Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
φιλοι μου, μηπως ξερετε καποια που να δεινει κουλουρι αλλα να αξιζει τον κοπο και να ειναι και ωραιο μωρο?

Η Barbara στο Φ71 εχει τις προδιαγραφες που ζητας.

Για studio με 70 ευρω ομως, θα σου προτεινα την Ευα στο Φυλης 104.

Αν σε "παιρνει" οικονομικα η Ευα ειναι καλυτερα.

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Χθες πηγα (δεν ξερω εαν εννοεις την δικη μου κρητικη) και οντως μου εδωσε κουλουρι, χωρις επιπλεον λεφτα.

Το ιδιο ειχε γινει και σε παλαιοτερη μου επισκεψη.

Τωρα δεν ξερω τι αλλο να πω. Γεγονος ειναι οτι η τσατσα δεν μιλαει καθολου για κουλουρι.
Φιλέ της το ζητάς στα ίσα μέσα στο δωμάτιο η θέλει λίγο μπλα-μπλα για να στο δώσει????

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φιλέ της το ζητάς στα ίσα μέσα στο δωμάτιο η θέλει λίγο μπλα-μπλα για να στο δώσει????

Το μονο που της ειπα, ενω ηδη καναμε "φυσιολογικο" sex ηταν:

"Μωρο μου να το βαλουμε στο κολαρακι??"

Τιποτα αλλο. Και δεχτηκε

ΥΓ: Και τις 2 φορες που εχω παει. Τωρα δεν ξερω σε αλλες περιπτωσεις τι κανει.

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Το μονο που της ειπα, ενω ηδη καναμε "φυσιολογικο" sex ηταν:

"Μωρο μου να το βαλουμε στο κολαρακι??"

Τιποτα αλλο. Και δεχτηκε

ΥΓ: Και τις 2 φορες που εχω παει. Τωρα δεν ξερω σε αλλες περιπτωσεις τι κανει.
thanks man  :rockon: :rockon:

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon:
σωστή ενημέρωση

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Στο 71 κάτω τα πρωινά λέει ότι δίνει κουλουράκι μία μελαχρινή σκούρα με μικρό στηθος. Προσωπικά δεν με πείθει ...

πήρα σήμερα το πρωί την Ελενίτσα όπως είπε ο τσατσός. τελικά είναι αρκετά καλό πιτσιρίκι, με μικρό βυζάκι και πεταχτή ρώγα, και απαλό δερματάκι το κορμί της.
πίπα μέτρια, και μετά κουλούρι. το σπαστικό είναι ότι δεν τον παίρνει πισωκολητά  :headbang: :headbang: :headbang: όπου η θέα θα ήταν υπέροχη  :happy: :happy: :happy:, αλλά ξαπλώνει και τον ... ρουφάει με τα πόδια στον αέρα. έτσι δεν αφήνει ολοκληρωτική είσοδο.
σε γενικές γραμμές από αυτές που δίνουν κουλούρι ... είναι από τις πιο ευχάριστες παρουσίες :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Ρε παίδες από ότι είδα μια κριτική για το Φυλής 71 το πάνω που λέει ότι η Barbara δίνει κουλούρι χωρίς επιπλέον λεφτά ξέρει κανένας αν ισχύει και τι παίζει???? :helpplea:

μάστορα, αν σε πάει η Μπάρμπαρα τα κάνει όλα. αν όχι απλά γαμιέται όπως οι περισσότερες στην Φυλής.

puff

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς που και τι ωρες δουλεύει η "κολουρτζού" Αννίτα (παλαιότερα ήταν τα πρωινα στο Ελλης 3)και μια "Αλβανίδα" Ελινα που ήταν στο Διδύμου 18Α.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γνωρίζει κανείς που και τι ωρες δουλεύει η "κολουρτζού" Αννίτα (παλαιότερα ήταν τα πρωινα στο Ελλης 3)και μια "Αλβανίδα" Ελινα που ήταν στο Διδύμου 18Α.

Tην Αννιτα την πετυχα πριν καμια 10αρια μερες στο Διδυμου 18Β (το επανω) απογευματινη βαρδια.

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Συντροφοι, υποτονική η κίνηση του κουλουριού στην Αγορά.
Μακριά από την Ανκα Λεωνιδίου 6.
Συμπαθητική η Νίνα Λεωνιδίου 28.
Και οι δύο με 15 ευρώ.
Σταθερή αξία η μπέμπα (Νικόλ) Αχιλλέως 51.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
πες μας ώρες που τις βρίσκουμε!

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συναθλητες, για αψογο κουλουρι προτεινω την νινα στο πορνοχαους λεωνιδιου 28 μεταξουργιο.
Δουλευει βραδυνη βαρδια 23:00 εως 05:00 το πρωι.
δεν βιαζεται, λεπτο σωματακι, φιλικοτατη, νεαρης ηλικιας και ο τσατσος δεν ειναι πιεστικος με το χρονο.
Αξιζει!!!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Μίνι πρωινή ενημέρωση 25/06/2008 από Φυλής και Περίχωρα.

Φυλής 92 ημιυπόγειο μια 'Κάτια' αδύνατη με καλό κορμί αλλά αλβανόφατσα, βέβαια έδινε και κουλούρι με +10 ευράκια
                                οπότε αμάρτησα...χεχεχε, Πολύ Καλό και Καθαρό Κουλούρι και ωραίος κόλος και κορμί,
                                καλό τσιμπούκι επίσης, θα την έβαζα στις επιλογές μου εάν δεν με χάλαγε η αλβανόφατσά της.

Επισκέπτης
Κάποιος έλεγε προχθες και για το Φωκαίας 27. Βαλέρια νομίζω, δεν την έχω πάρει προσωπικά αλλά ο συνάδελφος που την ξεκώλιασε φαινόταν ενθουσιασμένος!!! :rockon:

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Κάποιος έλεγε προχθες και για το Φωκαίας 27. Βαλέρια νομίζω, δεν την έχω πάρει προσωπικά αλλά ο συνάδελφος που την ξεκώλιασε φαινόταν ενθουσιασμένος!!! :rockon:
Την βάρδια της κοπέλας την ξέρουμε;

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Παει ο κολος της ...
Μπανιερα θα γινει
Θα  :shit: με την βαρυτητα
:2funny:

alexis1973

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ορμόμενος από αυτά που λένε οι συναθλητές, κατέβηκα στο μετάξι μεταμεσονύχτια τσάρκα για Νίνα (Λεωνίδου 28). Περνάω έξω από το Κολοκυνθούς και λέω "ας τσεκάρω για ενημέρωση". Βγαίνει μία συμπαθητική κοπέλα, με τατουάζ, η οποία ήταν χαμογελαστή και χαρούμενη (σε αντίθεση με τις περισσότερες, που είναι σα να τους έχεις σκοτώσει τη μάνα). Λέει και ο τσάτσος τη μαγική λεξούλα και με υπνώτισε. Μπαίνω μέσα. Μία πίπα τελείως διεκπεραιωτική, και κατευθείαν στο μουνί. Όταν της είπα (μετά από λίγο) να το βάλω λίγο στο κωλαράκι, δυσανασχέτισε σε τέτοιο βαθμό, που λέω "άστο, δεν πειράζει. Συνεχίζουμε έτσι". Με τα χίλια παρακάλια γύρισε σε πισωκολητό (εννοείται όχι κώλο) και συνεχώς δυσανασχετούσε. Με λίγα λόγια, μου έβγαλε την ψυχή.
Επειδή δεν το ευχαριστήθηκα, λέω "ας πάω μέχρι τη Νίνα". Μπαίνω μέσα και βγαίνει ένα μικροκαμομένο κοριτσάκι, όχι μικρή σε ηλικία, με ωραίο σωματάκι και απίστευτο κωλαράκι. Τη Νίνα δεν την ήξερα, λέει ο τσάτσος τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου κουλουριού, και μπαίνω (Το όνομα της κοπέλας δεν το έλεγε. Ήταν, φαίνεται, ψηλιασμένος). Τη ρωτάω μέσα, και μου λέει "Άνκα". Δε χρειάζεται να πω τίποτε άλλο. Τα έχει πεί ο συνάδελφος παραπάνω. Για να μην τα πολυλογώ, έδωσα, ο μαλάκας, 40 ευρώ μπας και δοκιμάσουμε κάνα κουλουράκι, και πήρα δύο φορές τ' αρχίδια μου. Εκτός του ότι φταίω κι εγώ (δε μου γέμιζαν το μάτι, γιατί μπήκα?) ήταν κι αυτές πολύ μαλακισμένες. Τι να πω? Παθήματα-Μαθήματα (Δε μπαίνουμε σε αυτές που μας φαίνονται μαλακισμένες)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom