Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λοιπον συναγωνιστή πισω στα 90's ηταν μια τανα φοβερη στην Αχαρνων 101 νομιζω η Ρανια... πηγεναι ολη η παρέα... καποιος ειχε την ιδεα οτι ειναι post op trans... 

και ο γιατρος της παρέας ειπε το εξης σοφο:
- Γιαννη ο πατερας σου δεν ειχε σκωληοειδήτιδα?
-Ναι λει ο Γιαννης
- Εκανε εγχειριση?
- ναι λειε ο Γιαννης
- τωρα λοιπον δεν εχει!

αρα με post op trans δεν πας με αντρα αλλα με γυναικα και μαλιστα αποφασισμένη
Οποτε ηρεμησε και απολαυσέ το!

Ειχα παει και εγω στη Ρανια. Μου ειχε πει οτι ηταν απο την Λαρισα.
Eισαι σιγουρος οτι ηταν Trans???
Δεν μου φιανεται, αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια. Στο δωματιο παντως ηταν πυραυλος.

Μιλαμε γινοταν λαικο προσκυνημα, παντα ειχε πολυ κοσμο.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και η Χειλουδακη μουναρα ηταν αλλα οταν ανοιγε το στομα της.... ειπαμε ρε παιδια τοσο αβγαλτα ειστε???

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
δαναή εχουν μια ειδκη τεχνικη μιαλνε υποκωφα και ψιλουλικα  και λενε πολυ λιγα αντε κανενα μωρο μου θα περασεις; αυτο λένε , εγω αν ακουω μωρο μου την ψιλιαζομαι τη δουλεια συν ψηλοκαπουλη  και σκληρη επιδερμιδα , αν βεβαια στα σκοταδια φαινεται.... α φορανε και μεγαλα παπουτσια με τακουνες να.....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ρε παιδια αφηστε νουμερα παπουτσιων και τετοια...  μονο για φωνη σας μιλαω... το ιδιο ακουτε μια γυναικα το ιδιο αυτες????  Τι να πω....
Οταν πηδιουντε δεν λενε κατι σαν τα ζωα???

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ρε παιδια αφηστε νουμερα παπουτσιων και τετοια...  μονο για φωνη σας μιλαω... το ιδιο ακουτε μια γυναικα το ιδιο αυτες????  Τι να πω....
Οταν πηδιουντε δεν λενε κατι σαν τα ζωα???
σε αυτο εχεισ δικιο ρεστα ....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μη μου τη λετε και εσεις σαν τον Εισαγγελεα της Τζενης κοτζαμ γνωστης Δικαστηριου και δεν το ειχε καταλαβη ποτε λεει....  Ελεος ρε παιδια... απλα τα μπουρδελα εχουν γεμιση ενχειρισμενες και πατε μαζη τους θελοντας και μη... αλλα οχι οτι δεν το ξερετε...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Για ζησετε μια ενχειρισμενη απο κοντα την καθημερινοτητα της να δειτε πως ειναι στη προσωπικη της ζωη και μετα ελατε να μου πειτε πια ειναι η διαφορα της Τρανς με τις ενχειρισμενες... Καμια σας πληροφορω... φεροντε το ιδιο...και ας εχουν κανη αλλαγη... μονο σε ξενους δειχνουν αλλο προσωπο... αυτα
Δηλαδη εγω αν θελω να παω αυριο να κανω αλλαγη θα αποβαλω απο μεσα μου οτι ημουν πριν αγορι??? Δεν γινετε που να χτυπιωμαστε κατω... 100 μουνια να εχουμε σε ολο το σωμα... Τα χουγια παραμενουν χουγια... και οπως ζουσε πριν ετσι ζει και μετα ο χαρακτηρας δεν αλλαζη..

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δηλαδή μετά την αλλαγή φύλου θα εξακολουθεί να κατρουράει όρθια; :P
Για να ευθυμίσουμε λίγο.
Αυτό εννοείς όταν λες ότι η ζωή πριν και μετά την εγχείρηση  είναι ακριβώς ίδια;
Επί του προκείμενου τώρα, αν ήδη ο άνθρωπος αισθάνεται κάπως επειδή του έχει μπει η ιδέα ότι πήγε με τρανς, μη τον τσιτώνεις κι εσύ άλλο...
Κατά τη γνώμη μου πάντως δεν πρέπει να προβληματίζεται.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδή μετά την αλλαγή φύλου θα εξακολουθεί να κατρουράει όρθια; :P
Για να ευθυμίσουμε λίγο.
Αυτό εννοείς όταν λες ότι η ζωή πριν και μετά την εγχείρηση  είναι ακριβώς ίδια;
Επί του προκείμενου τώρα, αν ήδη ο άνθρωπος αισθάνεται κάπως επειδή του έχει μπει η ιδέα ότι πήγε με τρανς, μη τον τσιτώνεις κι εσύ άλλο...
Κατά τη γνώμη μου πάντως δεν πρέπει να προβληματίζεται.
Οχι καρδουλα μου ουτε και εγω κατουραω ορθια και ας μην εχω κανη ενχειρηση... απλα οταν σμηγουμε εμεις μεταξυ μας βγαζουμε τον αλλο μας εαυτο τι σημαινη επειδη ο Γιωργος εκανε μουνι οτι ξαφνικα ξεχασε απο που καταγετε???? Η οτι μεχρη χθες ξεχασε που καναμε... ποιος θα κατουριση μακρυτερα?? Εμ τι νομιζετε βρε παιδια????  ετσι για να διαφωτηστουμε και λιγο... χαχαχα σε σενα γυναικα θα το παιξη τι θα το παιξη??  Σε μενα δεν μπορει απελευθερωνετε...χαχαχα
Αμα πιει και δυο ποτηρακια.....  ουουουουου  ξεχναει και το μουνι και το τσαρδι...

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.910
Πόντοι
206
Οχι καρδουλα μου ουτε και εγω κατουραω ορθια και ας μην εχω κανη ενχειρηση... απλα οταν σμηγουμε εμεις μεταξυ μας βγαζουμε τον αλλο μας εαυτο τι σημαινη επειδη ο Γιωργος εκανε μουνι οτι ξαφνικα ξεχασε απο που καταγετε???? Η οτι μεχρη χθες ξεχασε που καναμε... ποιος θα κατουριση μακρυτερα?? Εμ τι νομιζετε βρε παιδια????  ετσι για να διαφωτηστουμε και λιγο... χαχαχα σε σενα γυναικα θα το παιξη τι θα το παιξη??  Σε μενα δεν μπορει απελευθερωνετε...χαχαχα
:thumbsup: :thumbsup: Νομίζω οτι είσαι πραγματικά εύστοχη σ'αυτά που γράφεις. Επιτρέψτε μου να πω respect

OP
OP
7

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά (και κορίτσια), ποια φωνή; Ολόκληρη κουβέντα πιάσαμε, είχε και προφορά Θεσσαλονικιώτικη και πολύ γλυκιά φωνούλα... (και προσωπάκι Θεσσαλονικιώτικο), καλά να είναι η κοπέλα, το είπα ότι πέρασα υπέροχα, ίσως η καλύτερη εμπειρία μου σε στούντιο, αλλά ειλικρινά, μόνο από το μου**κι της την καταλαβαίνεις και πάλι δεν είσαι σίγουρος, λες μπορεί η γιαγιά της να ήταν Βραζιλιάνα!!!

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Η βασικη διαφορα μεταξυ των δυο φυλων ειναι τα γεννητικα οργανα. Οταν λοιπον καποιος αντρας περασει και το τελικο σταδιο της αλλαγης φυλου οποτε δεν εχει ποια τα γεννητικα οργανα του, παυει αυτοματως να ειναι αρσενικο (νομικα και ιατρικα). Ετσι φιλε 7of9 και να ειναι trans η Αφροδιτη το σιγουρο ειναι οτι δεν εχεις παει με αντρα.... so relax

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
φίλε μου δεν το ξέρω το πουτανάκι αυτό αλλά αν σε ρώτησε "τι είναι τρανς" τότε χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω είναι 100% τραβέλι....

Όταν έφτασα στο γλφμνι, αφού της είχα πει ότι διάβασα διάφορα ότι είναι τρανς κλπ. (απάντηση: τι είναι τρανς; μακάρι να ήμουν τρανς με αυτό το σώμα),

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
φίλε μου δεν το ξέρω το πουτανάκι αυτό αλλά αν σε ρώτησε "τι είναι τρανς" τότε χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω είναι 100% τραβέλι....

Όταν έφτασα στο γλφμνι, αφού της είχα πει ότι διάβασα διάφορα ότι είναι τρανς κλπ. (απάντηση: τι είναι τρανς; μακάρι να ήμουν τρανς με αυτό το σώμα),
θα ηθελα παρα πολυ να σας δω να την ρωτατε αν ειναι Τρανς αλλα παραλληλα να κοιταω και αυτην τι απαντηση θα δωση  εκει θα γελασω πολυυυυυυ.....

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Μεγαλε προειδοποιησα αλλα η περιεργεια σκοτωσε τη γατα του avatar σου....

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Και εδω για να δειτε πως γινεται στις μερες μας.... Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  οι φωτο ειναι για γερα στομαχια!!!

με τοσο αιμα βλεπουν τι κοβουν ρε γαμωτο
παντος θελει βελτιωσουλα λιγο αργοτερα το νεο φυλο με καμοια πλαστικη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom