Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ευα στο Φ92 κουλουρι μετα καραμελωματος !!!

Επισκέπτης
Και Κων/πολεως 94 Λιντα κουλουρι με 100 και θα σου δωσει και ενα για τον δρομο μην και ξαναπεινασεις !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε παλικαρια μην γραφετε αλλο σε ολα τα μπουρδελα κανουν πρωκτικο αρκει να δωσεις το καταλληλο δωρακι αλλα θελουν 20€ και αλλα 100€ και αλλα 300€ ολες τον δινουν ακριβα η φτηνα!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Όχι σε όλα μην είσαι σίγουρος  ;) ;) ;) αλλά πάντα παίζουν και οι εξαιρέσεις . αυτό που γράφω δεν είναι κάτι κακό αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα  :rockon: :rockon: :rockon: γιατί μπορεί ο άλλος που πάει να γαμήσει κώλο μπορεί να μην έχει πχ 100 και 300 ευρώ  .

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
στο Φυλής 104 που λες χθες η τσατσά είπε 90 για κουλούρι. δεν είναι και φτηνά!!!!!!!

70e ειναι μαναρι μου το πρωκτικο :-*
90e ειναι το full προγραμμα με μασαζ,69,sex show, πρωκτικο και περισσοτερη ανεση χρονου ;) :-*

φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
70e ειναι μαναρι μου το πρωκτικο :-*
90e ειναι το full προγραμμα με μασαζ,69,sex show, πρωκτικο και περισσοτερη ανεση χρονου ;) :-*

φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

η τύπισσα πάντως είπε για πρωκτικό 90 ευρώπουλα μαζί με το φουλ πρόγραμμα. από άλλους εδώ μέσα είχα διαβάσει για 50 ευρώπουλα το πρωκτικό. τώρα πως έγινε για σένα 70 και για την τσατσά 90 μόνο εσύ μπορείς να το εξηγήσεις. πάντως η διαφήμιση εδώ μέσα μην σας παίρνει τα μυαλά και ανεβάζετε τις τιμές, γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσετε εντελώς την πελατεία σας.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
η τύπισσα πάντως είπε για πρωκτικό 90 ευρώπουλα μαζί με το φουλ πρόγραμμα. από άλλους εδώ μέσα είχα διαβάσει για 50 ευρώπουλα το πρωκτικό. τώρα πως έγινε για σένα 70 και για την τσατσά 90 μόνο εσύ μπορείς να το εξηγήσεις. πάντως η διαφήμιση εδώ μέσα μην σας παίρνει τα μυαλά και ανεβάζετε τις τιμές, γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσετε εντελώς την πελατεία σας.

δεν εχεις αδικο να το σκευτεσαι ετσι ματια μου αλλα........
το πρωκτικο γενικα ειναι ενα παρα πολυ δυσκολο προγραμμα για την κοπέλα, και η συγκεριμενη ειναι η μονη που το κανει στο μαγαζι.
Οποτε μια μερα θελησε να το σταματησει τελιος και να μην το ξανακανει, προκειμενου ομως να μην μηνει το μαγαζι χωρις πρωκτικο αναγκαστηκαμε να της το κανουμε απο 50ε σε 70ε για να εξακολουθει να το κανει και ειναι η μονη τιμη που εχει αλλαξει στο μαγαζι και για ασχετο λογο με τη διαφημηση που λες. Ολες οι αλλες τιμες για ολα τα αλλα τα προγραματα και σε ολες τις κοπέλες παραμενουν οι ιδιες μωρο μου.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Βραδυνη ενημερωση προ τριων ημερων του FARKELI....
Κολωνου32 πάνω
Νίνα, μελαχρινή από Φωκαίας (για λίγο διάστημα), καλή στο δωμάτιο, γυμνασμένο κορμί, με δυνατότητες να σε επαναπροσδιορίσει και να σε επανασυναρμολογήσει, άψογη περιποίηση, ...μειονέκτημα ο μικρομεγέθης κώλος ...αλλά το κουλουράκι το προσφέρει
Χθεσινοβραδυνη ενημερωση του STRANGER IN THE NIGHT...
Λεωνιδου6ένα μελαχρινό αδύνατο με μικρό βυζί και γλυκό προσωπάκι προσφέροντας κώλο στα 15 euro
Πρωινη ενημερωση μου προ δυο ημερων...

Μεγαλου Αλεξανδρου22 ισογειο
Ελενη με κοντο αναμαλλιασμενο λουκ πολυ αδυνατη...15ευρω με κωλο 
Ιασωνος20γ
Δροσερη Πακιστανουλα μισοριξια πουλαγε το κωλουρι της για 15 ευρω!
Φρεσκα κουλουρια τριων ημερων για τους φαν!!!

οταν λες βραδινη βαρδια τι εννοεις ; 9-10 η 1-2 ;

γιατι τα 70αρια και τα 90αρια ειναι απαγορευτικες τιμες στην εποχη μας.....

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
Φωκαίας 27 στο λεγόμενο πατάρι. πρωινή επίσκεψη ένα ψηλόλιγνο με αρκετά καλό κορμί αλλά πολύ μέτρια φάτσα, που έδινε κολί! μπήκε στο δώμα, ούτε λαλιά δεν έβγαλε γιατί προφανώς δεν ξέρει γρι Ελληνικά, και πήγε κατευθείαν να φορέσει το σκουφάκι χωρίς να κάνει προσπάθεια για ανασήκωση. μετά την μετριότατη πίπα την έστησα στα 4 και εισέβαλα στο σχετικά στενό κολί της. σε όλη την φάση πέρα από μερικά βογγητά δεν είπε κουβέντα, ούτε εγώ βέβαια, ακόμη και όταν έφυγε από το δωμάτιο. ήταν όντως πρωτόγνωρη εμπειρία!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φωκαίας 27 στο λεγόμενο πατάρι. πρωινή επίσκεψη ένα ψηλόλιγνο με αρκετά καλό κορμί αλλά πολύ μέτρια φάτσα, που έδινε κολί! μπήκε στο δώμα, ούτε λαλιά δεν έβγαλε γιατί προφανώς δεν ξέρει γρι Ελληνικά, και πήγε κατευθείαν να φορέσει το σκουφάκι χωρίς να κάνει προσπάθεια για ανασήκωση. μετά την μετριότατη πίπα την έστησα στα 4 και εισέβαλα στο σχετικά στενό κολί της. σε όλη την φάση πέρα από μερικά βογγητά δεν είπε κουβέντα, ούτε εγώ βέβαια, ακόμη και όταν έφυγε από το δωμάτιο. ήταν όντως πρωτόγνωρη εμπειρία!!!

Welcome to the club.....

fabien_66

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
97
Like
850
Πόντοι
1.061
Παιδιά η Εύα στο Φ104Β (πάροδος) [να είμαστε και ακριβείς!] δουλεύει πρωινά Παρασκευής και Κυριακής. Πήγα Πέμπτη απόγευμα, δεν ήταν, η λεπτούλα (Τατιάνα;) δε δίνει κουλουράκι, οπότε πήγα στο Φ92, πας και βρω την άλλη Εύα, ούτε κει επιτυχία, και έπεσα στο απλό ιεραποστολικό...

Για μας του εργαζόμενους, που θέλουμε απογευματινές βάρδιες, έχετε καμιά πληροφορία για κουλουράκι;
:helpplea:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Παιδιά η Εύα στο Φ104Β (πάροδος) [να είμαστε και ακριβείς!] δουλεύει πρωινά Παρασκευής και Κυριακής. Πήγα Πέμπτη απόγευμα, δεν ήταν, η λεπτούλα (Τατιάνα;) δε δίνει κουλουράκι, οπότε πήγα στο Φ92, πας και βρω την άλλη Εύα, ούτε κει επιτυχία, και έπεσα στο απλό ιεραποστολικό...

Για μας του εργαζόμενους, που θέλουμε απογευματινές βάρδιες, έχετε καμιά πληροφορία για κουλουράκι;
φιλε νομιζω στο φυλησ40 θα βρεισ για πρωκτικο αν και δεν ειμαι συγουροσ πριν καιρο εδιναν παντωσ επισησ φωκαιασ 27 επησησ και η ευα κανει στο 92φ

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Μεγαλες πιθανοτητες για απογευματινο-βραδυνο κουλουρι εχεις στο Διδυμου 18 (το επανω - ΟΧΙ με την μπλε πορτα). Μεχρι προτινος (γιατι εχω καιρο να περασω απο εκει) εχει και στος αρχες της Αλκιβιαδου η Τανια, αλλα ειναι πολυ μαζο.

Αλλοως δοκιμασε στην  Αχιλλεως στο Μεταξουργειο. Στα ψαχτα ομως - δεν βρισκεις παντα.

Αν προλαβαινεις μεχρι τις 17:00 θα βρεις και ορισμενα απο τα "πρωινα" κουλουρακια......

Την Ευα που ειναι Κυριακες στο Φ104 δεν την προλαβαινεις.Δουλευεις και Κυριακες????

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Παιδιά η Εύα στο Φ104Β (πάροδος) [να είμαστε και ακριβείς!] δουλεύει πρωινά Παρασκευής και Κυριακής. Πήγα Πέμπτη απόγευμα, δεν ήταν, η λεπτούλα (Τατιάνα;)

οι μερες της Ευα ματακια μου γλυκα ειναι

Κυριακη 10:00 - 17:00

Παρασκευη 10:00 - 17:00

Δευτερα 17:00 - 24:30

Τεταρτη 17:00 - 24:30

Ελπιζω να σε βοηθησα μαναρακι μου :-*
Φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

giannispeiraias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
0
ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος αυτες τις μερες που παιζει λοκος?? ;)

giannispeiraias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
0
για ενα πουρο που δινει λοκο παιζει ακομα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom