Επισκέπτης
Ευα στο Φ92 κουλουρι μετα καραμελωματος !!!
Όχι σε όλα μην είσαι σίγουρος ;) ;) ;) αλλά πάντα παίζουν και οι εξαιρέσεις . αυτό που γράφω δεν είναι κάτι κακό αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα γιατί μπορεί ο άλλος που πάει να γαμήσει κώλο μπορεί να μην έχει πχ 100 και 300 ευρώ .ρε παλικαρια μην γραφετε αλλο σε ολα τα μπουρδελα κανουν πρωκτικο αρκει να δωσεις το καταλληλο δωρακι αλλα θελουν 20€ και αλλα 100€ και αλλα 300€ ολες τον δινουν ακριβα η φτηνα!!!!!!!!!
στο Φυλής 104 που λες χθες η τσατσά είπε 90 για κουλούρι. δεν είναι και φτηνά!!!!!!!
70e ειναι μαναρι μου το πρωκτικο :-*
90e ειναι το full προγραμμα με μασαζ,69,sex show, πρωκτικο και περισσοτερη ανεση χρονου ;) :-*
φιλια
70e ειναι μαναρι μου το πρωκτικο :-*
90e ειναι το full προγραμμα με μασαζ,69,sex show, πρωκτικο και περισσοτερη ανεση χρονου ;) :-*
φιλια
η τύπισσα πάντως είπε για πρωκτικό 90 ευρώπουλα μαζί με το φουλ πρόγραμμα. από άλλους εδώ μέσα είχα διαβάσει για 50 ευρώπουλα το πρωκτικό. τώρα πως έγινε για σένα 70 και για την τσατσά 90 μόνο εσύ μπορείς να το εξηγήσεις. πάντως η διαφήμιση εδώ μέσα μην σας παίρνει τα μυαλά και ανεβάζετε τις τιμές, γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσετε εντελώς την πελατεία σας.
Βραδυνη ενημερωση προ τριων ημερων του FARKELI....
Κολωνου32 πάνω
Νίνα, μελαχρινή από Φωκαίας (για λίγο διάστημα), καλή στο δωμάτιο, γυμνασμένο κορμί, με δυνατότητες να σε επαναπροσδιορίσει και να σε επανασυναρμολογήσει, άψογη περιποίηση, ...μειονέκτημα ο μικρομεγέθης κώλος ...αλλά το κουλουράκι το προσφέρει
Χθεσινοβραδυνη ενημερωση του STRANGER IN THE NIGHT...
Λεωνιδου6ένα μελαχρινό αδύνατο με μικρό βυζί και γλυκό προσωπάκι προσφέροντας κώλο στα 15 euro
Πρωινη ενημερωση μου προ δυο ημερων...
Μεγαλου Αλεξανδρου22 ισογειο
Ελενη με κοντο αναμαλλιασμενο λουκ πολυ αδυνατη...15ευρω με κωλο
Ιασωνος20γ
Δροσερη Πακιστανουλα μισοριξια πουλαγε το κωλουρι της για 15 ευρω!
Φρεσκα κουλουρια τριων ημερων για τους φαν!!!
9-10!οταν λες βραδινη βαρδια τι εννοεις ; 9-10 η 1-2 ;
γιατι τα 70αρια και τα 90αρια ειναι απαγορευτικες τιμες στην εποχη μας.....
Φωκαίας 27 στο λεγόμενο πατάρι. πρωινή επίσκεψη ένα ψηλόλιγνο με αρκετά καλό κορμί αλλά πολύ μέτρια φάτσα, που έδινε κολί! μπήκε στο δώμα, ούτε λαλιά δεν έβγαλε γιατί προφανώς δεν ξέρει γρι Ελληνικά, και πήγε κατευθείαν να φορέσει το σκουφάκι χωρίς να κάνει προσπάθεια για ανασήκωση. μετά την μετριότατη πίπα την έστησα στα 4 και εισέβαλα στο σχετικά στενό κολί της. σε όλη την φάση πέρα από μερικά βογγητά δεν είπε κουβέντα, ούτε εγώ βέβαια, ακόμη και όταν έφυγε από το δωμάτιο. ήταν όντως πρωτόγνωρη εμπειρία!!!
μια μελαχριονη ειναι αυτη?
φιλε νομιζω στο φυλησ40 θα βρεισ για πρωκτικο αν και δεν ειμαι συγουροσ πριν καιρο εδιναν παντωσ επισησ φωκαιασ 27 επησησ και η ευα κανει στο 92φΠαιδιά η Εύα στο Φ104Β (πάροδος) [να είμαστε και ακριβείς!] δουλεύει πρωινά Παρασκευής και Κυριακής. Πήγα Πέμπτη απόγευμα, δεν ήταν, η λεπτούλα (Τατιάνα;) δε δίνει κουλουράκι, οπότε πήγα στο Φ92, πας και βρω την άλλη Εύα, ούτε κει επιτυχία, και έπεσα στο απλό ιεραποστολικό...
Για μας του εργαζόμενους, που θέλουμε απογευματινές βάρδιες, έχετε καμιά πληροφορία για κουλουράκι;
Παιδιά η Εύα στο Φ104Β (πάροδος) [να είμαστε και ακριβείς!] δουλεύει πρωινά Παρασκευής και Κυριακής. Πήγα Πέμπτη απόγευμα, δεν ήταν, η λεπτούλα (Τατιάνα;) δε δίνει κουλουράκι, οπότε πήγα στο Φ92, πας και βρω την άλλη Εύα, ούτε κει επιτυχία, και έπεσα στο απλό ιεραποστολικό...
Για μας του εργαζόμενους, που θέλουμε απογευματινές βάρδιες, έχετε καμιά πληροφορία για κουλουράκι;
Παιδιά η Εύα στο Φ104Β (πάροδος) [να είμαστε και ακριβείς!] δουλεύει πρωινά Παρασκευής και Κυριακής. Πήγα Πέμπτη απόγευμα, δεν ήταν, η λεπτούλα (Τατιάνα;)
ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος αυτες τις μερες που παιζει λοκος?? ;)
για ενα πουρο που δινει λοκο παιζει ακομα?