Σαν να έπαιζα σε τσόντα με την Εύα.
Σημερινή κριτική, της ώρας:
Στο συγκεκριμένο ίδρυμα είχα να πάω αρκετά χρόνια, όταν ήταν ένα μπουρδελάκι όπου ήθελες πολύ στάμινα για να μπείς μέσα, γεμάτο καπνό από τσιγάρα, μπαρουτοκαπνισμένο, με δωμάτια επιεικώς απαράδεκτα και γκόμενες σαν νταλικέρηδες. Επειδή βρέθηκα στα Τρίκαλα για λίγο διάστημα, ενημερώθηκα από άλλες κριτικές για τη νέα άφιξη, γι'αυτό και σας γράφω τα σχετικά, τα οποία έλαβαν χώρα μόλις από δύο ώρες στο ευγενές αυτό ίδρυμα επί της οδού Πύλης, τέσπα, έξω από τα Τρίκαλα, σε μια μοναχική και ήρεμη διαδρομή με το αυτοκίνητο. Το πάρκινγκ ανύπαρκτο, φάτσα φόρα κατεβαίνεις, αλλά τα ξεχνάς όλα όταν ανεβείς τις σκάλες.
Είχα διαβάσει από την αμέσως προηγούμενη και φρέσκια κριτική οτι πρόκειται για κωλάρα, οπότε, λέω, αξίζει η προσπάθεια στους χαλεπούς καιρούς που περνάμε, και γιατί ήθελα να προσθέσω μια ακόμη στη συλλογή μου με θεϊκές κωλάρες. Λοιπόν, ανεβαίνω στο τέλος της σκάλας, όπου ανοίγει η πόρτα και βλέπω έναν μούναρο σαν σε ταινία σεξ. Βυζάρες να παίζουν μέσα στο μαύρο φόρεμα, και ευχόμουν να είναι το ίδιο καλή και από τη μέση και κάτω. Για όσους κολλάτε και ερεθίζεστε με λεπτομέρειες, το πώς σε κοιτάει η γκόμενα, πώς βαδίζει στο διάδρομο, εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσετε μέσα. Το σκηνικό μου θύμισε κλασική πορνοταινία. Μου εξηγεί με καβλιάρικη φωνή τα προγράμματα (αν έχετε χρόνο και χρήμα πάτε για αυτό με τα εκατό ευρώπουλα χωρίς δεύτερη σκέψη). Εγώ πήρα το βασικό. Μπαίνω στο δωμάτιο, αρκετά καλό, με διακριτικό φωτισμό, ωραία στρώματα, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πόσο καθαρά ήταν. Το δωμάτιο είχε όλα τα κομφόρ, θερμοκρασία καλή. Περιμένω κανά δεκάλεπτο, ενώ άκουγα τα τακούνια της να πηγαινοέρχονται, και επιτέλους μπαίνει με ένα στυλ, κανονική τσόντα, πρέπει να κατάλαβε αμέσως οτι με τρελαίνουν οι έντονες καμπύλες, γιατί τις έκανα τα σχετικά κομπλιμέντα όταν μπήκα μέσα. Μπαίνει στο δωμάτιο με το σουτιέν κατεβασμένο, με τις βυζάρες της να χύνονται έξω, πολύ χυμώδης και πληθωρική, αλλά χωρίς περιττά κιλά. Τις λέω, θέλω να τη δώ ολογυμνη, και τα βγάζει όλα μπροστά μου, και γυρνάει με την πλάτη της προς εμένα. Ε, αυτό ήταν. Κώλαρος και περιφέρεια ωραία, χωρίς κυταρρίτιδα, αφράτος, μεγάλος, στο σωστό μέγεθος όπως είναι οι πραγματικές γυναίκες, να τον χαϊδέυεις, να ζουλάς, να φιλάς, να τρίβεσαι πάνω του. Αυτά όλα έκανα και εγώ
. Τα προκαταρκτικά, τα οποία ήταν η πανδαισία και η χαρά του Κώλου, κράτησαν περισσότερο από το γαμήσι. Μετά από κανα τετράλεπτο ξαπλώνει μπρούμυτα με την κωλάρα της διαθέσιμη, και με καλεί να ξαπλώσω πάνω της και να την χαρώ. Μου έγινε πέτρα, πράγμα σπάνιο σε μπουρδέλα. Καταχάρηκα μαζάζ στον πούτσο μου, να τρίβομαι στους γλουτούς της, στο έναν, στον άλλον διαδοχικά, και να νιώθω τη μεταξένια επιδερμίδα της. Τα αρχίδια μου είχαν φουσκώσει από την πίεση πάνω της. Την φιλούσα στην πλατη, στο πρόσωπο, και μου έλεγε κι'άλλο. Λοιπόν, σηκώνομαι γιατί δεν άντεχα άλλο, με κοιτάει όπως οι καβλωμένες πρωταγωνίστριες σε τσόντες, και μου ανοίγει τα πόδια της με μια αριστοτεχνική ενέργεια, σαν να έκανε ποδοσφαιρικό ψαλιδάκι! Γούσταρα πολύ που το νινί της είχε ένα ελαφρύ τρίχωμα, όχι τελείως δέρμα το οποίο με ξενερώνει απίστευτα. Πολύ καλό πέρασμα προφυλακτικού στο τεντωμένο εργαλείο, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, προσεκτικά το βάζει μέχρι κάτω, όπως πρέπει να είναι. Ακολουθεί πίπα με εναλλαγές φιλιά στο στήθος και στο λαιμό μου, και πίσω πάλι πίπα, με πάθος και παιχνίδια με τη γλώσσα, τα οποία ήταν ασυνήθιστα καλά (συνήθως διαμαρτύρομαι όταν γίνονται παιχνίδια με τη γλώσσα πάνω στο εργαλείο, γιατί είναι ανούσια και άμα δεν ξέρει η γκόμενα να το κάνει, μπορεί να πονάς κιόλας). Ήδη ένιωθα ποσότητες σπέρματος να προετοιμάζονται για διαστημική εκτόξευση τύπου Κανάβεραλ, δε γίνεται, λέω, πρέπει να κόψω το λαιμό μου και να κρατηθώ. Η γκόμενα ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει σχεδόν σαν να της έλειπε το σέξ χρόνια ολόκληρα. Είπαμε κοπέλα μου, είσαι γεννημένη πορνοστάρ. Προς τα εκεί πρέπει να τραβήξεις, όσο είσαι ακόμη νέα και τα'χεις τα προσόντα. Μετά από κανά δίλεπτο, τρίλεπτο, ήρθε και το απρόσμενο τέλος με το υγρό μου να ξεχύνεται στο προφυλακτικό. Πρέπει να σημειώσω και την πολύ καλή αίσθηση μέσα στο νινί της, μόλις έκατσε πάνω μου, με πλημμύρισε μια ζεστή κάβλα. Δεν πρόλαβα στα τέσσερα, αλλά την κωλάρα της την καταχάρηκα. Με ευχαρίστησε, αντίο, και τα μονάκριβά μας χρήματα τουλάχιστον έπιασαν τόπο. Ρε, κοίτα να δεις τί βρήκαμε στα Τρικαλα.... Πάω για μπανάκι, καληνύχτα.SmileBig. Και πάλι