τρελαίνονται από το κακό τους όταν παθαίνουν τέτοια..
θυμήθηκα όταν είχα απορρίψει μια τύπισσα, η οποία έλεγε ότι όποιον ήθελε τον είχε...
κάτι με χάλαγε και δεν τη γάμησα...
πήγαινε στη φίλη της μετά, με την οποία μιλούσα και τη ρώταγε πώς και γιατί...
μικρός και μαλάκας τότε...
έπρεπε πρώτα να την γαμήσω μια φορά και μετά να την γράψω...
τώρα πια μόνο μαλάκας, όχι μικρός :S
Ακριβως, δεν αντεχουν να βλεπουν οτι δεν τις εχεις αναγκη και οτι δεν τσιμπας οπως οι διαφοροι χαμογελαστοι-ευγενικοι που τις κυκλωνουν καθημερινα.
Αφου λοιπον τη γαμησα, παρατηρησα οτι πηγε να με μετρησει και να με δεσει με το τροπο της, να μου το παιξει ντιβα και οτι πρεπει να ειμαι ευτυχης που μου εκατσε.
Βγαινουμε λοιπον την επομενη μερα και εγινα οτι εγραψα παραπανω. Τη χρησιμοποιησα ως δολωμα για την αλλη και τελος, αντε γεια χωρις ουτε ενα γεια.
Αυτη, την ωρα που εφευγα, χορευε στο τραπεζι μας και εκανε παπαριλικια και καλα για να ζηλεψω και να επιστρεψω στο τραπεζι. Της γαμηθηκε ο ναρκισσισμος οταν τη παρατησα και εκατσα στο αλλο τραπεζι με αλλη παρεα και μουνετα να πινουμε σφηνακια.
Εχουν μαθει απο τα μουνοδουλακια να τα εχουν σουζα, σκυλακια, αξεσουαρ. Οταν ειδε οτι την εχω γραμμενη, προσπαθησε να με πικαρει. Οταν εκανε οτι εκανε και προσπαθησε παλι να μου γαμησει τη ψυχη με το να μου λεει τι εκανε τη βραδια που περασε, της γυρισα τη καμερα να δει που ειμαι και τι κανω, δεν της ειπα τιποτα, της εκλεισα το ματι και τερματισα τη κληση.
Αυτο την ισοπεδωσε, με εβριζε επι μερες.
Σεβεσαι τα αρχιδια σου, δεν υποκυπτεις στις μαλακιες τους και δεν ακουμπανε οι παπαριες τους. Απλο ειναι το παιχνιδι, φτανει να εισαι δυνατος ψυχικα ωστε να αντεχεις ολα αυτα τα σκηνικα συνεχως.
Η αληθεια ειναι οτι σε φθειρει ολο αυτο, αρκετα μετα απο πολλα χρονια, δεν νιωθεις τιποτα για κανεναν.
Ξερεις τι; Ειναι προτιμοτερο αυτο παρα αυτα που βλεπω στους σχεσακηδες και τους οικογενεια-παιδια.
Καλυτερα ετσι, χιλιες φορες. Κανω οτι γουσταρω και δεν δινω αναφορα σε καμια και κανεναν.