neosrethimno
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια μηπως ηπαρχει κανενα call girl στα χανια επειγον?
Ρε παιδια μηπως ηπαρχει κανενα call girl στα χανια επειγον?
Daniela...Ρουμανα 30αρα..δεν ειναι το σουπερ μουνι....αλλα γαμιεται καλα! 6993527910..πριν τις 20:00 γιατι δουλευει νυχτα στα μπαρακια...
προσπαθησα να εποικινωνισο μαζι τις στην αρχη μου λεει 50,00 αλλα μετα το αλλαξε το τροπαριο μετα απο δυο μερες εχω περιοδο τωρα , στην συνεχεια αλαξε την συζητησει οσο και να προσπαθησα στο τελος μου εκλεισε το τηλεφωνο . Μηπως υπαρχει καποιο συνθηματικο και το ξερει καποιος ας το στηλει σε pm
δεν εχει συνθηματα...ρωταει και καλα "που βρηκες το τηλεφωνο" και μαλακιες τετοιες....ρε μπεμπα θες ή δε θες να τσακωσεις ενα χαρτζιλικι? και απαντησε "θελω"..μου εκλεισε ραντεβου στις 6 το απογευμα στη Κορωναιου διπλα στο κωλομπαρο της Ρωαξανης το γωνιακό...πηγα με τα αμαξι τη φορτωσα..τη πηγα σπιτι..της τον εριξα..και τη ξαναγυρισα οπου εκει που τη μαζεψα.....
εκει στο γωνιακο δουλευει τελικα? ή στο Νο1 στη Σουδα..?δεν εχει συνθηματα...ρωταει και καλα "που βρηκες το τηλεφωνο" και μαλακιες τετοιες....ρε μπεμπα θες ή δε θες να τσακωσεις ενα χαρτζιλικι? και απαντησε "θελω"..μου εκλεισε ραντεβου στις 6 το απογευμα στη Κορωναιου διπλα στο κωλομπαρο της Ρωαξανης το γωνιακό...πηγα με τα αμαξι τη φορτωσα..τη πηγα σπιτι..της τον εριξα..και τη ξαναγυρισα οπου εκει που τη μαζεψα.....
ποια ειναι η κορωναιου ρε μαγκες και πως λεγεται το κωλομπαρο...