Πηγα για Μονικα ,αλλα η τσατσα μας πληροφορησε οτι η συγκεκριμενη αποχωρησε κ στην θεση αυτης νεα αφιξη
Πρωτη μερα στο στουντιο σημερα κ στο σαλονι ειχε κοσμο...
Μιρελα απο Μολδαβια,ηλικια -αν δεν κανω λαθος- κοντα στα 25+ ,μαυρο κοντο μαλλι,μικρα βυζακια με καφε καυλωμενες ρωγες,σχετικα ψηλη,με ωραιο κωλο κ ομορφο προσωπο...εχει ωραιο κορμι,χωρις πατσαδες κτλ...αν προσεξα καλα εχει κ στρασακι στην μυτη.
Χωρος καθαρος κ αψογος,οπως κ το δωματιο:καθαρα σεντονια,σαπουνι,χαρτι κ θερμοκρασια καλη.
Προγραματα:30 απλο,35 με γλυψιμο (αυτο προτιμησα),μετα 50 κ ανεβαινει κ αν θυμαμαι καλα η τσατσα ανεφερε κ κωλο στα πιο ακριβα προγραμματα
Η Μιρελα μπηκε στο δωματιο με μαυρα εσωρουχα,(μιλαει Ελληνικα),ειπαμε λιγες κουβεντες για να σπασει ο ''παγος'' κ μου προσφερε το κορμι της για γλυψιμο..Δυστηχως δεν μου επετρεψε να την γλυφομουνιασω,μονο να την ρουφηξω τα βυζακια της...οταν εκανα κινηση να παω πιο κατω με τραβηξε προς τα πανω...
..δεν ηθελε...το γιατι το ξερει αυτη....
η σταση κ γενικα το σωμα της ηταν σε αμυντικη θεση κ γενικα η κοπελα ηταν σφιγμενη κ αμηχανη,,,το παρεβλεψα κ πηγαμε παρακατω...μου βαλε καποτα,αλλα δεν μου εκανε πιπα...
..απλα μου τον παλινδομησε λιγο στο χερι της...
τεσπα,επειδη γενικα δεν τρελαινομαι για τις πιπες των μπουρδελων δεν ανεφερα τιποτα,εβαλα μπρος για ΣΕξ σε ιεραποστολικη,οπου με σε κανα 7 λεπτο ,αδειασα το σπερμα μου...οσο ωρα γαμιομασταν,μου χαϊδευε τα μαλλια (ο gl που δεν εχει μαλλια δεν ξερω τι θα του χαϊδευει
)....λιγες φωνουλες/αναστεναγμος ακουσα να ξεστομιζει,αλλα γενικα ηταν ακινητη σαν sex doll...με αφησε να στραγγιξω,βγηκα απο μεσα της,ντυθηκε ,χαιρετουρες κ τελος.
Ειναι συμπαθητικη κοπελα...υπηρεσιες της ομως sucks κ το μονο ελαφρυντικο της ειναι η πρωτη μερα στη δουλεια...Αμηχανη,σφιγμενη κ κομοδινε φαση...εγω την συμπαθησα σαν παρουσια,αλλα δεν ξερω εαν θα ξαναπροτιμησω την κοπελα...μονο εαν διαβασω οτι εξελιχθηκε.Πατε,δοκιμαστε κ σεις κ πειτε μου...Καλο υπολοιπο καλοκαιρι,να μαστε καλα.