You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εχω γράχει κριτική για τη Λολίτα κ πιστεψέ με δεν υπερέβαλλα καθόλου. Τώρα αν επμένεις να πας περιμένω την κριτική σου.Παιδιά, ξέρει κανείς για την ΛΟΛΊΤΑ? Άκουσα για μια πανέμορφη ξανθιά, είναι διαθέσιμη? Και αν είναι υπάρχει υλικό? Φωτογραφιες να την δούμε?
Εχω γράχει κριτική για τη Λολίτα κ πιστεψέ με δεν υπερέβαλλα καθόλου. Τώρα αν επμένεις να πας περιμένω την κριτική σου. Ξέρεις αν η Λολίτα είναι εκεί τώρα?
Άλλη μια φοβερή εμπειρία με την ΈΛΕΝΑ ΣΤΟ STUDIO 11, η κοπέλα είναι αστέρι και μακράν προσωπικά για εμένα η καλύτερη επιλογή, δεν είναι τυχαίο ότι μόλις έφυγα περίμεναν 3 πελάτες, καταπληκτικό σεξ, όμορφη κοπέλα με απίστευτο σώμα, και πολύ φιλική, σας την συστήνω ανοιχτά με κλειστά μάτια, θα με θυμηθείτε...
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Μια βόλτα απόψε από τα κορίτσια και είπα να δοκιμάσω τη τύχη μου στην Ανίτα. Αποτυχία!!!!!!! Ελεύθερα πιασηματα λέει η τσατσά και η κοπέλα Όχι και μη. Με τα κόπων και βασάνων κατάφερε να μου τη σηκώσει αφού είχα ξενερώσει τελείως. Κρίμα το 30αρι. Την επόμενη φορά Αλεξία που ξέρω τι λέει ή την Έλενα που λένε οι συναγωνιστές παραπάνω.
gypaetos10
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Σχεδον ολα ειναι ανοιχτα απο τις 10 το πρωί και μετά..Yπάρχει κάποιο μπουρδέλο που να είναι ανοιχτό πρωινές ώρες?
mr Perfect
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 97
- Πόντοι
- 0
Τελικά η Αλεξία είναι όλα τα λεφτα !!!! Εστειλα κριτικη .. Οσο για την βαθμολογια θα πρεπει να είναι 10 σε όλα .. εκτος απο εμφανιση που ειναι 9 . Αλλά δεν με αφηνε το συστημα !!! Ελπίζω να την δημοσιευσετε !
Αλεξία τα λέμε αυριο πάλι !
Αλεξία τα λέμε αυριο πάλι !
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Επειδή δεν δεησε να εγκρίνουν την αξιολόγησή στον πίνακα αναρτήσεων του οικήματος Νο6 σας λέω τα παρακάτω :
Δεν έχουν καθόλου μα καθόλου άδικο αυτή που την ονομάζουν ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΙΝΩΟΣ έχουν απόλυτο δίκιο και αυτό έχει φανη από όταν προτοεμφανισθηκε που από τότε είμαι ταχτικός θαμώνας από το 2014 που είναι εδώ , όπως φαίνεται και από την τότε αξιολόγηση , άψογη σε όλα σε κανη να νομιζης ότι είσαι με πολλοί δικό σου πρόσωπο σε όλα δεχτική , τιμάει τα χρήματα που εισπράτη <<<<<< Η Τελεια Επιλογη
>>>>>
Στα τις βαθμολογίας
Εμφάνιση κοπέλας 9
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 10
Χώρος/καθαριότητα χώρου 9
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10
Πρόσβαση/Parking 9
Σχέση απόδοσης/τιμής 10 .
Αυτη είναι η προσωπική μου εμπειρία και μπορεί να μην είναι έτσι με κάποιον άλλο
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κορίτσι και τον ettore για το free της επίσκεψης .
Δεν έχουν καθόλου μα καθόλου άδικο αυτή που την ονομάζουν ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΙΝΩΟΣ έχουν απόλυτο δίκιο και αυτό έχει φανη από όταν προτοεμφανισθηκε που από τότε είμαι ταχτικός θαμώνας από το 2014 που είναι εδώ , όπως φαίνεται και από την τότε αξιολόγηση , άψογη σε όλα σε κανη να νομιζης ότι είσαι με πολλοί δικό σου πρόσωπο σε όλα δεχτική , τιμάει τα χρήματα που εισπράτη <<<<<< Η Τελεια Επιλογη
>>>>>
Στα τις βαθμολογίας
Εμφάνιση κοπέλας 9
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 10
Χώρος/καθαριότητα χώρου 9
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10
Πρόσβαση/Parking 9
Σχέση απόδοσης/τιμής 10 .
Αυτη είναι η προσωπική μου εμπειρία και μπορεί να μην είναι έτσι με κάποιον άλλο
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κορίτσι και τον ettore για το free της επίσκεψης .
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Έφυγε ένα χιλιοταλεπορυμενο πατριωτάκι μας από την επαρετο νόσο για όσους το γνώριζαν << από την νέα χώρα >> ζούσε από τα είκοσι μόνος του στην Αθήνα τον είχε απαρνηθεί λόγω του προβλήματος του όλοι η οικογένεια .
Κ Ρ Ι Μ Α Χ Α Θ Η Κ Ε ΈΝΑ ΠΟΛΛΟΊ ΚΑΛΌ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΑΦΡΎ ΤΟ ΧΏΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΆΖΕΙ
Απ: Trans -shemale danai
κριμα Cry ητανε καλο τυπακι και τραβηξε πολα ζορια στη ζωη της ... μακαρι να αναπαυθει η ψυχη της Cry
αν τελικα ειναι ετσι,ο θεος να την συγχωρεσει (χρησιμοποιω το θηλυκο γενος σαν σεβασμο στο ατομο και τις επιλογες του),τοτε θα πρεπει να κλειδωθει αυτο το νημα (ή καλυτερα να διαγραφει τελειως) και φυσικα οπου αλλου αναφερεται σε αυτο το site. Eννοειται ολα αυτα αφου πρωτα εξακριβωθει το γεγονος του θανατου.
απο καρκινο πηγε...
τους εχει θαψει ολους αυτη η κωλοασθενεια Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
μιλησα με εναν γνωστο της
καρκινο στην γλωσσα,της το βγαλανε,δυστηχως ειχε κανει μετασταση οπως λενε στην ιατρικη στον λαρρυγγα
Κ Ρ Ι Μ Α Χ Α Θ Η Κ Ε ΈΝΑ ΠΟΛΛΟΊ ΚΑΛΌ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΑΦΡΎ ΤΟ ΧΏΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΆΖΕΙ
Απ: Trans -shemale danai
κριμα Cry ητανε καλο τυπακι και τραβηξε πολα ζορια στη ζωη της ... μακαρι να αναπαυθει η ψυχη της Cry
αν τελικα ειναι ετσι,ο θεος να την συγχωρεσει (χρησιμοποιω το θηλυκο γενος σαν σεβασμο στο ατομο και τις επιλογες του),τοτε θα πρεπει να κλειδωθει αυτο το νημα (ή καλυτερα να διαγραφει τελειως) και φυσικα οπου αλλου αναφερεται σε αυτο το site. Eννοειται ολα αυτα αφου πρωτα εξακριβωθει το γεγονος του θανατου.
απο καρκινο πηγε...
τους εχει θαψει ολους αυτη η κωλοασθενεια Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
μιλησα με εναν γνωστο της
καρκινο στην γλωσσα,της το βγαλανε,δυστηχως ειχε κανει μετασταση οπως λενε στην ιατρικη στον λαρρυγγα
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
Θα συμφωνήσω με τις κρητικές που αναφέρονται στο παρακάτω link και θα πω ότι είναι πολλοί μα πολλοί επιηκεις οι συναγωνιστές από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις : από το ζελέ με τη φούχτα , το προφυλακτικό στο ασήκωτο εργαλείο κ.τ.λ.
Ληφθεί υπόψη ότι την ήξερα από το Νο3 αλλά έλεγα ότι έβαλε μυαλό .
Σαν επίλογο θα γράψω ότι γενικά ήταν μία μέτρια εμπειρία .
Ληφθεί υπόψη ότι την ήξερα από το Νο3 αλλά έλεγα ότι έβαλε μυαλό .
Σαν επίλογο θα γράψω ότι γενικά ήταν μία μέτρια εμπειρία .
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
μας εσωσες απο τζαμπα δρομο..
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
Ρε φιλε τι γυναικα ειναι αυτη??????κολαση!!!!μπραβο στο καταστημα και παντα τετοια!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις