Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλο βολι....

blackdragon

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα φαγαμε κουλουρι αλλα ηταν στου Ψυρρη με σουσαμι και τυρακι !!
χαχαχαχαα !!
τριτη ωρα 1ι30 ολα κλειστα !!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Από την σημερινή πρωινή λόκ έχουμε στα :

Φυλής 92 μία ξανθούλα ψηλή με ωραίο στηθακι οβίδα
Φυλής 71 κάτω η γνωστή σκούρα με το μικρό βυζάκι

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τελικα φαγαμε κουλουρι αλλα ηταν στου Ψυρρη με σουσαμι και τυρακι !!
χαχαχαχαα !!
τριτη ωρα 1ι30 ολα κλειστα !!

Τετοια ωρα μονο στο Μεταξι θα βρεις....
(κουλουρι εννοω)
Για μαγαζια εχει και Λιοσιων....

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Μόλις έγγραψα κριτική για Φυλής 71 το κάτω όπου μεσημεριανές ώρες (πρωινή βάρδια δηλαδή) θα βρείτε την Ελένη που δίνει το κωλαράκι της με +10 € (το σύνολο 30 €)

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ωραίος ο συναγωνιστής. :rockon: :rockon: :rockon:

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα απο συμετοχη μηδεν, εντελως αδιαφορια.
Τι να πω, αξιζει κατι τετοιο??
Την εχω τιμηση δυο φορες και απλα την δευτερη φορα ηθελα να δω εαν οντως ειναι παγοκολωνα ή απλα ετυχε στην πρωτη επισκεψη.
Δεν ξαναπαταω εως μαθω κατι νεοτερο και θετικο για αυτην.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Επειδη θα κατεβω Αθηνα για λιγο, θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινεται μερικες στανταρντ κοπελες σε στανταρντ μπουρδελα η' στουντιο που να δινουν κωλο. Ποιες ειναι οι καλυτερες στο κωλογαμησι στην Αθηνα? Θα ηθελα να ειναι αρκετα εμπειρες (αρκετα ξεσκισμενες) ωστε να μην παραπονιουνται για να το απολαυσω καλυτερα. Αλλα για να μη  παραξεγουμαι δεν ψαχνω τραβελια η' τρανς. Κανονικα γκομενακια. Απλα θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε συγκεκριμενες κοπελες η' μπουρδελα/στουντιο για να παω κατευθειαν αν ειναι. Εδω στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν και πολλες τετοιες κοπελες και θα ηθελα τωρα που θα παω Αθηνα να επισκεφθω μερικες τετοιες κοπελες. Μου αρεσουν περισσοτερο οι καλες υπηρεσιες και οχι τοσο η εξωτερικη εμφανιση. Δεν λεω βεβαια να ειναι κανενα μπαζο αλλα αν η αλλη ειναι μετρια με καλες υπηρεσιες το αντισταθμιζει. Επισης απο θεμα καθαριοτητας θα ηθελα μερικες πληροφοριες αν γινεται. Ευχαριστω προκαταβολικα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Επειδη θα κατεβω Αθηνα για λιγο, θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινεται μερικες στανταρντ κοπελες σε στανταρντ μπουρδελα η' στουντιο που να δινουν κωλο. Ποιες ειναι οι καλυτερες στο κωλογαμησι στην Αθηνα? Θα ηθελα να ειναι αρκετα εμπειρες (αρκετα ξεσκισμενες) ωστε να μην παραπονιουνται για να το απολαυσω καλυτερα. Αλλα για να μη  παραξεγουμαι δεν ψαχνω τραβελια η' τρανς. Κανονικα γκομενακια. Απλα θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε συγκεκριμενες κοπελες η' μπουρδελα/στουντιο για να παω κατευθειαν αν ειναι. Εδω στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν και πολλες τετοιες κοπελες και θα ηθελα τωρα που θα παω Αθηνα να επισκεφθω μερικες τετοιες κοπελες. Μου αρεσουν περισσοτερο οι καλες υπηρεσιες και οχι τοσο η εξωτερικη εμφανιση. Δεν λεω βεβαια να ειναι κανενα μπαζο αλλα αν η αλλη ειναι μετρια με καλες υπηρεσιες το αντισταθμιζει. Επισης απο θεμα καθαριοτητας θα ηθελα μερικες πληροφοριες αν γινεται. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Πρωκτικο σε ελληνικα μπουρδελα μονα τα ψιλομπαζα κανουν ,αν διαβασεις στο site.

ειναι γνωστο.

αντι να ψαξεις καμμια ομορφη κοπελα,ασχολεισαι με κωλους. :(

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε συναθλητη δυστυχως ειχαμε σε πορνοχαουζ τρεις πολυ καλες περιπτωσεις για κουλουρι αλλα αυτη την περιοδο υπαρχουν μονο κατι μπαζακια και πιστευω οτι δεν αξιζει ειλικρινα.
Στην αθηνα εχουμε αρκετες επιλογες υπηρεσιων, χαρακτηριστικων πορνιδιων και τιμες οπως και χωρους που θα τις βρεις.
Για να μην πολυλογο φιλε συναθλητη και συνμπουδελιαρη θα σου στειλω pm το τηλ μιας πολυ καλης και γλυκιας υπαρξεις που θα μπορεσεις να κανεις πραξει τις φαντασιωσης σου και δινει και λοκο. προκειται για την γνωστη Μαρινα ή οποια δουλευει κατω στο κεντρο της αθηνας στην 3η σεπτεμβριου και ειναι μια πολυ καλη περιπτωση.
φυσικα εδω θα ξερουν οι συναθλητες και μπορου να σου πουν την αποψη τους.
την εχω τιμηση πολλες φορες και ειναι και καλη κοπελια......
Καρδαση καλο βολη......

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
M
Μία επίσης πολύ καλύ περίπτωση είναι η Μαρίνα (αν δεν κάνω λάθος) δουλεύει στη Βριλλησού, studio 60, και δίνει λόκο με 100€.
Άμα περάσεις από το εν λόγω μαγαζάκι θα σου πούν πότε έχει βάρδια (νομίζω Κυριακή πρωί έχει) ή πάρε τηλ. 11880 :-) δεν κάνω πλάκα, το έχουν, για να μάθεις το τηλεφωνο.
Μέχρι πρόσφατα ήταν η μοναδική που έδινε κουλούρι όχι μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά και στην περιοχή.
Πρόσφατα φίλος και συναγωνιστής με ενημέρωσε ότι ήρθε και άλλη κοπέλα που προσφέρει κουλούρι, εν ονόματι Έλενα. Αλλά δεν ξέρω από ποιότητα.
Καλή επιτυχία...

blackdragon

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χρονια πολλα σε ολους !!
κανενα καλο νεο ?????????

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε συναθλητη δυστυχως ειχαμε σε πορνοχαουζ τρεις πολυ καλες περιπτωσεις για κουλουρι αλλα αυτη την περιοδο υπαρχουν μονο κατι μπαζακια και πιστευω οτι δεν αξιζει ειλικρινα.
Στην αθηνα εχουμε αρκετες επιλογες υπηρεσιων, χαρακτηριστικων πορνιδιων και τιμες οπως και χωρους που θα τις βρεις.
Για να μην πολυλογο φιλε συναθλητη και συνμπουδελιαρη θα σου στειλω pm το τηλ μιας πολυ καλης και γλυκιας υπαρξεις που θα μπορεσεις να κανεις πραξει τις φαντασιωσης σου και δινει και λοκο. προκειται για την γνωστη Μαρινα ή οποια δουλευει κατω στο κεντρο της αθηνας στην 3η σεπτεμβριου και ειναι μια πολυ καλη περιπτωση.
φυσικα εδω θα ξερουν οι συναθλητες και μπορου να σου πουν την αποψη τους.
την εχω τιμηση πολλες φορες και ειναι και καλη κοπελια......
Καρδαση καλο βολη......
μήπως θα ήταν εύκολο να έχω και εγώ το τηλ της Μαρίνας για να την λοκάρω?...

blackdragon

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα που περασε η νηστεια θα  " φαμε " τιποτα ??
χαχααχα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom