Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Συναγωνιστές, έχει τέτοιο κελεπούρι η αγορά μας (φόρουμ) εδώ και το κρύβετε; Που'ναι η Λίλα, πού'ναι η λίλα !!!
:headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Συναγωνιστές, έχει τέτοιο κελεπούρι η αγορά μας (φόρουμ) εδώ και το κρύβετε; Που'ναι η Λίλα, πού'ναι η λίλα !!!
:headbang:

Eχει εχει....Αν εισαι ετοιμοs για ....δεσμο με ουσια ετοιμασου να πλευσειs σε πελαγη ευτυχιαs  :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
εγώ ποτέ ρε. κωλολατρεία έχουμε πάθει. απλά τώρα απέχουμε λιγάκι. τα λέμε φιλαράκια, σας καληνυχτώ. αύριο θα έχουμε και βροχερή μέρα, αν προλάβω θα τα πούμε  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ;) ;) ;) ;) ;)
Καληνύχτα κωλολατρειολόγε φίλε . :2funny: :2funny: :2funny:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
εγώ ποτέ ρε. κωλολατρεία έχουμε πάθει. απλά τώρα απέχουμε λιγάκι. τα λέμε φιλαράκια, σας καληνυχτώ. αύριο θα έχουμε και βροχερή μέρα, αν προλάβω θα τα πούμε  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ;) ;) ;) ;) ;)
καληνυκτα ;)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.933
Πόντοι
6.925
Με το καφεδάκι το πρωινό μασώ ένα ζεστό κουλουράκι ... και θυμήθηκα χθεσινή πρωινή τσάρκα στην Φυλής νεανίσκη ονόματι Λένα (ή κάτι τέτοιο) στο Νο 66 διαφημιζόμενη από τον τσατσο σαν πολύ μα πολύ καθαρή για 69 και κουλουράκι με +10 Ευρώ. Εμφανισιακά δεν με ενέπνευσε καθόλου όμως κοντούλα μελαχρινή κοντό μαλάκι και πρόσωπο μέτριο.

puff

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάω την Τρίτη από Ιουλιανού 71 μόνο και μόνο για το κουλούρι της Λίζας, την οποία δεν είχα ξαναπάρει, άλλα είχα διαβάσει την κριτική ορισμένων σας. Από εμφάνιση πολύ κάτω του μετρίου, περίπου 55 ετών και χονδρή, τελοσπαντων λέω αφού θέλω κώλο ας ανεχτώ την εμφάνιση. Παιδιά μάπα το καρπούζι, νομίζει ότι λόγω ηλικίας μπορεί να κοροϊδέψει τους μικρότερούς της, αφού ξεπεράσαμε τα ψεύτικα βογγητά αχ τι ωραίος που είσαι και σε θέλω και και και.... , της λέω γύρνα να σε πάρω από κώλο, παιδιά τι να πω της τον έχωνα στον κώλο της και αυτή τον έβαζε  μπροστά, της εξηγούσα ότι δεν θέλω από μπροστά αλλά από πίσω, το ίδιο βιολί αυτή, μέχρι που με ξενέρωσε και της είπα να φύγει.

Και ρωτώ είστε σίγουροι ότι όσοι την έχετε πάρει, έχετε πάρει το κουλούρι της ;; Πολύ αμφιβάλω.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.933
Πόντοι
6.925
Πάω την Τρίτη από Ιουλιανού 71 μόνο και μόνο για το κουλούρι της Λίζας, την οποία δεν είχα ξαναπάρει, άλλα είχα διαβάσει την κριτική ορισμένων σας. Από εμφάνιση πολύ κάτω του μετρίου, περίπου 55 ετών και χονδρή, τελοσπαντων λέω αφού θέλω κώλο ας ανεχτώ την εμφάνιση. Παιδιά μάπα το καρπούζι, νομίζει ότι λόγω ηλικίας μπορεί να κοροϊδέψει τους μικρότερούς της, αφού ξεπεράσαμε τα ψεύτικα βογγητά αχ τι ωραίος που είσαι και σε θέλω και και και.... , της λέω γύρνα να σε πάρω από κώλο, παιδιά τι να πω της τον έχωνα στον κώλο της και αυτή τον έβαζε  μπροστά, της εξηγούσα ότι δεν θέλω από μπροστά αλλά από πίσω, το ίδιο βιολί αυτή, μέχρι που με ξενέρωσε και της είπα να φύγει.

Ποπο τι τρελλό ξενέρωμα και χοντρή και 55 και κόλπα. Αυτό μου την σπάει πολύ με τις ταχαμου κουλουρτζούδες.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
ρε παλικάρια γιατί πάτε σε τέτοια μπάζα; όσο έχουνε έστω και ένα πελάτη δεν πρόκειται να φύγουν από την πιάτσα!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Έλλης 3 (κάθετος στην Αχαρνών)

Όλγα καστανομελάχρινη με μαλλιά μέχρι τους ώμους, τετράγωνο σχεδόν σώμα, λίγο γεματούλα, με ανύπαρκτο κώλο που όμως τον παρέχει στις υπηρεσίες της, 44-48 ετών...

:o

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.933
Πόντοι
6.925
ρε παλικάρια γιατί πάτε σε τέτοια μπάζα; όσο έχουνε έστω και ένα πελάτη δεν πρόκειται να φύγουν από την πιάτσα!!!

Σωστός ! Οταν βρίσκουμε κουλουράκι από μπαζα δεν το δίνουν τα νιάτα. Κοφτε το και θα δείτε σιγά σιγά θα αλλάξει το σύστημα ... ενόψει κρίσης κιόλας και θα φάμε αξιόλογα τεμάχια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom