neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αμα κερνας φιλε βενζινι ερχομαι ευχαριστωςτοτε κατσε και περιμενε να χρεωκοπησεις εδω...αν δεν εχεις χρεωκοπησει ηδη...
αμα κερνας φιλε βενζινι ερχομαι ευχαριστωςτοτε κατσε και περιμενε να χρεωκοπησεις εδω...αν δεν εχεις χρεωκοπησει ηδη...
θεληση να υπαρχει και για ολα τα αλλα μην σε νοιαζει...α γεια σου, εμεις τοσην ωρα του το λεμε κι αυτος δε λεει να το καταλαβει, no money no honey
αμα κερνας φιλε βενζινι ερχομαι ευχαριστως
θεληση να υπαρχει και για ολα τα αλλα μην σε νοιαζει...
αμα κερνας φιλε βενζινι ερχομαι ευχαριστως
http://[URL unfurl="true"]www.dimos-sidirochoriou.gr/files/025/Sammakovi/Mikrasiatiki_ekstrateia/ta%20palikaria%20tis%20enomotias%20mou.jpg[/img[/URL]]θεληση να υπαρχει και για ολα τα αλλα μην σε νοιαζει...
μην εισαι τσιπης τυπε εμενα ειπε θα κερασει ...θα την βαλεις εσυ τη βενζινη δηλαδη σε ΔΕΚΟ δουλευεις? Αν ειναι να πληρωσεις εσυ παντως παω και Ταυλανδη δεν εχω θεμα
ταυλανδη ειναι ο επομενος σταθμος ... για αρχη πρεπει να βουλωσουμε μερικες τρυπες στη γειτονια μας ....θα την βαλεις εσυ τη βενζινη δηλαδη σε ΔΕΚΟ δουλευεις? Αν ειναι να πληρωσεις εσυ παντως παω και Ταυλανδη δεν εχω θεμα
μην εισαι τσιπης τυπε εμενα ειπε θα κερασει ...
πεζικο ειναι αυτο τυπεαπο αυτη τη στιγμη αναλαμβανεις σαλπιγκτης επιλαρχιας
πεζικο ειναι αυτο τυπε
ιππικο βρε κουτε...καβαλα στο αλογο θα μπεις στην ποληπεζικο ειναι αυτο τυπε
Απ το στομα μου το πηρες.... Εε αμα ο αλλος εχει δει στρατο μονο στις ταινιες αυτα παθαινει..
πεζικο ειναι αυτο τυπε
θελετε να πειτε τιποτα για τον αγωνιστη...κωστα πρεκα???????
ή διαβαζει πολυ γκανιαν τυπεΑπ το στομα μου το πηρες.... Εε αμα ο αλλος εχει δει στρατο μονο στις ταινιες αυτα παθαινει..
αυτος ειναι ηγετηςτου την εκανα ηδη την παρατηρηση τυπε, αλλα ο τεραστιος λεει οτι δε θα παμε πεζοι αλλα πομπη με τα λεωνιδας και βαζει και τη βενζινη ο ιδιος
θελετε να πειτε τιποτα για τον αγωνιστη...κωστα πρεκα???????