Ξέρουμε τι βάρδια έιναι;
εγώ την πέτυχα πρωινά δύο φορές.
Ξέρουμε τι βάρδια έιναι;
Το πρωί ο κώλος της θα ήταν Το πηγάδι! Τελικά, έφυγα απραγος.
Καλημέρα, συναγωνιστές!!! Χθες βράδυ (01:30), κατέβηκα στο Μετάξι, μπας και βρω κάνα κουλούρι, που είχα διαβάσει εδώ. Τα μοναδικά κουλούρια που βρήκα ήταν της Γιούλης (Λεωνίδου στο διπλό, στο κάτω) και σε αυτό της Αχιλλέως που είναι τα 3 μαζί. Σε αυτό της Αχιλλέως γινόταν χαμός! Ήταν μία μικροκαμομένη, πολύ κεφάτη μελαχρινή. Πήγα τρεις φορές, μήπως και πετύχω λιγότερο κόσμο. Μιλάμε, να είναι όλα τα δωμάτια γεμάτα και να περιμένουν να μπουν 3 άτομα. Δεν το έχω ξαναδεί! Αυτή θα πρέπει να πήρε πάνω από 40 όλο το βράδυ! Το πρωί ο κώλος της θα ήταν Το πηγάδι! Τελικά, έφυγα απραγος.
Ποιο απο τα τρεια ομως ηταν? μηπως το μεσαιο?
πρεπει να προσεχουμε καθωτι εγω την πατησα αλλα δεν ξερω εαν λεμε για το ιδιο πορνοχαουζ.
συγκεκριμενα απο την υπηρεσια εγινε αναφορα για κουλουρι αλλα μπαινοντας μεσα το πορνιδιακι ηταν ανενδοτη. ελεγε οτι δεν το κανει απο πισω ασχετα με το τι ανεφερε η υπηρεσια. ηταν ενα πετιτ μωρο μικροκαμομενο μελαχρινο με ελαχιστα εως καθολου ελληνικα. συνεννοηση στα αγγλικα. παιδες προσοχη γιατι μπορει να ειναι αυτη.
θα τσεκαρω σημερα το βραδυ να δουμε μηπως εχουμε αλλο μωρο εκει και ισχυουν τα παραπανω περι κουλουριου.
H Eυα απο Φ104 απο τι ωρες δουλευει ρε παιδες?
καμία από αυτές που λες φίλε μου δεν κάνουν κώλο . ;)φίλε μια έρώτηση. είμαι φαν των ct. έχω πάει με πολλές αλλά δεν γράφω κριτικές. σιγα σιγά θα αρχίσω να τις βάζω. αν και το σάββατο έχω κρεβατοπόλεμο με marsha lord. αν και δεν τιμώ τα studio κλπ πριν έιχα συνάντηση με σιμονε στην μιχαήλ βόδα 192. δεν μου έκανε και κάτι ενδιαφέρον. ισως έφταιγα έγώ γιατι τελείωσα πριν την πράξη. δεν μου έκανε δηλαδή τσακ σε κάτι. επειδή είμαι και φαν το κώλου ποιες γενικά γουσταρουν από κώλο. μπορείς να με βοηθήσεις? οι διαφημισμένες σας πάολα, καρολινα, κωνσταντινα, κατερίνα, σαμάνθα κπλ έχουν ενδιαφέρον για κώλο?θα κάνω και εγω οτι μπορώ να πω τις εμπειρίες μου σιγα σιγα με ct.
Με λιγα λογια θες ανταλλαγη πληροφοριων!φίλε μια έρώτηση. είμαι φαν των ct. έχω πάει με πολλές αλλά δεν γράφω κριτικές. σιγα σιγά θα αρχίσω να τις βάζω. αν και το σάββατο έχω κρεβατοπόλεμο με marsha lord. αν και δεν τιμώ τα studio κλπ πριν έιχα συνάντηση με σιμονε στην μιχαήλ βόδα 192. δεν μου έκανε και κάτι ενδιαφέρον. ισως έφταιγα έγώ γιατι τελείωσα πριν την πράξη. δεν μου έκανε δηλαδή τσακ σε κάτι. επειδή είμαι και φαν το κώλου ποιες γενικά γουσταρουν από κώλο. μπορείς να με βοηθήσεις? οι διαφημισμένες σας πάολα, καρολινα, κωνσταντινα, κατερίνα, σαμάνθα κπλ έχουν ενδιαφέρον για κώλο?θα κάνω και εγω οτι μπορώ να πω τις εμπειρίες μου σιγα σιγα με ct.