sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 471
- Πόντοι
- 2.357
πριν απο μερες ειχατε ποσταρει μια φωτο με τζεσυ κ μαντυ στο w
δεν ξερω τι παιζει αλλα η τζεσυ παλι προς τα εκει πηγαινε χθες το βραδυ με σχετικα αλλαγμενο μαλλυ
η τσατσα απο το φριξου 9 πριν απο μερες μου ειχε πει οτι η τζεσυ εχει σταματησει για λιγο για προσωπικους λογους
ξερουμε τι παιζει?εχει δεσμευτει?
Λοιπον, που λετε την πετυχα ενα Σαββατοβραδο αργα στις αρχες Σεπτεμβριου να περπατα με φορμες στην Εγνατια.. Την χαιρετησα αλλα δε με θυμοτανε, αλλωστε μονο μια φορα την ειχα παρει περσι το καλοκαιρι, με καλες εντυπωσεις γενικα..! Μπορω να πω οτι μου φανηκε πιο ομορφη απ' οτι τη θυμομουν κι απ' οτι φαινεται στις φωτο..! Ειναι μια πολλη εντυπωσιακη γυναικα απο κοντα..!
Μιλησαμε λιγο καθως πηγαινε προς το σπιτι της.. Μου 'πε οτι της αρεσει να περπαταει οταν δε δουλευει.. Κι οτι δε δουλευε εκεινη την περιοδο.. Κ γενικα μου 'πε οτι δεν εχει πολλη διαθεση να ξαναπαει στη δουλεια.. Τωρα δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο σ' αυτο η σχεση που εχει.. Μπορει να 'ναι ματσο ο τυπος κ να τη συντηρει..
Παντως γενικα μου φαινεται η πιο προσγειωμενη απ' οσες εχω γνωρισει κ δουλευουν στη Βιλλα, κ μαλλον δεν ειναι τοσο moneyhunter οσο οι αλλες, αλλα κ καπως πιο συνεσταλμενη, αν κ πουτανα κ ντροπαλη καπως δυσκολο, αλλα εμενα αυτη την εντυπωση μου εδωσε..
Κριμα, αν δεν ξαναδουλεψει.. Νομιζω οτι ειναι απ' τις ομορφοτερες πουτανες στη Θεσ/νικη, κ με μενα ηταν καλη κ στο κρεβατι..! Αν ειχα 40 ευρω για ξοδεμα θα της τα ξαναδινα...