Περασμα πριν λιγο απο Καρδιτσης και Λετησια,ειχα ξεκινησει για Λαρισης και Λουιζα αλλα ηταν κλειστο,μιας και εφτασα μεχρι εκει,λεω ας παρω ενα τηλεφωνο στο Χ μπας και ηρθε εκεινη η καλη που μου ειχε πει η τσατσα.Δεν ηρθε τελικα,ειχε μια που ξαναηρθε ελεγε,τα μασαγε,καμια Ξενια χοντρη θα ειναι λεω,να μου λειπει,τεσπα,κατεληξα στο Καρδιτσης.Ισπανιδα η κοπελα,σαλοναρε μονο με το στρινγκ.Μολις ειδα τις ποδαρες της με τα τατουαζ,τις σιλικονατες βυζαρες της και την καπως αγρια φατσα της (που αν και εχει τα χρονακια της,ειναι αρκετα ομορφη),περασα αμεσως.Αλλαξε υπηρεσια στο μαγαζι,πολυ γλυκια κυρια.Σου αρεσε?μου κανει,καλο γκομενακι της κανω.Εσυ τι λες,καλη?Εγω θα περνουσα μαζι της μου λεει,και τι θα της εκανες λεω ρε?Γελουσε η γυναικα,αμα ημουν αντρας εννοω,τωρα τι να της κανω?μου λεει.Πολυ καλη κυρια,την αγαπησα.
Μεγαλο συν στο μαγαζι να εχει τετοιους υπαλληλους,με το χαμογελο ολη την ωρα.Το ιδιο ηταν και η Λετησια,ολη την ωρα με το χαμογελο,πολυ θετικη αυρα.
Πηρα 69,σε 2 λεπτα ηρθε μεσα η κοπελα.Πολυ ψηλη γυναικα,πολυ δυνατο σωμα,μοντελο πραγματικα.Μονο μειον που δεν ξερει ουτε καν Αγγλικα.Βγαζει το στρινγκ,ξαπλωνει και ανοιγει τα ποδια.Επεσα με τα μουτρα στις σιλικονες,κατακαυλωμενη ρογα,απιστευτη.Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο δεκτικη,θα πηγαινα και για γλωσσοφιλα.Κατεβαινω στο μουνι της και αρχιζω να την γλειφω.Πολυ ομορφο μουνακι,πεντακαθαρο.Την εγλειφα αρκετη ωρα ενω χουφτωνα το στηθος της,εκανε προς το τελος κατι χαζα του στυλ αχ βαχ ηρθα σε οργασμο αλλα τεσπα,δεν με πειραξε,καθε αλλο,επαγγελματιας φοβερη η κοπελα.Να σε γλειψω πισω της κανω?Μαλλον δεν καταλαβε καν τι την ρωτησα γιατι ενω μου κανει no,μετα που στηθηκε στα 4 την εγλειφα αρκετη ωρα μουνι-κωλο πριν μπω.Τεσπα,κανενα παραπονο,πεντακαθαρη,ολα τελεια.
Σηκωνεται αυτη και παω να ξαπλωσω εγω να μου κανει πιπα.Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να τα γραψω αλλα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα(εκανε πολλα extra επειδη τα γουσταρε αλλα δεν θα γραψω πολλα,μονο ενα).Εκει που παει να πιασει το προφυλακτικο στο κομοδινο,σταματαει,γυρναει προς εμενα,πιανει τον πουτσο μου και τον βαζει στο στομα ακαποτα.Αμαν λεω,τι κανει αυτη?Ξεκιναει ενα στοματικο απιστευτο.Τον επιανε με τα δυο δαχτυλα ελαφρως στην βαση και εκανε συνεχεια dp.Καποια δοση της επιασα το κεφαλι και εκει πηρε το χερι τελειως και με τρελανε,τι απιστευτη πιπα ηταν αυτη ρε γμτ.Συνεχισα να της γαμαω το στομα για ωρα,ουτε δοντι ουτε τιποτα,φοβερη πιπα η κοπελα.Την σταματαω γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να αντεξω για πολυ ακομα αν συνεχιζε και μου λεει θελω doggy.Στηνεται ηρωικα και βλεπω το απιστευτο κωλαρακι της και την υπεροχη κωλοτρυπιδα της.Της ριχνω ενα καλο σπατουλαρισμα πριν μπω στο πανεμορφο μουνακι της.Πολυ καλη αισθηση,ουτε στενο ουτε χαλαρο,οσο πρεπει.Ουτε να κλεβει ουτε τιποτα,εμπαινα μεχρι την μητρα μεσα.Δεν αλλαξαμε σταση,πρεπει να ημασταν κανενα 5λεπτο εκει και πηγαινα οσο πιο γρηγορα μπορουσα με την κοπελα να μην δυσανασχετει πουθενα.Της εριξα και 1-2 ελαφρα μπατσακια στο κωλαρακι και εδειχνε να γουσταρει.
Συνεχισαμε για ωρα και σε καποια στιγμη ηρθε το τελος με την κοπελα να συνεχιζει να πηγαινει μπρος πισω μονη της για κανενα λεπτο σιγουρα,σταγονα δεν μου αφησε.Στο τελος,μου εβγαλε αυτη το προφυλακτικο και με σκουπισε με μωρομαντηλο,πολυ καλη κινηση και αυτη.Γενικα η κοπελα ηταν 100% επαγγελματιας,φοβερη πραγματικα.Αν ηξερε και λιγα περισσοτερα Αγγλικα να πουμε και κανα δυο μαλακιες,θα ηταν σουπερ.Αξιζει φουλ η Λετησια,δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το αν εχουν δουλεψει Αθηνα ή οχι,εχει να κανει με τον ανθρωπο και με το ποσο γουσταρει αυτο που κανει η αλλη ή οχι.Αυτη εδειχνε να το γουσταρει γι αυτο θα ξαναπαω.Ελπιζω να την πετυχω Δευτερα που θα επιστρεψω Τρικαλα.dimmits μαντης εισαι ρε φιλε?Ειπες θα ρεφαρω και επεσες μεσα.