...Τώρα, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας, αλλά ακούστε... Πάω σήμερα (Παρασκευή απόγευμα) στο στούντιο Βουλιαγμένης - Ισμήνης 2 (πρώτη φορά στο συγκεκριμένο), έχοντας δει σε γνωστό σάιτ την Αφροδίτη (το σάιτ είναι λ*****α***.ψομ, το ξέρετε αλλά δεν το γράφω για να μην παραβώ κανέναν κανόνα). Εντάξει, δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη φωτογραφία, μόνο που ήταν και αυτή ξανθιά και ψηλή! Είχα διαβάσει κάτι σχετικό, αλλά λέω, πιτσιρικάδες είναι, την είδαν νταρντάνα και φοβήθηκαν! Λοιπόν, ψηλή (γύρω στο 1,70 όχι παραπάνω), ξανθιά, με ωραία βυζάκια μικρά προς μέτρια, σκουλαρίκι στον αφαλό, υπέροχο κολαράκι με τατουαζάκι από πάνω, ωραιότατο πρόσωπο πολύ θυλικό, μέση όχι πολύ στενή αλλά αξιοπρεπή, ηλικία κάτω από 25... Της πιάνω και λίγο την κουβέντα γιατί είχα την υποψία, να τη δω καλύτερα... Τέλος πάντων, πρόγραμμα φούλ, ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, κλπ., μπήκα...
Η κοπέλα στο δωμάτιο πολύ γλυκιά, φοβερή συμμετοχή, φιλάκια κλπ., πιπούλα πολύ καλή, μου λέει είναι από Θεσ/νικη, μιλήσαμε αρκετά, γκροβεράκι τέλειο, δάχτυλα μπρος πίσω, τα πάντα, αλλά...
Όταν έφτασα στο γλφμνι, αφού της είχα πει ότι διάβασα διάφορα ότι είναι τρανς κλπ. (απάντηση: τι είναι τρανς; μακάρι να ήμουν τρανς με αυτό το σώμα), διαπίστωσα τα εξής: το νιμού της ήταν λίγο περίεργο, είχε μια τεράστια κλειτορίδα (και καλά αυτό, το έχω δει και στη Βραζιλία), αλλά αυτή (η κλειτορίδα) συνέχιζε και προς τα μέσα!!! Μετά διαπίστωσα ότι ήταν ιδιαίτερα στενή, τόσο που από πίσω ήταν πιο άνετα (τώρα ίσως υπερβάλλω), μιλάμε απίστευτο κωλαράκι και πολύ γλυκιά κοπέλα σε κάθε περίπτωση...
Λοιπόν, επειδή είμαι κωλόγερος και στην εποχή μου δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω τώρα, η επιστήμη μπορεί να κάνει θαύματα, πέστε μου, έπαθα την πλάκα της ζωής μου;
Βέβαια, πέρασα τέλεια, αλλά για να ξέρω, να ξαναπάω, ή να αυτοκτονήσω;
Υ.Γ. Να ξέρω, γιατί αν δεν την έπαθα, να της γράψω μια διθυραμβική κριτική... (Ξέρω, πρέπει να γράψω καμμιά πενηνταριά κριτικές και είμαι τεμπέλης και γράφω μόνο τώρα που έχω πάθει την πλάκα μου, αλλά θα το κάνω, το υπόσχομαι, τα έχω όλα κρατημένα σε αρχείο...)