panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.754
- Πόντοι
- 481
Έχεις dmΜπορείς να μου στείλεις το FB link από το μαγαζί; ;)
Έχεις dmΜπορείς να μου στείλεις το FB link από το μαγαζί; ;)
Οι τιμες ειναι απαγορευτικες ακομα και πριν 5-6χρονια (ουτε με ΠΑΣΟΚ δεν ηταν τοσο ακριβα), πλεων ειμαι πισω στην πολη λογο δουλειας εδω και καιρο, ουτε κανω τον κοπο να περασω απο εκει! δεν αξιζουν ουτε 10$στον αφρο ηλικιες 23 και 28 αν δεν κανω λαθος. απο σωματα οκ μια χαρα μια ψιλη για οσους γουσταρουν ψιλες με καλα καπουλια και ωραιο προσωπο. μια βραζιλιανα καλη και αυτη και μια ξανθια αλλα δεν ηρθε ειχε πελατη βεβαια μπορει το ροστερ να αλαξε αλλα η τιμες τσιμπανε πολυ. θα ξαναπαω για καινουργια παζαρια χαχαχα
πριν 1-1.5χρονο στο Ερως στη Λαρισα ειχα περασει μαζι της 1-2 φορες.Παιδια κανεις γνωμη για την Αντζελα στο Πυλης?αξιζει επισκεψη?
Οι τιμες ειναι απαγορευτικες ακομα και πριν 5-6χρονια (ουτε με ΠΑΣΟΚ δεν ηταν τοσο ακριβα), πλεων ειμαι πισω στην πολη λογο δουλειας εδω και καιρο, ουτε κανω τον κοπο να περασω απο εκει! δεν αξιζουν ουτε 10$
πριν 1-1.5χρονο στο Ερως στη Λαρισα ειχα περασει μαζι της 1-2 φορες.
Πολυ ωραιο σωμα, ωραιο σιλικονατο βυζι (γενικα ομορφη παρουσια), αλλα τπτ σπουδαιο, απλα καθεται και τον τρωει. δε περιμενεις να ρθει καμια αλλη καλυτερα? λεμε τωρα.
Ίσως δεν με ενθουσίασες και εσύ; Πεζή και αυτό, έτσι δεν είναι?!Οι τιμες ειναι απαγορευτικες ακομα και πριν 5-6χρονια (ουτε με ΠΑΣΟΚ δεν ηταν τοσο ακριβα), πλεων ειμαι πισω στην πολη λογο δουλειας εδω και καιρο, ουτε κανω τον κοπο να περασω απο εκει! δεν αξιζουν ουτε 10$
πριν 1-1.5χρονο στο Ερως στη Λαρισα ειχα περασει μαζι της 1-2 φορες.
Πολυ ωραιο σωμα, ωραιο σιλικονατο βυζι (γενικα ομορφη παρουσια), αλλα τπτ σπουδαιο, απλα καθεται και τον τρωει. δε περιμενεις να ρθει καμια αλλη καλυτερα? λεμε τωρα...
Για μας τους άπειρους από τα στέκια της Αθήνας για δώσε μας τα φώτα σου..που παίζουν τέτοιες τιμές; Και τι ποιότητα βρίσκουμε κατά μέσο όρο. Γιατί είναι τουλάχιστον ελκυστική η πρόταση αυτή...χαχαεξω κυκλοφορει πολυ ξεκωλο,free of charge,ορματε,τα μπουρδελα της επαρχιας δεν συμφερουν πλεον...
αλλιως Αθενς με 20αρακι τρως κ σουβλακι...
αν κατσεις κ διαβασεις την Ημερησια Αθηνων , θα δεις κατα κανονα Μεταξι οι τιμες να κυμαινονται στα 10-15 ...αν καποιος θελει να ριξει ενα γρηγορο να αδειασει ειναι ιδανικη κ βολικη κατασταση...στο 8λεπτο βαρια 10 εχει καθαρισει...απο ποιοτητα ειναι κ θεμα γουστου του καθενος.Για μας τους άπειρους από τα στέκια της Αθήνας για δώσε μας τα φώτα σου..που παίζουν τέτοιες τιμές; Και τι ποιότητα βρίσκουμε κατά μέσο όρο. Γιατί είναι τουλάχιστον ελκυστική η πρόταση αυτή...χαχα
Υπάρχει μια υποψία που πάει να γίνει βεβαιότητα πως έκλεισε. Τις περισσότερες φορές που περνάω το βρίσκω κλειστό.Καλησπερα παιδια,στο λαρισης ποια ειναι ξερει κανεις?
30 όπως ήτανΤζένη στο καρδιτσης λέω να πάω σήμερα
Δεν έχω περάσει καθόλου από τότε που άνοιξε από τιμές πως είναι?
Είναι 30 όπως ήταν η ανέβηκε?
Ευχαριστω φιλεΥπάρχει μια υποψία που πάει να γίνει βεβαιότητα πως έκλεισε. Τις περισσότερες φορές που περνάω το βρίσκω κλειστό.
Αν κανεις επισκεψη γραψε αν θες φιλε να δουμε ειναι οπως δειχνει στην φωτο?αξιζει η να περιμενουμε να αλλαξειΤζένη στο καρδιτσης λέω να πάω σήμερα
Δεν έχω περάσει καθόλου από τότε που άνοιξε από τιμές πως είναι?
Είναι 30 όπως ήταν η ανέβηκε?
Θα γράψω άμα πάω ναιΑν κανεις επισκεψη γραψε αν θες φιλε να δουμε ειναι οπως δειχνει στην φωτο?αξιζει η να περιμενουμε να αλλαξει