Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
μαργαριτα εξαιρετικη,ωραιος χωρος, ειχα να παω εκει απο τοτε που το ειχε η Ελλη.Καμμια σχεση βεβαια τωρα.
Δυστηχως η τιμη του απλου ειναι για συγκεκριμενα βαλαντια,οποτε δεν επιτρεπει συνεχεις επισκεψεις.
Λαρισης επισης ανοιχτο κανονικα με Βαρβαρα.
Δυστυχώς και τα δικά μας έξοδα είναι πάρα πολλά, και έτσι δεν μπορεί να μιωθει η τιμή.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Περαστικά στην κοπέλα. Είχα περάσει κι εγώ για δεύτερη φορά μαζί της πριν τρεις μέρες. Δεν έγραψα κάτι γιατι τα έχουν πει όλα οι φίλοι πιο πάνω. Μακράν ότι καλύτερο η παρουσία της και οι υπηρεσίες της.

εν τω μεταξύ ένας λόγος που δεν έχω όρεξη να πάω στο Λαρίσης είναι πως 8/10 φορές θα δω τη Βαρβάρα. Έλεγα μην έγινε κάποια αλλαγή αλλά μάλλον όχι...

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Τρικάλων -Πυλης η ΓΙΆΝΝΑ

Συνημμένα

• Screenshot_2023-10-04-20-31-50-785_com.viber.voip-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-04-20-31-50-785_com.viber.voip-edit.jpg
    535,9 KB · Εμφανίσεις: 71

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια λεω να κανω επισκεψη στο πυλης την Γιαννα...ξερει κανεις τιποτα εχει παει κανεις?

whoami

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Mαριλενα στο Καρδίτσης , και Χstudio τι λεει;

Τελευταία τροποποίηση:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πέρασα με τη Γιάννα σήμερα. Ιδιαίτερα συμπαθητική κοπέλα, ευδιάθετη παρότι την πέτυχα σε φουλ ρυθμούς από κόσμο. Είναι ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες. Ωραίο βυζί, προσωπικά δεν το προσέφερε για παιχνίδι, ο κώλος της είναι ελαφρώς πιο μικρός απ' ο,τι θα περίμενα με βάση το σωματότυπό της αλλά οκ, πρόσωπο καθημερινό. Μέσα ήτανε αρκετά καλή, προκαταρτικά με φιλιά σε λαιμό, πίπα δυνατή κι έντονη. Σεξ σε ιεραπόστολο και στα τέσσερα με τίμια στησίματα και πολύ ικανοποιητική φωνητική συμμετοχή. Γενικά πέρασα πολύ καλά.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Ειμαι αναμεσα σε αγαπη στο καρδιτσης και γιαννα...η αγαπη ειναι οπως την θυμαμαι απο παλιοτερα η πλεον κοιταει να σε ξεπεταξει?πηγε προσφατα κανεις?

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Ειμαι αναμεσα σε αγαπη στο καρδιτσης και γιαννα...η αγαπη ειναι οπως την θυμαμαι απο παλιοτερα η πλεον κοιταει να σε ξεπεταξει?πηγε προσφατα κανεις?
Αν εχεις ξαναπεράσει με Αγάπη, δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με Γιάννα. Όσο για την Αγάπη τρεις τέσσερις φορές έχω πάει, όλες σε πολύ καλά επίπεδα. Δε νομίζω δηλαδή να φας φόλα.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Αν εχεις ξαναπεράσει με Αγάπη, δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με Γιάννα. Όσο για την Αγάπη τρεις τέσσερις φορές έχω πάει, όλες σε πολύ καλά επίπεδα. Δε νομίζω δηλαδή να φας φόλα.
Ευχαριστω φιλε ακομα 30 ειναι το απλο στο Καρδιτσης η ανεβηκε?

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Τρικάλων -Πυλης η ΓΙΆΝΝΑ αύριο τελευταία μέρα

Συνημμένα

• Screenshot_2023-10-04-20-31-50-785_com.viber.voip-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-04-20-31-50-785_com.viber.voip-edit.jpg
    535,9 KB · Εμφανίσεις: 48

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ευχαριστω φιλε ακομα 30 ειναι το απλο στο Καρδιτσης η ανεβηκε?
απο 30 ξεκιναει
περασμα κ καταθεση στην Αγαπη,καλη πιπα με διαρκεια χωρις πινελο στις μπαλες (ποτε δεν το κανει δυστηχως),τα υπολοιπα γνωστα σε οσους την εχουμε παρει...απο πανω κλειδωνει κατα καποιο τροπο τα ποδια της για να εχει αυτην το απολυτο ελεγχο στις διεισδυσεις κ στα υποποιπα απλα τυπικη...ειναι τοσο αυστηρα pro στις κινησεις της,χωρις ιχνος αυθορμητισμου μεσα στο δωμα που σου αφηνει μια περιεργη αισθηση καταθεσης.
Δεν τα κλαις τα $$,αλλα μαλλον ειναι κ η τελευταια φορα που με βλεπει.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
απο 30 ξεκιναει
περασμα κ καταθεση στην Αγαπη,καλη πιπα με διαρκεια χωρις πινελο στις μπαλες (ποτε δεν το κανει δυστηχως),τα υπολοιπα γνωστα σε οσους την εχουμε παρει...απο πανω κλειδωνει κατα καποιο τροπο τα ποδια της για να εχει αυτην το απολυτο ελεγχο στις διεισδυσεις κ στα υποποιπα απλα τυπικη...ειναι τοσο αυστηρα pro στις κινησεις της,χωρις ιχνος αυθορμητισμου μεσα στο δωμα που σου αφηνει μια περιεργη αισθηση καταθεσης.
Δεν τα κλαις τα $$,αλλα μαλλον ειναι κ η τελευταια φορα που με βλεπει.
Επισκεψη σημερα και εγω...οπως τα λες φιλε μπηκε και το καταλαβαινα και εγω οτι ηθελε απλως να τελειωνει και να φυγει...τελειως τυπικα και εγω δεν ξαναπαω

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Αύριο θα ανοίξουμε μετά στης 13:00

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Επισκεψη σημερα και εγω...οπως τα λες φιλε μπηκε και το καταλαβαινα και εγω οτι ηθελε απλως να τελειωνει και να φυγει...τελειως τυπικα και εγω δεν ξαναπαω
Την περιέγραψε τρομερά εύστοχα ο dimmits. Έχω περάσει τρεις φορές μαζί της συνολικά και όλες ήτανε ακριβώς το ίδιο. Δεν την επισκέφτηκα τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον με βλέπω.

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Καλησπέρα, ζητώ χίλια συγνώμη από όσους ήρθαν σήμερα μετά στης 1 ώρα το μεσημέρι και δεν με βρίσκανε στο μαγαζί. Μου έτυχε κάτι και δεν μπόρεσα να είμαι στην ώρα μου. Τώρα όμως είμαστε ανοιχτα κανονικά.

Panos 730

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Καλησπέρα, ζητώ χίλια συγνώμη από όσους ήρθαν σήμερα μετά στης 1 ώρα το μεσημέρι και δεν με βρίσκανε στο μαγαζί. Μου έτυχε κάτι και δεν μπόρεσα να είμαι στην ώρα μου. Τώρα όμως είμαστε ανοιχτα κανονικά.
Anzela ανθρώπινα είναι αυτά καί πιστεύω κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί στον καθένα μας πιστεύω να υπάρχει κατανόηση

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.803
Πόντοι
456
Anzela ανθρώπινα είναι αυτά καί πιστεύω κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί στον καθένα μας πιστεύω να υπάρχει κατανόηση
Εγώ πάντως οφείλω να το πω , γιατί ήρθαν άδικα και χασαν το χρόνο τους, κ στεναχωρήθηκα γι'αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom