Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Εισαι μάλλον στην κοσμάρα σου αν νομίζεις ότι πρώτη προτεραιότητα για μια γυναικα σε όλη της τη ζωή είναι το γαμησι..
Προτεραιότητα της είναι στην συντριπτική πλειοψηφία η εκπλήρωση του στόχου της για τεκνοποίηση, δηλ. τον φυσικό λόγο ύπαρξης της.
Εξισου προτεραιότητες της είναι το να νοιωθει ασφαλής και επιθυμητή για πήδημα. Άλλο το επιθυμητή και άλλο το κάθεται να πηδηχτεί.
Αυτές οι προτεραιοτητες και η επιτακτική ανάγκη για ικανοποίηση τους, αναλόγως με τη φάση της ζωής της, βγαζουν την επιθυμία της για σεξ η όχι.
Αν δεν καλυπτει τις πρωταρχικές αυτές ανάγκες ο άντρας/ σύντροφος της, η γυναίκα θα ψάξει να τις ικανοποιήσει αλλου χρησιμοποιώντας το πρώτο και σημαντικότερο όπλο/ εργαλείο που της έδωσε η φύση. Και θα το κάνει είτε με άμεσο υλικο αντάλλαγμα (πουτανα) είτε με εμμεσο όταν οι υλικές ανάγκες έχουν καλυφθει (δηλ. να νοιώσει επιθυμητή, να νοιώσει ότι έχει προστασία, αγάπη, στοργή, η αγριάδα αν αυτό την ευχαριστεί).
Από την άλλη βέβαια, οταν τα παρέχεις όλα αυτά σε μέγιστο βαθμό , ετοιμάσου για ...κέρατο. Η πλήρης κάλυψη οδηγεί σε βαριεστημάρα και τότε είναι ...ευάλωτη διότι παιρνει κεφάλι η μια βασική προτεραιότητα δηλ. να είναι επιθυμητή.
Εν κατακλείδι μια γυναίκα που νοιώθει ασφαλής και επιθυμητη από τον σύντροφο της, χωρίς όμως όλα αυτά να θεωρούνται δεδομένα (κοινώς μαλακας αγαπουλης) αλλά πρέπει να κερδίζονται από την ίδια σε καθημερινή βάση δύσκολα θα γίνει πουτανα κατά τη ταπεινή μου άποψη. Τωρα αν έχει αντρικά γονίδιά ( υπάρχουν και τέτοιες) εκεί αναφερόμαστε στις εξαιρέσεις....
Τα υπόλοιπα περί μόνιμης ανάγκης των γυναικών για πουτσο λόγω ...βαριεστημάρας είναι κατά τη γνώμη μου βαθιά μισογυνικη άποψη.
Edit: στην έννοια επιθυμητή τοποθετώ το διεκδικισιμη , αυτή είναι πιο σωστή ως λέξη.
Τυπε στο κοσμο το δικο μου οι γυναικες θελουν να περνανε καλα και να χυνουν συνεχεια.
Στο κοσμο το δικο σου θελουν συναισθηματικη ταυτιση, αγαπες, λουλουδια, τεκνοποιηση κτλπ.
Προτιμω το δικο μου κοσμο τυπε, τον δικο σου οπως τον ακουω, ειναι βαρετος ανουσιος και απωθητικος.