dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
Αν είναι στυλιάρι,Βουλγαρογυφτάκι....βουρ......
Αν είναι στυλιάρι,Βουλγαρογυφτάκι....βουρ......
Νέα άφιξη στο Χ στούντιο μια πιπίνα απο Σερβία ονόματι Σισσυ κάστανοξάνθη,ωραίο πρόσωπο και σωματακι ,μεγάλες φυσικές βυζαρες,δεν μιλάει γρι ελληνικά,μιλάει αγγλικά,δεν δίνει κώλο ούτε κάνει γυμνό,αλλά η πιπα της ήταν καλή και στο γλείφομούνι δέχτηκε δάχτυλιάσμα και finger fucking...έπαιξα λίγο και με την πίσω τρυπουλα της εξωτερικά
.Καλή κατάθεση στα 50 ευρώ
αυτο σκεφτηκα κ γω...το απλο 50 αρι στο χ?Σαν πολλά δεν έδωσες? Πόση ώρα έκατσες....?
είκοσι λεπτά με 69Σαν πολλά δεν έδωσες? Πόση ώρα έκατσες....?
είκοσι λεπτά με 69
αυτο σκεφτηκα κ γω...το απλο 50 αρι στο χ?
πηγα πρωινη επισκεψη κ παρθενικη στο x studio...Νέα άφιξη στο Χ στούντιο μια πιπίνα απο Σερβία ονόματι Σισσυ
πηγα πρωινη επισκεψη κ παρθενικη στο x studio...
ο παραδρομος που οδηγει στην εισοδο ειναι παραλληλος με τον κεντρικο δρομο κ μοιαζει σαν αγροτικος δρομος.
καποιος ανυποψιαστος δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβει το x απο μακρυα...μονο εαν ειναι μιλημενος.
τελευταια στιγμη επιασε το ματι μου το μπανερ με το x κ μετα απο μανουβρες μπορεσα και σταθμευσα...δηλ.προσπερασα κ ξαναγυρισα με επιτοπου αναστροφες.... :S
ουτε μια εξτρα πινακιδα διπλα στην Bp (αυτο το μηνυμα παει στο μαγαζι),ουτε βοηθητικη εξοδος για να επιστρεψει καποιος εαν προσπερασει...(αυτο παει για αυτους που κανανε το δρομο)...κατα τα αλλα ο καινουργιος δρομος ειναι αψογος,...επισης ο κυκλικος κομβος-για οποιον δεν ειναι απο τα μερη εκεινα- μπερδευει παρα βοηθαει...
Η Σισσυ ειναι μελαχροινο πιπινακι,με αψογο σωμα,ωραιο βυζι 2,5 αρι που φαινεται αρκετα μεγαλο σε σχεση με τον σωματοτυπο της,ωραιο προσωπο,ομιλει μονο Αγγλικα κ ειναι αρκετα σφιγμενη κ συνεσταλμενη στο δωματιο.
Πηρα προγραμμα 50 μονο κ μονο για να γλυψω το φρεσκο μουνακι της...
Καλουτσικη καταθεση,αφου η κοπελα γενικα δεν παιρνει καμμια πρωτοβουλια μεσα στο δωματιο...ειναι σαν να γαμας μια ντροπαλη φοιτητριουλα-καπως ετσι.
Αναλυτικα σε κριτικη αργοτερα.
τον gl πες αυτος ειναι Τρικαλο,εγω ειμαι απο Καρδιτσαφιλαρακι αν ερθω τρικαλα θα με ξεναγησεις?
κερναω σουβλακι
πηγα πρωινη επισκεψη κ παρθενικη στο x studio...
ο παραδρομος που οδηγει στην εισοδο ειναι παραλληλος με τον κεντρικο δρομο κ μοιαζει σαν αγροτικος δρομος.
καποιος ανυποψιαστος δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβει το x απο μακρυα...μονο εαν ειναι μιλημενος.
τελευταια στιγμη επιασε το ματι μου το μπανερ με το x κ μετα απο μανουβρες μπορεσα και σταθμευσα...δηλ.προσπερασα κ ξαναγυρισα με επιτοπου αναστροφες.... :S
ουτε μια εξτρα πινακιδα διπλα στην Bp (αυτο το μηνυμα παει στο μαγαζι),ουτε βοηθητικη εξοδος για να επιστρεψει καποιος εαν προσπερασει...(αυτο παει για αυτους που κανανε το δρομο)...κατα τα αλλα ο καινουργιος δρομος ειναι αψογος,...επισης ο κυκλικος κομβος-για οποιον δεν ειναι απο τα μερη εκεινα- μπερδευει παρα βοηθαει...
Η Σισσυ ειναι μελαχροινο πιπινακι,με αψογο σωμα,ωραιο βυζι 2,5 αρι που φαινεται αρκετα μεγαλο σε σχεση με τον σωματοτυπο της,ωραιο προσωπο,ομιλει μονο Αγγλικα κ ειναι αρκετα σφιγμενη κ συνεσταλμενη στο δωματιο.
Πηρα προγραμμα 50 μονο κ μονο για να γλυψω το φρεσκο μουνακι της...
Καλουτσικη καταθεση,αφου η κοπελα γενικα δεν παιρνει καμμια πρωτοβουλια μεσα στο δωματιο...ειναι σαν να γαμας μια ντροπαλη φοιτητριουλα-καπως ετσι.
Αναλυτικα σε κριτικη αργοτερα.
2 ωρες εφαγα για να γαμησω σημερα.
τον gl πες αυτος ειναι Τρικαλο,εγω ειμαι απο Καρδιτσα
ελα συ πανω θα παμε για γουρνοπουλα,πρασινες κ μετα γαμησι στα υπαιθρια μπουρδελακια.ε ενταξει κοντογειτονας εισαι
ελα συ πανω θα παμε για γουρνοπουλα,πρασινες κ μετα γαμησι στα υπαιθρια μπουρδελακια.
ο μπιλυ 13 δεν μας καταδεχεται..
ελα συ πανω θα παμε για γουρνοπουλα,πρασινες κ μετα γαμησι στα υπαιθρια μπουρδελακια.
ο μπιλυ 13 δεν μας καταδεχεται..
αρα τα ψιλοξερεις τα μερη.. ;)κ σκεψου οτι η γυναικα του αδελφου μου ειναι απο τρικαλα
εγω το 2007 ειχα ερθει με την πρωην καργιολα μου ε συγνωμη κοπελα μου
αρα τα ψιλοξερεις τα μερη.. ;)
ε ολοι εχουμε ζησει την πυρφοριαση,δεν εισαι ο μονος...ε ενταξει εναν καφε ηπιαμε φαγαμε κ σε ενα σουβλατζιδικο που ηταν κοντα στην γεφυρα κ γυρισαμε καλαμπακα(εκει μεναμε)
βεβαια εγω ο μαλακας ημουν φουλ καψουρης που να προσεξω στουντιο κ μπουρδελα
ναι ειναι πιο περα,πιο ψηλα...ωραιο χωριο για Σαβ/κο.σοβαρα λεω με ενα φιλο φαν κ αυτος του αγοραιου ερωτα να ανεβουμε προς τα πανω
η ελατη εκει κοντα δεν ειναι?