώσεις.
- Σαπφώς 7 , Η Νικολ η Γκαλίδα, αποχώρησα ευγενικά χωρίς να κάνω τον κόπο να την δω.
- Σαπφώς 8 , Η Άντζελα, ένα πιπίνι πάρα πολύ λεπτό, μελαχρινή, και καλούλα ,αλλά όχι για τα δικά μου γούστα.
- Ταντάλου & Σαπφώς , Η Γιάννα με πελάτη στο δωμάτιο αποχώρησα και από εκεί.
- Ταντάλου 14 , Η Ζωή η Μολδαβή, δεν μου έκανε κλικ αλλά έχει καλές κριτικές, ήταν ορεξάτη και ευδιάθετη.
- Ταντάλου 8Α ,μια Μαυρούλα με το όνομα Πάμελα, δεν συγκράτησα με τη μία το όνομα της και ξαναρώτησα την τσατσά, και μου πετάει την ατάκα, δεν σε άρεσε το όνομα της και δεν περνάς.
- Ταντάλου 9 ,Η Άντζη, δροσερό και χαμογελαστό πιπίνι από Ουγγαρία με κορμί κόλαση και κολάρα αριστούργημα, όπου έγινε και η κατάθεση,
πέρασα πολύ καλά, υπάρχουν βέβαια κάποια σημεία άξια σχολιασμού που θα αναλυθούν εκτενώς στην κριτική που θα ακολουθήσει.