Νέα

Μπουρδέλα και πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
www.bourdela.tv/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=7]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Συνέχεια από το thread του παλιού forum με 39 απαντήσεις

Πολυ καλη η δουλειά στα θέματα της ιστοσελίδας.
Δεν γνωρίζω αν είναι στην σωστή κατηγορία.
Κάποιος που είναι σχετικά άπειρος στον έρωτα και θέλει να επισκεφτεί έναν οίκο ανοχής ας πουμε,πιστευετε οτι θα πρεπει να το πεί οτι ειναι σχεδόν πρωτάρης;Θα φανει παντως και στην πράξη αλλα τι ειναι καλυτερο.

Επισκέπτης
Να το πεις.Αν και θα σε καταλάβει η κοπέλα,να χαλαρώσεις και να της το πεις.Καλό θα σού κάνει.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ναί πέστο και μην πάς Φυλής κλπ αλλά σε κάποιο Studio για πολλούς και διάφορους λόγους. (Ετοίμασε κανένα 50ευρώ  ;))

Επισκέπτης
Που θα προτεινατε για καλύτερα;Μιλαω για κεντρο Αθηνας(π.χ. Φυλής)

Επισκέπτης
Εγώ πάλι θα σού προτείνω Φυλής.Μπες σε όλα και διάλεξε.Δεν ξέρω ποιά κοπέλα είναι "ειδική" για αρχάριους.

Επισκέπτης
Εγώ πάλι θα σού προτείνω Φυλής.Μπες σε όλα και διάλεξε.Δεν ξέρω ποιά κοπέλα είναι "ειδική" για αρχάριους.

Δεν ψαχνω για ιδιαιτερη μεταχειριση.Αρκει να ειναι σεξουλική και να υπαρχει καποιος σχετικός χρόνος.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Χμ... καλές και χαλαρές επιλογές είναι Ιπποκράτους 144 1ος όροφος κουδούνι  "Ε" , Βουλιαγμένης 83 (θα νοιώσεις σαν το σπίτι σου αλλά να ξέρεις πως θα πηδήξεις άσχημη) , Βουλιαγμένης 68 (φέρνει καλό πράγμα αλλά καμιά φορά και τραβέλια) .

Για τα μπουρδέλα στην Βουλιαγμένης δες τον κατάλογο.

Αυτά τα 3 προσπαθούνε πάρα πολύ με ευγένεια να σε κρατήσουνε και να σε κάνουνε να νοιώσεις πολύ άνετα. Το να σου πούνε χοντράδες λίγο δύσκολο.

Στην Ιπποκράτους φέρνει όμορφες αλλά όχι πάντα καλές... οπότε άστο καλύτερα.

Πήγαινε σε αυτά για αρχή και μετα στις μουνάρες από που θα ακούς και τις χοντράδες.

Δυστηχώς ακόμα και όταν πληρώνεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσεις πολύ χάλια σε σημείο που θα προτιμούσες να κάψεις τα χρήματα που θα έδινες και να έριχνες μια μαλακία.

Επισκέπτης
Αν πεις ότι είσαι αρχάριος σίγουρα θα έχεις λίγο περισότερο χρόνο.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Εγώ επαναλαμβάνω να μην πάς Φυλής πάντως γιατί ο χρόνος εκεί είναι απο 1 εώς 7 λεπτά το πολύ και ας τους πείς ότι είσαι πούστης και πάς εκεί για να σε κάνουνε άντρα.

Άσε που είναι κίνδυνος θάνατος για την ψυχολογική σου και σεξουαλική σου ακεραιότητα.

Σε αυτά που σου είπα αγκίζουνε το 15λεπτο και καμιά φορά και το μισάωρο. (Ανάλογα την γκόμενα πάντα)

Επισκέπτης
Ωραια.Ισως εχεις δικιο.Για Ιουλιανου 71 γνωριζει κανεις κατι;Κατι καλο Απο στουντιο;

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ιουλιανού 71 είναι για τον πούτσο (άν ενοείς αυτό που είναι Φυλής & Ιουλιανού).

Αυτά που σου είπα και τα 3 είναι Studio .

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φιλαράκι,

εγώ πήγαινα "για πρώτη φορά" πάνω από 3 χρόνια. Σταμάτησα να πηγαίνω "για πρώτη φορά" όταν με πρόδιδε η όποια άνεση έδειχνα ασυναίσθητα.

κάντο και δε θα μετανοιώσεις. Ξέρουν πως ο πρωτάρης τσιμπάει και κολλάει εύκολα εκεί που θα πρωτοπεράσει καλά και θα θελήσουν να σε κάνουν πελάτη.
Και αν είσαι κάτω από τα 25 ρίξε μια μαλακία 1-1,5  ώρα περίπου πριν πας και δεν θα το μετανοιώσεις επίσης.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλά θα περάσεις και στην Λεμπέση 8, κοντά στις στήλες του Ολυμπίου Διος, στην Αθήνα. Εκεί έχει 3 προγράμματα. ? 50 το απλό, ? 60 το sex show και ? 70 το πρόγραμμα με 69. Εγώ παίρνω πάντα το πρόγραμμα των ? 60. Επιδίωξε να πάρεις ή την Σοφία από Πολωνία ή την Αλίνα από Ουκρανία.
Μπες στο για να δείς που βρίσκεται το συγκεκριμένο στούντιο.
Πάντως αν είναι η πρώτη σου φορά σου προτίνω να πας πρωϊ, γιατί θα έχει λίγο κόσμο και θα σε περιποιηθούν καλύτερα.
Καλή επιτυχία!!!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Επειδή αυτό το θέμα μπορεί να ενδιαφέρει πολλούς μελλοντικούς πρωτάρηδες, το έκανα μόνιμο και το μετέφερα στο "Οίκοι ανοχής γενικά" για να είναι εύκολα προσβάσιμο.

Επισκέπτης
Πήγα στην Ιουλιανού τελικά.Μια κοπέλα Λίζα ήταν εκεί.Πολυ καλη μου φάνηκε.Το κακό είναι οτι αργω λιγο να χυσω.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είναι όντως πρόβλημα το να χύνεις αργά σε μπουρδέλο. Τον καιρό που πήγαινα, είχα τσακωθεί αρκετές φορές. Όταν είσαι με γκομενάκι όμως είναι μια χαρά ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πήγα στην Ιουλιανού τελικά.Μια κοπέλα Λίζα ήταν εκεί.Πολυ καλη μου φάνηκε.Το κακό είναι οτι αργω λιγο να χυσω.

Συναγωνιστή, κα-υ-λή αρχή!

Μου θύμισες ένα μπάρμπα μου (ναυτικό, καλή του ώρα) που μου 'λεγε όταν με είχε πιτσιρικά στα γόνατά του:

ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΕΙΣ... :grin: ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ...  ;)

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ λοιπόν αν αργείς... αρκεί να περνάς κα-υ-λά...

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
σωστός ο μπάρμπας σου .... ;) :grin:

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια αποφασισα να παω σε μπουρδελο για να χασω την παρθενια μου!τι λετε?συμφωνειτε?πως ειναι η εμπειρια?help...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom