Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
οπωσδηποτε μαν.....θα ειμαι ο 12ος παικτης
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
πριν το ματσ με την κοστα ρικα θα παω να την ξαναγαμησω μπας και προκριθουμε στους 8![]()
Πήγαινε γάμα να περάσουμε...![]()
![]()
Φοβερο ματσακι χθες με την Εθνικη,μας θυμισε πολλες φορες ποσο ''πουτανα'' μπορει να ειναι η μπαλα...γαμω τα δοκαρια...τουλαχιστον περασαμε στην επομενη φαση.Καλη επιτυχια την Κυριακη.
(το Μουντιαλ το απολαυσα με σουβλακια,κοκορετσι μεριδα,τζατζικια,πατατες,σαλατες κ τα παντα ολα)..συνοδεια Καλσπεργκ πρασινη μπυριτσα
Στα δικα μας,σημερινη πρωινη επισκεψη στο σπιτακι της Ελλης προς Πυλη,περασα πολυ καλακ απολαυσα τις χυμωδεις βυζαρες της Ελλης για πρωινο...
Εχουμε κ μεταταξεις...πλεον στο σπιτακι αυτο θα δουλευει η Μαρια-Λωραινα (η Πολωνεζα κοπελιτσα απο το Καρδιτσης) καθως εφυγε απο το προαναφερθεν μαγαζι...οποτε gl κ οποιος αλλος ενδιαφερεται,εκει θα πρεπει να την αναζητησετε.
Λογικα το Καρδιτσης εμεινε ορφανο κ θα φερει κατι καινουργιο,η Λωραινα δεν επιστρεφει στο Καρδιτσης ξανα.
Να σημειωσω την ευπαρουσιαστη milf/gilf ξανθια αλλοδαπη τσατσα με το πλουσιο στηθος,την οποια ανετα θα επαιρνα κ αυτη στο δωματιο....gl εαν τυχει να πας κ δεν ντρεπεσαι ρωτα την,αν κανει κανα ''εξτραδακι''..εγω κολωσα να ρωτησω.![]()
η τσαρκα μου ειναι αφιερωμενη σε gl κ μπιλυ 13.
να εχουμε υγεια,λεφτα κ να γαμαμε γιατι το καλοκαιρι ειναι στεγνο κ δυσκολο (κ καυλερο)....
κριτικη θα γραψω αργοτερα κ θα ειναι περιλιπτικη...
Απλά RESPECT...![]()
![]()
Πρωινη επισκεψη στην Ελλη.Περιγραψη δεν κανω,τα γραφω ακριβως απο κατω.
Τσατσα ευγενικη κ καυλα...ανετα την επαιρνα κ αυτην (τα γραφω αναλυτικα στο θρεντ)
Πληρωσα 30 απλο.
Η Ελλη σημερα φορουσε ενα καυλερο κομπινεζον/εσωρουχο που τονιζε τις πλουσιες,χυμωδεις,χορταστικες βυζαρες της.
Μοσχομυριζε κρεμα σωματος κ φρεσκαδα
Αψογο σοσιαλ,πολυ καλη πιπα,με ρουφηξε εντονα με διαρκεια,ενω το σωμα της το ειχε προς εμενα για να χουφτωνω ελευθερα την κωλαρα της κ τα υπεροχα βυζια της.
Δυο στασεις :cow girl οπου κουνηθηκε αψογα,στηθηκε καλα κ τιμια,προσφεροντας μου τις βυζαρες της για φαγωμα....το δουλεψαμε για αρκετη ωρα ετσι...μεχρι που της ζητησα απο μονος μου να αλλαξουμε.
Πισοκωλητο γονατιστο,οπου παλι στηθηκε τιμια,ανεβασα στροφες κ εχυσα απο την γκαυλα...με αφησε να στραγγιξω κ τελος...Σοσιαλ,χαιρετουρες κ μια ακομη καλη καταθεση ελαβε τελος.
Αψογη επαγγελματιας κ αρκετα σεξουαλικη γυναικα,δυσκολα να μην περασει καποιος καλα πηγαινοντας μαζι της.Ειδικα οι λατρεις των busty milf ας την εχουνε υποψιν τους.
Δωματιο κ χωρος γενικα ολα καθαρα με ολα τα κομφορ.
Κλιματισμος στο δωματιο για δροσια,ολα τιγκα.
Παρκινγκ με το καρο απ εξω απο την πορτα.
δεν ντρεπομαι καθολου....θα την πω ειμαι ο τζιελ απο το μπου και ηρθα να σε γαμησωΝα σημειωσω την ευπαρουσιαστη milf/gilf ξανθια αλλοδαπη τσατσα με το πλουσιο στηθος,την οποια ανετα θα επαιρνα κ αυτη στο δωματιο....gl εαν τυχει να πας κ δεν ντρεπεσαι ρωτα την,αν κανει κανα ''εξτραδακι''..εγω κολωσα να ρωτησω.![]()
![]()
δεν ντρεπομαι καθολου....θα την πω ειμαι ο τζιελ απο το μπου και ηρθα να σε γαμησω![]()
η λωρεννα δλδ απο ποτε θα δουλευει εκει ;εναλλαξ θα το παν ;τι σου ειπε;
κανονικα απο σημερα,αλλα της ηρθε περιοδος,οποτε καλυψε το κενο η Ελλη.η λωρεννα δλδ απο ποτε θα δουλευει εκει ;εναλλαξ θα το παν ;τι σου ειπε;
οκ ;)κανονικα απο σημερα,αλλα της ηρθε περιοδος,οποτε καλυψε το κενο η Ελλη.
Τσακωθηκε με το Καρδιτσης κ θα συνεχισει στην Ελλη απο δω κ περα.
σου στελνω κ π.μ.
τατιανα στο Χ στουντιο για λιγες μερες και οποιος προλαβε προλαβε
η γκομενα ειναι για πολλα αγρια γαμησια μεσα στο δωματιο....σπευσατε
κριτικη αναλυτικα σε λιγο
τελικα αυτη δεν εφυγε απο κει?Στο σπιτάκι προς Καρδίτσα ήταν Πάλι η ξανθιά μιλφ που δούλευε παλιά
Λόρενα θα είναι Παρασκευή και Σάββατο και μετά τρίτη τέταρτη ξανα
ε σιγα απο οτι καταλαβα μαλλον θα παιζει κι εδω και εκει μπαλα![]()
τελικα αυτη δεν εφυγε απο κει?![]()
θα το χει διπορτο.ε σιγα απο οτι καταλαβα μαλλον θα παιζει κι εδω και εκει μπαλα