foithths22opa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιατί όμως ο Πειραιάς να είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που δεν έχει μπουρδέλο;Παιδια μην ψαχνετε.Μονο Αντζυ.Δεν παιζει τιποτα αλλο.
Γιατί όμως ο Πειραιάς να είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που δεν έχει μπουρδέλο;Παιδια μην ψαχνετε.Μονο Αντζυ.Δεν παιζει τιποτα αλλο.
Ενταξει ρε φιλε,γιατι να μην σε πιστεψουμε?Εγώ παιδιά μένω στον Πειραιά. Θα σας πω μια ιστορία που είχε τύχει στην μάνα μου. Πριν προλάβετε να κάνετε οποιοδήποτε σχόλιο θα σας πω ότι αυτή η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Η μητέρα μου έχει μια παλιά προπολεμική μονοκατοικία που νοικιάζει στον Πειραιά, κοντά στα σύνορα με Κερατσίνι. Κάποια στιγμή πριν 8 χρόνια που έψαχνε ενοικιαστή για το σπίτι, εμφανίστηκε ένας τύπος γύρω στα 55-60. Φαινόταν πολύ ευγενικός, άφηνε να εννοηθεί ότι έχει οικονομική επιφάνεια και έλεγε ότι θα έμενε μόνος του και ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ του. Αυτό κίνησε την περιέργεια της μάνας μου και κάποια στιγμή άρχισε να τον αποφεύγει, ανεβάζοντας του συνέχεια το ενοίκιο που ζητούσε και λέγοντας ότι το έχει δώσει αλλού το σπίτι. Ενώ αρχικά ζητούσε 80.000 δρχ για το σπίτι, έφτασε κάποια στιγμή να ζητάει 180.000 δρχ, και αυτό απτότητος επέμενε να το νοικιάσει. Κάποια στιγμή η μάνα μου του είπε ότι συμφωνεί και πάνε να ετοιμάσουν το συμφωνητικό. Εκεί, ο τύπος, εμέσως πλην σαφώς, πέταξε το παραμύθι και είπε στην μάνα μου ότι και καλά "εμείς οι εργένηδες ονομάζουμε αυτά τα σπίτια στούντιο" και ότι θέλει να γραφτεί αυτός ο όρος στο συμφωνητικό. Τότε η μάνα μου τον πέταξε έξω με τις κλοτσιές και έτσι εξαφανίστηκε αυτός ο τύπος.
Ακούω τα σχόλια σας...
Παιδια μην ψαχνετε.Μονο Αντζυ.Δεν παιζει τιποτα αλλο.
Τα ξεκώλιασε όλα ο Σκυλίτσης (δήμαρχος επί Χούντας - κατά τ'άλλα πολύ καλός απ'ότι λένε οι παλιοί).Γιατί όμως ο Πειραιάς να είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που δεν έχει μπουρδέλο;
Φίλε rotti,
Μετά από μια ματιά στο χάρτη,
Είναι στην Ευριπίδου ή στην Καραΐσκου, κοντά στην Καραολή και Δημητρίου, όπως πας από 34ου Συντ προς Λαμπράκη αριστερά
Μετα την 34ου Συνταγματος περνας το Jumbo στην πρωτη στροφη δεξια (2αρα φαναρια) καραολη και δημητριου , 3 στενα μετα ειναι στο δεξι σου χερι διπλα σε ενα καινουργιο ξενοδοχειο (στο αριστερο σου χερι ειναι το παλιο ταχυδρομιο ενα νεοκλασικο ... εσυ 8α πας δεξια απο την μερια του καινουργιου ξενοδοχειου σε ενα στενακι ειναι το αργο εκει ειναι.... Ποιος ειμαι ρε ο Destinator o PN λολ
Ταχυδρομος δεν ειμαι αλλα το στελνω το γραμμα...
Ταχυδρομος δεν ειμαι αλλα το στελνω το γραμμα...