Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πιο πολλά θρεντς υπάρχουν στο μπου παρά μεταλλαγμένα σε σπίτια

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Για να μην γίνουμε πούστηδες και (πραγματικά) παλληκάρια μαλλιά κουβάρια!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πολλές υπηρέτησαν και την μαμά πατρίδα.

Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα αλλά πρωην ελληνόψυχα παλλίκάρια είναι κανα δύο :tits2:

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Πιο πολλά θρεντς υπάρχουν στο μπου παρά μεταλλαγμένα σε σπίτια

Ίσως όμως θα ήταν καλύτερα να συγκεντρωθούν κάπου όλες οι πληροφορίες, που τώρα είναι διάσπαρτες και άντε να τις ψάξεις! Αν μπορείς δώσε κανά λινκ πάντως.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το thread συγχωνεύτηκε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:think: Πήδησε κανείς τέως μουνί και πρώην αρχίδια?
Ερε ζημιά!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Sadra5

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
...Τώρα, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας, αλλά ακούστε... Πάω σήμερα (Παρασκευή απόγευμα) στο στούντιο Βουλιαγμένης - Ισμήνης 2 (πρώτη φορά στο συγκεκριμένο), έχοντας δει σε γνωστό σάιτ την Αφροδίτη (το σάιτ είναι λ*****α***.ψομ, το ξέρετε αλλά δεν το γράφω για να μην παραβώ κανέναν κανόνα). Εντάξει, δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη φωτογραφία, μόνο που ήταν και αυτή ξανθιά και ψηλή! Είχα διαβάσει κάτι σχετικό, αλλά λέω, πιτσιρικάδες είναι, την είδαν νταρντάνα και φοβήθηκαν! Λοιπόν, ψηλή (γύρω στο 1,70 όχι παραπάνω), ξανθιά, με ωραία βυζάκια μικρά προς μέτρια, σκουλαρίκι στον αφαλό, υπέροχο κολαράκι με τατουαζάκι από πάνω, ωραιότατο πρόσωπο πολύ θυλικό, μέση όχι πολύ στενή αλλά αξιοπρεπή, ηλικία κάτω από 25... Της πιάνω και λίγο την κουβέντα γιατί είχα την υποψία, να τη δω καλύτερα... Τέλος πάντων, πρόγραμμα φούλ, ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, κλπ., μπήκα...
Η κοπέλα στο δωμάτιο πολύ γλυκιά, φοβερή συμμετοχή, φιλάκια κλπ., πιπούλα πολύ καλή, μου λέει είναι από Θεσ/νικη, μιλήσαμε αρκετά, γκροβεράκι τέλειο, δάχτυλα μπρος πίσω, τα πάντα, αλλά...
Όταν έφτασα στο γλφμνι, αφού της είχα πει ότι διάβασα διάφορα ότι είναι τρανς κλπ. (απάντηση: τι είναι τρανς; μακάρι να ήμουν τρανς με αυτό το σώμα), διαπίστωσα τα εξής: το νιμού της ήταν λίγο περίεργο, είχε μια τεράστια κλειτορίδα (και καλά αυτό, το έχω δει και στη Βραζιλία), αλλά αυτή (η κλειτορίδα) συνέχιζε και προς τα μέσα!!! Μετά διαπίστωσα ότι ήταν ιδιαίτερα στενή, τόσο που από πίσω ήταν πιο άνετα (τώρα ίσως υπερβάλλω), μιλάμε απίστευτο κωλαράκι και πολύ γλυκιά κοπέλα σε κάθε περίπτωση...
Λοιπόν, επειδή είμαι κωλόγερος και στην εποχή μου δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω τώρα, η επιστήμη μπορεί να κάνει θαύματα, πέστε μου, έπαθα την πλάκα της ζωής μου;
Βέβαια, πέρασα τέλεια, αλλά για να ξέρω, να ξαναπάω, ή να αυτοκτονήσω;  :think:

Υ.Γ. Να ξέρω, γιατί αν δεν την έπαθα, να της γράψω μια διθυραμβική κριτική... (Ξέρω, πρέπει να γράψω καμμιά πενηνταριά κριτικές και είμαι τεμπέλης και γράφω μόνο τώρα που έχω πάθει την πλάκα μου, αλλά θα το κάνω, το υπόσχομαι, τα έχω όλα κρατημένα σε αρχείο...)

Ναι μαζι μου την εχουν παθει καποιοι(ειμαι τραβεστι  βεβαια...)!!! Αλλα τρελενωμει να κανω γλυφωκολι ως μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom