You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα για πρωκτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 751K
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Τι φρέσκο να είναι απο μιλφόγρια μπαγιάτικο και ξερό σαν παξιμάδι
Τροπος του λεγειν. Αν αξιζει εννοω.
χεχεχε
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει,παντως ειναι ψιλοχαλια,απλα την χυνεις στην μαπαγια νανα απο καλυμνου ρε παιδια καποιος
alexis1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζει κανείς, πότε και που βρίσκετε η Αννίτα που παλαιότερα ήταν στο Διδύμου 18α
Απ' όσο ξέρω, η Αννίτα, που ήταν παλιότερα στο Διδύμου, τώρα είναι πρωινή βάρδια στο Έλλης. 25 γιούρια και περιλαμβάνει και κουλούρι.
Cockonutpete3D
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Παιδιά δεν είμαι και πολύ του χώρου αλλά όπου ακούτε ότι δίνουνε κώλο καλύτερα να τσεκάρετε για το φύλο της κοπέλας.
Μου το είχε πει και τσατσά αυτό και το χω ψιλοσυνειδητοποιήσει μόνος μου.
Μου το είχε πει και τσατσά αυτό και το χω ψιλοσυνειδητοποιήσει μόνος μου.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.931
- Πόντοι
- 6.925
Στο Φυλής 71 πρωί και αλλού (δεν θυμάμαι που) Αλβανιδίτσα που μιλά - μάλλον - και ισπανικά μου πρότεινε εντός του δωματίου κωλαράκι για +20. Την είχα πάρει παλαιότερα μέτρια πράγματα (βλ. κριτική πρόσφατη) σφιχτό κωλαράκι αδούλευτο - μην το πω στην τσα2 με παρακαλούσε το έβγαλα φόρα παρτιδα εδώ εγώ γιατί προέχει η ενημέρωση. Πιτσιρίκα 22-23 καλό σωματάκι 2αρι στηθος.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Στο Φυλής 71 πρωί και αλλού (δεν θυμάμαι που) Αλβανιδίτσα που μιλά - μάλλον - και ισπανικά μου πρότεινε εντός του δωματίου κωλαράκι για +20. Την είχα πάρει παλαιότερα μέτρια πράγματα (βλ. κριτική πρόσφατη) σφιχτό κωλαράκι αδούλευτο - μην το πω στην τσα2 με παρακαλούσε το έβγαλα φόρα παρτιδα εδώ εγώ γιατί προέχει η ενημέρωση. Πιτσιρίκα 22-23 καλό σωματάκι 2αρι στηθος.
Έχεις υπόψη σου αν δούλευε στο 17α στην Φωκαίας η κοπελίτσα αυτή?
manosathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ξερετε καμια καλη που να κανει πρωκτικο με 20 ευρο???????????
Λεωνιδιου 28, Μεταξουργείο, βραδυνή βάρδια, μετά τις 11, Γιούλη.ξερετε καμια καλη που να κανει πρωκτικο με 20 ευρο???????????
alexis1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν και καθυστεριμένα, τη Δευτέρα το πρωί επισκεύθηκα το Έλλης 3 (είχα βγεί για κουλούρι). Ήταν, όπως κάθε πρωί, η Αννίτα. Ενώ δεν τη θεωρώ σαν τοπ επιλογή, την τιμώ μία στις τόσες, γιατί θεωρώ ότι στύνεται γαμάτα. Το σφιροκόπημα που της έριξα δε λέγεται. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά με φτιάχνει πολύ ο τρόπος που στίνεται. Άντε να βρούμε και κανένα καινούριο κουλούρι!!!!
πήρα την Εύα, όντως για την ηλικία της έχει καλό κορμί, αλλά για λοκό θέλει έξτρα 20 ευρωπουλάκια. πάντως αν και έχει στενό κουλούρι δεν μασάει τίποτα!!! όσο άγρια και αν την καρφώνεις.Eυα Φυλης 92 πρωινη βαρδια!
πήρα την Εύα, όντως για την ηλικία της έχει καλό κορμί, αλλά για λοκό θέλει έξτρα 20 ευρωπουλάκια. πάντως αν και έχει στενό κουλούρι δεν μασάει τίποτα!!! όσο άγρια και αν την καρφώνεις.
Η συννενοηση γινεται πριβε στο δωματιο με την Ευα , ή απο στο σαλονι με την τσατσα ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις