έκανα τσάρκα και εγω σημερα το βράδυ γυρω στης 10 λοιπόν ξεκινησα απο
φρίξου 14 όπυ ηταν ανοιχτο με ξηλωμένες ταμπέλες και δουλευε η Εμμανουέλα η λεπτή της κεφαλληνίας και κωλέτης....
Ανδ. Γεωργιου Λαφαμ η Χριστίνα μόνη της και ισως αυριο βραδυ να δουλέψει η Μαρία.
Ανδρεου Γεωργιου Βιτρινάτο πρέπει να ηταν η Τζούλια γιατι απο τις περιγραφες ηταν ενα ωραιο μωρό κοντούλα ,με πιασηματάκια καστανο σγουρό μακρι μαλλί και ωραιο οπρόσωπο ΜΟΥ θύμισε λίγο Κελυ απο Βαρδάρη....
Μετα καρφί σε
Κατεχάκη οπυ δούλευε η αλλη η Εμμανουέλα η οποια ειναι ψιλομεγαλουτσικη οπως την έκοψα και ενω είμαι ετοιμος να περάσω στο δωμάτιο και ακολουθούσε ενας συνάδελφος παω να μπω στο δωμάτιο και βλέπω μια γάτα να καθεται πάνω στο κρεβάτι....εξαφανίζόλ παιδια....εδωσα την σειρα μου στον συνάδελφο και την έκανα.(Να μου πεις η γατα σε πείραξε?...)
Ειδα πως
Μαντζάρου ηταν κλειστο το 1 και ανοιχτο το αλλο που ειναι στον οροφο,υπέθεσα πως θα ηταν καμμια Λιζα-Βικτωρία-Ναταλί και την έκανα για βαρδάρη .
Τανταλου στον ενα στουντιο δουλευε η Σοφία η οποια μου εδειξε πως ειναι πολυ κρυόκωλη και πρέπει να μην λέει μεσα (ετσι μου λεει το ενστικτο μου)
Αλουμινάτο ειχαμε την Ζωη απο το Μαρινόσπιτο η οποια θα δουλευε μεχρι της 12 και μετα αλλαγη.
Μαρινόσπιτο Ταντάλου δουλευε μια γεματούλα αδιάφορη για τα γολυστα μου.
Στο
Στούντιο στην σαπφους(ανορθογραφο) η Λαουρα και απεναντι
σαπφους σε ενα απο τα διδυμα η Ιονέλα η οποία ειναι φανταστικό μωρό...
μετα στροφη και παω για
προμηθεος οπου πήγα μονο στο μπλέ οπου δούλευε η Βίκυ με τις βυζάρες η ουκρανέζα και διπλα στο
προμηθεος δούλευε η Λαουρα η ορίτζιναλ η οποία εμενα δεν μου κάνει κλίκ.....
Είδα και αποείδα και δεν ήξερα που να μπώ γιατι δεν μου αρεσαν οι επιλογές που είχα....
Παω να δω την Τάνια αλλα σκεφτηκα τον gl που είπε πως ειναι φόλα και δεν μπήκα καν.Υπεθεσα πως ισως να ειναι η ΤΆΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Λαφαμ ... είναι???
και ετσι μη έχοντας αλλες επιλογες περνάω απο
26ης εκτης οπου δουλευε η Μιχαέλα απο προμηθέος και εφυγα για
golden stars να δω την Νασια....
Παιδιά για τα δικά μου τα γουστα η μικρόυλαεχει κοντο καρέ μαυρο μαλλί, ασπρη επιδερμίδα, εχει φοβερο πρόσωπο, μικρο στήθος αλλα ωραίο ,ο κώλος της ειναι οπως ειπε καποιος αχλαδέ αλλα ωραίος και για τα δικά μου γούστα ειναι κορμάρα....Δεν ειναι φωτομοντέλο αλλα αρχοντική γυναίκα και δεν ειναι κοντόυλα απλα φορουσε κατι γόβες και εδειχνε πιο ψηλη ασχετως αν ειναι μετρια.
Φοβερό μουνι μεσα και εγω πέρασα πολυ ωραία μοσχοβολούσε και ηταν πεντακάθαρη.
Ελληνικα δεν τα κατεχει αλλα μιλαει αγγλικά οποτε θα βγάλετε ακρη αν και δεν χρειάζεται καθως δεν μιλάει πολύ.
Νομίζω πως αν δεν εξαφανιστει συντομα σε 1 χρόνο θα είναι τόπ.
Η τσατσα μου ειπε πως αναμένουν και αλλες κοπέλες σύντομα.
Ασχετο το μόνο κακό ειναι οι τσιμπημένες τιμές στο μαγαζί,αλλα και παλι θα προτιμουσα να παω εκει παρα κάπου που θα γαμαω μαζι με μια γατούλα....