Πριν απο κατι μηνες, ειχα βγει μαζι με καποια τυπισσα και μετα απο καμια ωρα με πηραν τηλεφωνο κατι γνωστοι μου και με καλεσαν σε ενα μαγαζι. Φευγουμε απο το πρωτο, πηγαινουμε στο δευτερο για να βρεθουμε μαζι τους.
Η τυπισσα ηθελε να με πικαρει και καλα για να κοψει αντιδρασεις.
Πριν καν να ξεκινησει, ειχα ηδη πει στον δικο μου να χωθει, οτι δεν μου καιγεται καρφι, σκουπιδιασμα κανονικο και αν κατσει ας τη παρει να τη γαμησει.
Η τυπισσα χορευε, εκανε τα δικα της, προσπαθουσε να με κανει να της δωσω προσοχη και αξια. Την ειχα γραψει εντελως στα αρχιδια μου, ημουν ηδη σε αλλη παρεα με αλλο γνωστο μου και κατι μουνετα που ηταν στην εκει παρεα και πιναμε σφηνακια.
Πανω στην απελπισια της για να με κανει να στρεψω τη προσοχη μου σε αυτην και αφου ειχει δει και τα σαλια του αλλου οτι ετρεχαν για αυτην, αρχισε να χορευει πιο προκλητικα.
Δεν ειχε παρει καν γραμμη οτι ειχα ηδη φυγει με αλλο μουνετο απο την αλλη παρεα.
Φευγει με τον δικο μου και μετα κατα τις 2 το μεσημερι με καλει βιντεοκληση στο viber για να μου κλαφτει οτι εκανε μαλακια και φταιω εγω που τη παρατησα κτλπ και αρχισε τις κλαψες.
Δεν της απαντησα καν, απλα εστρεψα τη καμερα στη κοπελα που κοιμοταν γυμνη διπλα μου και αφου την αφησα να τη δει για 4-5 δευτερα, της εκλεισα το ματι και τερματισα τη κληση. Στο καπακι, το εβαλα στο αθορυβο και την αφησα επι 3 ημερες να καλει, να στελνει μηνυματα που δεν ανοιξα ποτε και να βριζει.
Με εβρισε παντου, στο viber, messenger, whatsapp, instagram, παντου.
Καλο καυλακι ηταν, αλλα επρεπε να σκουπιδιαστει μετα το πρωτο γαμησι και να γινει πασα σε γνωστο.
Με αυτο το τροπο, τις ελευθερωνεις απο το προσωπειο τους, τις αφηνεις να πεταξουν και να ξεπερασουν τους φοβους τους και να δειξουν αυτο που πραγματικα ειναι.
Οταν βρισκω τετοιες περιπτωσεις, μου αρεσει μετα το πρωτο γαμησι να τους δινω την ευκαιρια να σκουπιδιαστουν.
Δεν αποτυγχανουν ποτε, τα καταφερνουν παντα.