Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 869K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Περασμα πριν λιγο απο Καρδιτσης και Λετησια,ειχα ξεκινησει για Λαρισης και Λουιζα αλλα ηταν κλειστο,μιας και εφτασα μεχρι εκει,λεω ας παρω ενα τηλεφωνο στο Χ μπας και ηρθε εκεινη η καλη που μου ειχε πει η τσατσα.Δεν ηρθε τελικα,ειχε μια που ξαναηρθε ελεγε,τα μασαγε,καμια Ξενια χοντρη θα ειναι λεω,να μου λειπει,τεσπα,κατεληξα στο Καρδιτσης.Ισπανιδα η κοπελα,σαλοναρε μονο με το στρινγκ.Μολις ειδα τις ποδαρες της με τα τατουαζ,τις σιλικονατες βυζαρες της και την καπως αγρια φατσα της (που αν και εχει τα χρονακια της,ειναι αρκετα ομορφη),περασα αμεσως.Αλλαξε υπηρεσια στο μαγαζι,πολυ γλυκια κυρια.Σου αρεσε?μου κανει,καλο γκομενακι της κανω.Εσυ τι λες,καλη?Εγω θα περνουσα μαζι της μου λεει,και τι θα της εκανες λεω ρε?Γελουσε η γυναικα,αμα ημουν αντρας εννοω,τωρα τι να της κανω?μου λεει.Πολυ καλη κυρια,την αγαπησα.:smiling-face-with-heart-eyes: Μεγαλο συν στο μαγαζι να εχει τετοιους υπαλληλους,με το χαμογελο ολη την ωρα.Το ιδιο ηταν και η Λετησια,ολη την ωρα με το χαμογελο,πολυ θετικη αυρα.

Πηρα 69,σε 2 λεπτα ηρθε μεσα η κοπελα.Πολυ ψηλη γυναικα,πολυ δυνατο σωμα,μοντελο πραγματικα.Μονο μειον που δεν ξερει ουτε καν Αγγλικα.Βγαζει το στρινγκ,ξαπλωνει και ανοιγει τα ποδια.Επεσα με τα μουτρα στις σιλικονες,κατακαυλωμενη ρογα,απιστευτη.Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο δεκτικη,θα πηγαινα και για γλωσσοφιλα.Κατεβαινω στο μουνι της και αρχιζω να την γλειφω.Πολυ ομορφο μουνακι,πεντακαθαρο.Την εγλειφα αρκετη ωρα ενω χουφτωνα το στηθος της,εκανε προς το τελος κατι χαζα του στυλ αχ βαχ ηρθα σε οργασμο αλλα τεσπα,δεν με πειραξε,καθε αλλο,επαγγελματιας φοβερη η κοπελα.Να σε γλειψω πισω της κανω?Μαλλον δεν καταλαβε καν τι την ρωτησα γιατι ενω μου κανει no,μετα που στηθηκε στα 4 την εγλειφα αρκετη ωρα μουνι-κωλο πριν μπω.Τεσπα,κανενα παραπονο,πεντακαθαρη,ολα τελεια.

Σηκωνεται αυτη και παω να ξαπλωσω εγω να μου κανει πιπα.Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να τα γραψω αλλα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα(εκανε πολλα extra επειδη τα γουσταρε αλλα δεν θα γραψω πολλα,μονο ενα).Εκει που παει να πιασει το προφυλακτικο στο κομοδινο,σταματαει,γυρναει προς εμενα,πιανει τον πουτσο μου και τον βαζει στο στομα ακαποτα.Αμαν λεω,τι κανει αυτη?Ξεκιναει ενα στοματικο απιστευτο.Τον επιανε με τα δυο δαχτυλα ελαφρως στην βαση και εκανε συνεχεια dp.Καποια δοση της επιασα το κεφαλι και εκει πηρε το χερι τελειως και με τρελανε,τι απιστευτη πιπα ηταν αυτη ρε γμτ.Συνεχισα να της γαμαω το στομα για ωρα,ουτε δοντι ουτε τιποτα,φοβερη πιπα η κοπελα.Την σταματαω γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να αντεξω για πολυ ακομα αν συνεχιζε και μου λεει θελω doggy.Στηνεται ηρωικα και βλεπω το απιστευτο κωλαρακι της και την υπεροχη κωλοτρυπιδα της.Της ριχνω ενα καλο σπατουλαρισμα πριν μπω στο πανεμορφο μουνακι της.Πολυ καλη αισθηση,ουτε στενο ουτε χαλαρο,οσο πρεπει.Ουτε να κλεβει ουτε τιποτα,εμπαινα μεχρι την μητρα μεσα.Δεν αλλαξαμε σταση,πρεπει να ημασταν κανενα 5λεπτο εκει και πηγαινα οσο πιο γρηγορα μπορουσα με την κοπελα να μην δυσανασχετει πουθενα.Της εριξα και 1-2 ελαφρα μπατσακια στο κωλαρακι και εδειχνε να γουσταρει.

Συνεχισαμε για ωρα και σε καποια στιγμη ηρθε το τελος με την κοπελα να συνεχιζει να πηγαινει μπρος πισω μονη της για κανενα λεπτο σιγουρα,σταγονα δεν μου αφησε.Στο τελος,μου εβγαλε αυτη το προφυλακτικο και με σκουπισε με μωρομαντηλο,πολυ καλη κινηση και αυτη.Γενικα η κοπελα ηταν 100% επαγγελματιας,φοβερη πραγματικα.Αν ηξερε και λιγα περισσοτερα Αγγλικα να πουμε και κανα δυο μαλακιες,θα ηταν σουπερ.Αξιζει φουλ η Λετησια,δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το αν εχουν δουλεψει Αθηνα ή οχι,εχει να κανει με τον ανθρωπο και με το ποσο γουσταρει αυτο που κανει η αλλη ή οχι.Αυτη εδειχνε να το γουσταρει γι αυτο θα ξαναπαω.Ελπιζω να την πετυχω Δευτερα που θα επιστρεψω Τρικαλα.dimmits μαντης εισαι ρε φιλε?Ειπες θα ρεφαρω και επεσες μεσα. :rockon:
Πολύ καυλιάρα η τύπισσα. Ας ελπίσουμε να φέρουν κι άλλες από Αθήνα. Βλέπω Πάτρα έχουν έρθει κάτι καλές περιπτώσεις που δεν έχουν έρθει ακόμα Τρίκαλα καμία φορά.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αγενέστατα Τσατσα αφού όταν είδα την κοπέλα δε μου άρεσε κ έκανα να φύγω και άρχισε τις βωμολοχίες χωρίς λόγο. Έφυγα κύριος και δεν ξαναπατάω εκεί.
αυτη η γρια το χει -αν δεν κανω λαθος- το μαγαζι,διπλα μενει...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Πολύ καυλιάρα η τύπισσα. Ας ελπίσουμε να φέρουν κι άλλες από Αθήνα. Βλέπω Πάτρα έχουν έρθει κάτι καλές περιπτώσεις που δεν έχουν έρθει ακόμα Τρίκαλα καμία φορά.
Ξεφεύγει όντως η κοπελα,δεν το περίμενα.Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν έχουν δουλέψει ή όχι Αθήνα,κι άλλες δούλεψαν κάποια χρόνια Αθήνα και σε καλά μαγαζιά (μασατζιδικα και στούντιο) αλλά εδώ μοίρασαν φολες.Πιο πολύ έχει να κάνει με την κοπέλα την ίδια και κατά πόσο της αρέσει αυτό που κάνει και η Λετησια το γουστάρει φουλ.Ουτε κάτσε να τον καθαρισω με μωρομαντηλο,ουτε ρώτησε αν πλυθηκα ούτε τι πρόγραμμα πηρα ούτε τίποτα,τον εβαλε κατευθείαν στο στομα.Ετσι γουσταρε έτσι έκανε,τι να λεμε.

Οταν η άλλη προσπαθεί να περάσει προφυλακτικό σε πουτσα 5 εκατοστά,τι περιμένεις?Εδω η Κλεοπάτρα και μου τον έπαιζε πάνω από 5λεπτο μέχρι να μου σηκωθεί.Σλαβες,πονηρές ξεπετες φολες,μακριά.
Γιατι όπως μου έλεγε και η σοφη Λουίζα,αν δεν μπορείς να κάνεις αυτή την δουλειά,καλύτερα μην την κάνεις καθόλου.Βεβαια,σοφά λογια :cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Πέρασμα σήμερα κατά τις 6:00 το απόγευμα με τη Λετίσια. Αν αυτή είναι η Ισπανίδα εγώ είμαι μογγόλος είναι μία Ρωσίδα πολύ δουλεμένη η οποία μιλάει ισπανικά αλλά έπεσε στην περίπτωση εγώ να μιλάω ρωσικά και την έβγαλα. Όσο για το σεξ δεν δοκίμασα γιατί δεν μου αρέσουν τα πλαστικά και με τελείωσε με στοματικό νευρικό και γρήγορο ελεύθερο βέβαια και μετά πέταξε τα παιδάκια μου στο νεροχύτη. Αυτές οι διθυραμβικές κριτικές αποπροσανατολίζουν τον κόσμο είναι μία μέτρια κοπέλα ψηλή με πλαστικό στήθος και γύρω στα 40 με 45 άκολη. Φίλε Κώστα ή δεν πρέπει να έχεις εμπειρίες ή είσαι προμοτορας εμείς ή κάπως μεγάλοι που έχουμε μία εμπειρία με τις γυναίκες θέλουμε κάτι πολύ καλύτερο αλλά δυστυχώς στην επαρχία αυτό γίνεται πρέπει να ανεβούμε Θεσσαλονίκη ή να κατέβουμε Αθήνα για να πάρουμε τον αφρό. Αυτά γαμάτε όσο μπορείτε φιλαράκια

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Τις προάλλες που πήγα ένα μεσημερι δίπλα στο μηχανουργείο,πέτυχα να βγαίνει απο την Εύα ένας παππούς,τουλάχιστον 80 χρόνων ασπρομαλλης ο οποίος μετά βίας περπατούσε.Δεν θα σχολιάσω καν το πώς ανέχονται για 15€ να πηγαίνουν με ετοιμοθάνατα ζόμπι,εκείνη την μέρα με το που τον είδα ένιωθα γαμησετα.Τεσπα,πάμε παρακατω,ειμαι σίγουρος ότι αν έγραφε και εκείνος σχόλιο,κάτι παρόμοιο με το δικό σου θα έγραφε.Ειναι λογικό με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας να μην αποδίδουν το ίδιο οι κοπέλες.Αν κάτσω και γράψω το το ακριβώς έκανα με άλλη κοπέλα του μαγαζιού,πολύ νεαροτερης ηλικίας σε σχέση με την Λετησια πχ,θα πεις ότι είμαι προμοτορας όπως είπες και τώρα.Ουτε η κοπέλα μου να ήταν,αν πήγαινες εσύ πχ ήμουν σίγουρος ότι θα έτρωγες φόλα.Τι να κάνουμε τώρα,δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους,το γραψαμε πόσες φορές.Πινεις μια σόδα να χωνέψεις την φόλα και πας παρακάτω,όπως έκανα και εγώ με την Εύα προχθες.

Τεσπά,δεν σου άρεσε,δεν ξαναπάς.Απλα πραγματα,όπως δεν άρεσε στον dimmits η Μαριλένα πχ και δεν ξαναπάει,όπως δεν άρεσε σε μενα η Εύα πχ και δεν ξαναπάω κτλ.Επαναλαμβανεις συνεχώς για πλαστικά,είπα εγώ πουθενά ότι έχει φυσικό στήθος η κοπέλα?Σιλικόνες είπα, όπως επίσης και στα χείλη που τα έχει φούσκωσε σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα και ξεχασα να το αναφέρω.Τεσπα,πολύ ασχολήθηκα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πέρασμα σήμερα κατά τις 6:00 το απόγευμα με τη Λετίσια. Αν αυτή είναι η Ισπανίδα εγώ είμαι μογγόλος είναι μία Ρωσίδα πολύ δουλεμένη η οποία μιλάει ισπανικά αλλά έπεσε στην περίπτωση εγώ να μιλάω ρωσικά και την έβγαλα. Όσο για το σεξ δεν δοκίμασα γιατί δεν μου αρέσουν τα πλαστικά και με τελείωσε με στοματικό νευρικό και γρήγορο ελεύθερο βέβαια και μετά πέταξε τα παιδάκια μου στο νεροχύτη. Αυτές οι διθυραμβικές κριτικές αποπροσανατολίζουν τον κόσμο είναι μία μέτρια κοπέλα ψηλή με πλαστικό στήθος και γύρω στα 40 με 45 άκολη. Φίλε Κώστα ή δεν πρέπει να έχεις εμπειρίες ή είσαι προμοτορας εμείς ή κάπως μεγάλοι που έχουμε μία εμπειρία με τις γυναίκες θέλουμε κάτι πολύ καλύτερο αλλά δυστυχώς στην επαρχία αυτό γίνεται πρέπει να ανεβούμε Θεσσαλονίκη ή να κατέβουμε Αθήνα για να πάρουμε τον αφρό. Αυτά γαμάτε όσο μπορείτε φιλαράκια
ποσα εδωσες για ελευθερο στοματικο τελειωτικο?30?
το ζητησες εσυ?

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
ποσα εδωσες για ελευθερο στοματικο τελειωτικο?30?
το ζητησες εσυ?
Έδωσε 70 αλλά μου βγήκε μόνο αυτό δεν ήθελα σεξ γιατί δεν με ικανοποίησε εμφανισιακά η κοπέλα και υπόψιν δεν είμαι άσχημος είμαι 55 χρονών που λέει ο Κώστας για τους μεγάλους

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Έδωσε 70 αλλά μου βγήκε μόνο αυτό δεν ήθελα σεξ γιατί δεν με ικανοποίησε εμφανισιακά η κοπέλα και υπόψιν δεν είμαι άσχημος είμαι 55 χρονών που λέει ο Κώστας για τους μεγάλους
70 παρα πολλα...με 50 αρικο στο Βολο (επαρχια) εχω παρει κουλουρι ζεστο.
παιδες μη δινετε τετοια φραγκα,μετα ζητανε οτι θελουν.
αρε Αθενς...με 20 αρακι αδειαζεις αρχιδαρες κ στα κανουν γαργαρα.Κ καθεσαι σαν τον πασα οσο σε ρουφανε,ουτε σεξ,ουτε δαχτυλακι δεν κουνας.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Δεν είπα ότι είσαι άσχημος ή γέρος,είπα τι είδα προχθές να βγαίνει από το μαγαζί και ξενέρωσα φουλ πρώτον και δεύτερον είπα ότι δεν γίνεται να περνάνε το ίδιο καλά όλοι.Τεσπα,όπως λέει και ο dimmits,μην δίνετε έτσι λεφτά.

Δεν ξέρω πόσο είχε από παλια το 69 ή το ελεύθερο στοματικό στο Καρδίτσης,εγώ σε Βικτώρια και Μαριλένα 60€ έδινα,τόσο μου έλεγε η υπηρεσία ότι κάνει.Η Αναστασία τα χρεώνει 50€ τα προγράμματα,σε όσες κοπέλες κάνουν τελοσπαντων.Ετσι μια φορά που πήγα στο Καρδίτσης και ήταν αν θυμάμαι καλα η Στεφανία,δίνω 40€ και της λέω απλό πρόγραμμα.Την ρωτάω κατευθείαν πόσο κάνει το 69?60€ μου λέει η τσα2,κρατά απλό πρόγραμμα της κάνω.Κανει και με 50€ ελεύθερο στοματικό και 69 η κοπέλα μου λέει αυτή.Παρε 50€ τότε της λέω.Δεν είναι για τα 10€,είναι ότι τόσο έχει παντού.Και στο Χ αν δεν κάνω λάθος,50€ χρεώνουν.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Καλησπέρα αδέρφια

Λετισια πολύ καλή κοπέλα εξαιρετική στο δωμάτιο
Πολύ καλή πιπα και δεν έκλεψε στο στήσιμο

Μεγάλο αρνητικό το ότι δεν μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά και είναι λίγο άβολη η φάση μιας και δεν μπορείς να της πεις κάτι ή καταλάβεις τι σου λέει
Αναγκαστικά την αφίσα να κάνει ότι θέλει αυτήν και το πήγε καλά προτείνετε από εμένα
Για Λαρίσης και Χ ξέρουμε τι παίζει αυτές τις μέρες?

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.754
Πόντοι
481
Πέρασμα σήμερα με Λετίσια. Νταξει δεν έπιασε την απόδοση της πρώτης φοράς, μου έβγαζε ότι βαριοταν κάπως. Παρόλαυτα αρκετά καλή πίπα και τα γνωστά ωραία στησίματα.

Στο Χ έχει έρθει μια Μαριάνα/Μαρίνα...δεν άκουσα καλά. Τη βλέπω πρώτη φορά. Έσκασε έξω με τις βυζάρες να χαιρετανε. Είπα να περάσω. Ήρθε, άρχισε εκεί τριψιματα με τα βυζιά, λίγα φιλιά στο σώμα και ήμουν έτοιμος. Ωστόσο δεν έκανε ακριβώς πίπα. Έβαλε εκεί το κεφάλι στο στόμα, έκανε κάτι παιχνίδια με τη γλώσσα (ικανοποιητικά οφείλω να ομολογήσω) και μετά από δύο τρεις μπουκες λέει έλα μωρό. Οκ. Δε θα ασχοληθώ λέω. Πήγαμε ιεραποστολικά με καλή κι αληθοφανή συμμετοχή κι ωραία αίσθηση μουνιού. Στα τέσσερα έχει ωραίο κωλαρακι, στήθηκε καλά και δέχτηκε υψηλό ρυθμο. Αν εξαιρέσουμε την τραγική της πίπα, θα έλεγα ήτανε τίμια περίπτωση. Από πρόσωπο τι να σας πω μέσα στα σκοτάδια δεν είδα και καλά. Το Λαρίσης να σημειώσω είναι ανοιχτό αλλά δεν πέρασα. Αυτά.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Επιβεβαιωση Παναγου>>Λετισια: αποδοση στο ρελαντι,μειων κατα 50% τουλαχιστον,βαρετη πιπα -κανα 2 λεπτα περιπου-με στησιμο κατω στα ποδια,παρολο το χαμογελο της κ το τιμιο στησιμο για σεξ,θα ελεγα μια ανοστη συνεδρια.Σαν ξεπετα στο κλαμπ,μονο που ειχαμε κρεβατι.
Μαλλον θα αρχισουμε με την μεθοδο εισ ατοπον επαγωγη για το οικο για να μεινει στο τελος αυτη που μας κανει στο συνολο.:think:

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Να δούμε τώρα τι θα φέρουν
Πάτρα έχουν φέρει καινούριες εδω μας έχουν με τις ίδιες

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Επεσε η αποδοση της Λετησιας διαβαζω,πραγματικα ειναι να απορεις πως γινεται αυτο ενω δουλευουν μονο μια εβδομαδα οι κοπελες,να πεις οτι δουλευε 15-20 μερες συνεχομενα να το καταλαβω.Να παιζει ρολο οτι στο Καρδιτσης,βλεπω ολο ετοιμοθανατους γερους να μπαινοβγαινουν και ξενερωνουν οι εργατριες?Ποιος ξερει,παντως η αληθεια ειναι οτι στης Αναστασιας,γερο δεν εχω πετυχει σχεδον ποτε,στο Καρδιτσης οσες φορες περασα,τις περισσοτερες φορες,αν προσθετες τους παππουδες που ειδα ηλικιακα,φταναν χιλιετια χαλαρα,χαχαχα.Θα μου πεις πελατες ειναι ολοι αλλα τεσπα.Ειχα σκοπο να παω αλλα μετα απο Παναγο και dimmits αλλαξα γνωμη και πηγα στα σιγουρα και στην Λουιζα στο Λαρισης.

Ενταξει,τωρα που την ξαναειδα την κοπελα,σκεφτηκα αν ειναι δυνατον.Οταν εχεις ενα μετρο συγκρισης γενικοτερα,βλεπεις πολυ διαφορετικα τα πραγματα.Δεν θα γραψω περισσοτερα μιας και σεβομαι το κοριτσι που δουλευει και ειναι και πολυ καλο παιδι.Οταν πηγα ειχε δωματιο η μικρη,μιλησα λιγο με την Αναστασια,και πηγα στο διπλα δωματιο.Μου εκανε εντυπωση που δεν ακουσα βρυση ενω πηρα 69,απο τον αλλον ηρθε σε μενα αλλα οταν ηρθε μεσα η κοπελα,το μουνι της (αλλα και η κοπελα γενικοτερα) οχι μονο δεν μυριζε τιποτα αλλα μυριζε παρα πολυ ωραια.Πως το κατεφερε μονο αυτη ξερει,τεσπα.Ξεκινησαμε με πολυ κουβεντα,ξαπλωσε και μιλουσαμε για τουλαχιστον 10 λεπτα με εμενα να ειμαι αναμεσα στα ποδια της και να την χαιδευω.Μετα λιγο γλειψιμο και μετα 69 που εκει την εφαγα κανονικα.Εχει πολυ ωραιο κωλαρακι,ωραια πισω τρυπουλα,γενικα εχει πολυ δυνατο πατο το κοριτσι και σε αφηνει να την αγγιζεις και να την γλειφεις παντου.Οση ωρα της ανοιγα τον πατο και την εγλειφα,αυτη εκανε κατι σαν πιπα (γιατι πιπα δεν ηταν σιγουρα).Πηγαμε πρωτη σταση καβαλημα με την κοπελα να κοιταει μονιμα στα ματια με ενα βλεμμα πολυ περιεργο και ενα χαμογελο πολυ πονηρο.

Της ειπα οταν κουραστεις πες μου να αλλαξουμε,μετα απο κανενα λεπτο μου ειπε να παμε αλλη σταση.Την πηγα ιεραποστολικο οπου στηθηκε με τα ποδια τσαταλα ανοιχτα και εμπαινα τερμα μεσα.Της ετριβα και την κλειτοριδα,εκει εκλεινε τα ματια και αναστεναζε,αυτη με ετριβε και τσιμπαγε τις ρωγες ολη την ωρα ( εχει ενα κολλημα με τις ρωγες μαλλον,το κανει συνεχεια) και συνεχεια καρφωμα στα ματια.Συνεχισα σε πιο γρηγορο ρυθμο,σηκωσε τα ποδια ακομα πιο ψηλα αυτη,πηγα ακομα πιο γρηγορα χουφτωνοντας τα βυζια της και εγλειφα ρωγες,μετα λιγο πιο χαλαρα και στο τελος την επιασα απο τα μπουτια και εδωσα για κανενα 2λεπτο φουλ πονο,κομπρεσερ φαση ωσπου με σχετικη δυσκολια θα ελεγα τελειωσα (ριξτα ολα μεσα μου ελεγε η Λουιζα).

Πολυ τιμιο κοριτσι,με καλο χαρακτηρα και τερμα δεκτικη.Σκασμενη για κουβεντα ειναι μιας και μετα το σεξ,πρεπει να ειχαμε κανενα τεταρτο σιγουρα που μιλουσαμε και εμαθα τα παντα για την Ρουμανια,πως εμαθε για την χωρα μας και πως ξεκινησε την δουλεια,τι δουλεια κανει και ποσα παιρνει ο αδερφος της :confused:,το οτι στην Ρουμανια απαγορευεται πολυ αυστηρα η πορνεια (επισημα εννοειτε),πως εχει διακοσμημενο το σπιτι της καθως και τι αλλο κανει στην ζωη της γενικα :think: ,μονο ποτε εχει περιοδο δεν μου ειπε (αν την ρωταγα μετα χαρας θα μου ελεγε,χαχα).Καλη περιπτωση γενικοτερα,προσωπικα παω μονο και μονο για το οτι δεν λεει οχι σε τιποτα και επειδη εχει αρκετα σφιχτο σωμα,μπουτια κωλος βυζι ολα σφιχτα.Αξιζει το κοριτσι γενικοτερα,αριστη συμπεριφορα οπως και η Αναστασια που δεν ενοχλει ποτε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
περασε κανεις απο τα στεκια να δει αν ηρθε κανα νεο αιμα?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Νεκρα εχει πεσει φιλε,δεν υπαρχουν λεφτα,πως να γαμησει ο κοσμος?Μονο με ενα fuck pass θα μας εσωζε ο Κουλης.Η Λουιζα στο Λαρισης θα κατσει μεχρι της 20 απ οτι μου ειπε.Ελεγα να παω Πεμπτη απο εκει αλλα περιμενω μπας και ερθει καμια καλη στο Καρδιτσης που και εκει νεκρα εχει πεσει,μαλλον ακομα Λετησια πρεπει να ειναι.Στο Χ δεν παιζει να ξαναπαω ακομα και την Μια Καλιφα να εφερνε,η συμπεριφορα της τσατσας-ιδιοκτητριας ειναι πολυ απαραδεκτη και οσες καυλες και να εχω,μολις την βλεπω μου πεφτει.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αυτες τις μερες περασα απο Αγαπη,ωραιο ηλεκτροφορο τσιμπουκι σε βαλανο ομως μονο (δεν ρουφηξε φρεσκαδουρα μπαλακια),ωραια βαθια καθισματα στον μπουτζθον απο πανω/κατω κ πλαγιως ολα καλα..αν εριχνε κ κανα γλωσσοφυλο κ ρουφαγε μπαλες θα ηταν τοπ,αλλα νο κομπλειντς,περασα καλα.
τωρα βλεπω αλλαγη (??),ερχεται νεα κοπελα Στελλα,φαινεται υποσχομενη.:zfuck::zfuck:

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Καινούριο αίμα στο καρδιτσης θα δοκιμαστεί εντός ολίγων ημερών

Ξέρουμε κάτι για τις καινούριες που έβαλαν αγγελία Σάντρα και Χρύσα?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
αυτες τις μερες περασα απο Αγαπη,ωραιο ηλεκτροφορο τσιμπουκι σε βαλανο ομως μονο (δεν ρουφηξε φρεσκαδουρα μπαλακια),ωραια βαθια καθισματα στον μπουτζθον απο πανω/κατω κ πλαγιως ολα καλα..αν εριχνε κ κανα γλωσσοφυλο κ ρουφαγε μπαλες θα ηταν τοπ,αλλα νο κομπλειντς,περασα καλα.
τωρα βλεπω αλλαγη (??),ερχεται νεα κοπελα Στελλα,φαινεται υποσχομενη.:zfuck::zfuck:

Περασα χθες το βραδυ απο Λουιζα στο Λαρισης,δεν τσεκαρα ρε γμτ οτι ειχε ερθει η καινουργια Στελλα στο Καρδιτσης.Οχι οτι περασα ασχημα με την μικρη,απλα γουσταρω φουλ καινουργιο αιμα.Τεσπα,την Αγαπη την ειχα δει οτι ηρθε,2 φορες αν θυμαμαι εχω παει με την Αγαπη και δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο,ισα ισα το αντιθετο μαλιστα.Και τις 2 φορες περασα τελεια.Απλα κατι δεν μου κολλαει,σαν υπερβολικα ψεκαστε,σκουπιστε μου φανηκε.Τεσπα,πηγα στην Λουιζα μετα απο 13 ωρες στην δουλεια και πραγματικα με κουρασε.Οσοι πανε,δεν της μιλαει κανενας?Τοσο σκασμενη για κουβεντα κοπελα δεν εχω ξαναδει,εμαθα μεχρι τι διαδικασια χρειαζεται για να γινει το μανικιουρ και οι βλεφαριδες,την long version κιολας :confused:.Δεν πειραζει ομως,με αποζημιωσε με τα στησιματα της η Λουιζα και με τα βρομωλογα που εχει αρχισει να λεει στο τελος.Στα 4 δινει ρεστα το κοριτσι,μολις λιγο χαμηλωνα ρυθμο,εσπρωχνε αυτη μονη της.Επισης χθες βγηκε με πορνοτακουνα στο σαλονι και με το μαλλι φτιαγμενο αλλιως,εμοιαζε δυνατο καυλακι.Δευτερα θα παω για δοκιμη με Στελλα και θα ενημερωσω.Αν παει κανενας αλλος πρωτος ας ριξει μια ενημερωση αν και τωρα τελευταια το Καρδιτσης εχει καλο σερι αφου εδιωξε εκεινες τις 2 φολες που ειχε.:rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Περασα χθες το βραδυ απο Λουιζα στο Λαρισης,δεν τσεκαρα ρε γμτ οτι ειχε ερθει η καινουργια Στελλα στο Καρδιτσης.Οχι οτι περασα ασχημα με την μικρη,απλα γουσταρω φουλ καινουργιο αιμα.Τεσπα,την Αγαπη την ειχα δει οτι ηρθε,2 φορες αν θυμαμαι εχω παει με την Αγαπη και δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο,ισα ισα το αντιθετο μαλιστα.Και τις 2 φορες περασα τελεια.Απλα κατι δεν μου κολλαει,σαν υπερβολικα ψεκαστε,σκουπιστε μου φανηκε.Τεσπα,πηγα στην Λουιζα μετα απο 13 ωρες στην δουλεια και πραγματικα με κουρασε.Οσοι πανε,δεν της μιλαει κανενας?Τοσο σκασμενη για κουβεντα κοπελα δεν εχω ξαναδει,εμαθα μεχρι τι διαδικασια χρειαζεται για να γινει το μανικιουρ και οι βλεφαριδες,την long version κιολας :confused:.Δεν πειραζει ομως,με αποζημιωσε με τα στησιματα της η Λουιζα και με τα βρομωλογα που εχει αρχισει να λεει στο τελος.Στα 4 δινει ρεστα το κοριτσι,μολις λιγο χαμηλωνα ρυθμο,εσπρωχνε αυτη μονη της.Επισης χθες βγηκε με πορνοτακουνα στο σαλονι και με το μαλλι φτιαγμενο αλλιως,εμοιαζε δυνατο καυλακι.Δευτερα θα παω για δοκιμη με Στελλα και θα ενημερωσω.Αν παει κανενας αλλος πρωτος ας ριξει μια ενημερωση αν και τωρα τελευταια το Καρδιτσης εχει καλο σερι αφου εδιωξε εκεινες τις 2 φολες που ειχε.:rockon:
καλη,χρυση ειναι η πιπινα αλλα θες ενα 2 ωρακι να την κλεισεις κ να χορτασεις το σφιχτο κορμακι της,αλλα χωρις κουβεντα κ μπλα,μπλα...αμα εκανε καμμια αματουρια τετοια θα ημουν μεσα.:fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom