Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το ξέρω μωρο μου δεν μπορεσες να μου αντισταθείς και έπεσες

για πες...χτύπησε ;;

( τρώω ποπ-κορν και έχω τα μάτια γουρλωμένα για να ακούσω την συνέχεια της ιστορίας )

colmatage

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις η 3η φορά που πήγα σε μπουρδέλο (ύστερα από 10 μήνες), μόλις η 2η "κοπέλα", μόλις 21 χρονών με καμία σχέση με οποιαδήποτε ανωμαλία. Πηγα χωρίς να το θέλω, λόγω ιδεοληπτικής διαταραχής παρορμητικού τύπου.

Και εδώ μαθαίνω ότι είναι εγχειρισμένη. Χωρίς να μου πεί ούτε η τσατσά, ούτε η ίδια τίποτα. Και μάλιστα μου είπε ψέμματα. Αφού έδωσα 30 ευρώ και περίμενα στο δωμάτιο, μόλις μπήκε το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν αν είναι εγχειρισμένη. Μετά από 2 δευτερόλεπτα, μου λέει ένα "όχι" με τρόπο "Πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλό;". Λόγω του ότι φοβάμαι πολύ μην παιχτεί κατάσταση με τρανς χωρίς να το θέλω, πάντα έχω υποψία. Ωστόσο πως να φύγεις όταν έχεις ήδη δώσει την ταρίφα και δεν τη παίρνεις πίσω. Τέλος πάντων, όταν μπήκα μέσα της δεν καταλάβαινα τίποτα. Φεύγοντας ρώτησα την τσατσά : "Δεν πιστεύω να είναι εγχειρισμένη?" "Όχι, δεν είναι" μου λέει.

Αλλά η αμφιβολία που είχα ήταν κόλαση. Μετά από λίγο καιρό βρήκα τον τσάτσο (αλλά με σεξουαλικές προτιμήσεις τσατσάς) και συνιδιοκτήτη του μπουρδέλου. Αφού τον ρώτησα όσο ευγενικά μπορούσα, αυτός λέει ότι δεν ήξερε αν ήταν κανονική ή εγχειρισμένη, τα χαρτιά της λένε ότι είναι γυναίκα. Του ζητάω να δω τα χαρτιά, μου λέει με ύφος γεμάτο χολή και δείχνοντας με το δάχτυλο "Φώναξε την αστυνομία πρώτα". Του λέω εγώ δεν ξέρω να ξεχωρίζω της εγχειρισμένες σε χαμηλό φωτισμό, σαν άντρας πες μου εσύ. Η συγκεκριμένη "κοπέλα" έλειπε και ζήτησα το τηλεφωνό της, μου λέει δεν το έχω, ο ψεύτης. Μετά από διαφωνία πολλής ώρας αφού συνέχεια προσπαθούσε να με διώξει, χωρίς να έχει εμφανιστεί κανένας πελάτης(πρώτη φορά βλέπω έμπορο να διώχνει πελάτη), πετάει και ένα "Τι έρχεσαι και παραπονιέσαι τώρα; Είδες τι κάνει η καύλα;". Αυτό με εξόργισε γιατί δεν έχω καμιά σχέση με σεξομανικά ανώμαλα πράγματα. Στο τέλος μου λέει ότι δεν είναι τρανς αλλά ποτέ δεν τον πίστεψα. Στο μεταξύ η τρανς έχει φύγει σε άλλη πόλη, που αρνήθηκε να μου πεί πως μπορώ να την βρώ.

Τώρα τι νόημα έχει και πώς μπορεί να συνεχιστεί η ζωή μου μετά από αυτό με τόσες τύψεις; Πως μπορείς να ζήσεις σαν να μην έγινε τίποτα; Πως μπορείς να πορευτείς όταν ξέρεις ότι 99% των ανθρώπων δεν έχουν κάνει τίποτα με τρανς, αφού είναι διαστροφή. Και μάλιστα σε κάνουν ανώμαλο χωρίς να το θέλεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το κανες?
το ευχαριστηθηκες?
τι το ψαχνεις τωρα...
αφου δεν σου μπηκε εσενα πουθενα τπτ,ολα οκ.. :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τώρα τι νόημα έχει και πώς μπορεί να συνεχιστεί η ζωή μου μετά από αυτό με τόσες τύψεις; Πως μπορείς να ζήσεις σαν να μην έγινε τίποτα; Πως μπορείς να πορευτείς όταν ξέρεις ότι 99% των ανθρώπων δεν έχουν κάνει τίποτα με τρανς, αφού είναι διαστροφή. Και μάλιστα σε κάνουν ανώμαλο χωρίς να το θέλεις.

Μην το παίρνεις τόσο βαριά! Έτυχε, χωρίς να το επιδιώξεις.

Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα.....! Μετά στρώνεις.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε μεγαλε ξεχασε το και προχωρα δεν εγινε και τιποτα αφου δεν μπηκε τιποτα στο κολο σου ολα καλα
παμε παρακατω συνεχισε να τον χωνεις και μην πανικοβαλλλεσαι για μαλακιες

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε μην στεναχωριεσε ξεχασετο ,συβενουν σε ολουσ μασ αυτα

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
ρε μεγαλε ξεχασε το και προχωρα δεν εγινε και τιποτα αφου δεν μπηκε τιποτα στο κολο σου ολα καλα
παμε παρακατω συνεχισε να τον χωνεις και μην πανικοβαλλλεσαι για μαλακιες

χαχαχ θεός!!
Όλο το νόημα της ζωής σε 2 γραμμές

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
παιδια θα συνηστουσα λιγο σοβαροτησ ειναι σοβαρο το θεμα με το παληκαρακι σκεφτειτε να γινοταν στον γιο σασ???

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μόλις η 3η φορά που πήγα σε μπουρδέλο (ύστερα από 10 μήνες), μόλις η 2η "κοπέλα", μόλις 21 χρονών με καμία σχέση με οποιαδήποτε ανωμαλία. Πηγα χωρίς να το θέλω, λόγω ιδεοληπτικής διαταραχής παρορμητικού τύπου.

Και εδώ μαθαίνω ότι είναι εγχειρισμένη. Χωρίς να μου πεί ούτε η τσατσά, ούτε η ίδια τίποτα. Και μάλιστα μου είπε ψέμματα. Αφού έδωσα 30 ευρώ και περίμενα στο δωμάτιο, μόλις μπήκε το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν αν είναι εγχειρισμένη. Μετά από 2 δευτερόλεπτα, μου λέει ένα "όχι" με τρόπο "Πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλό;". Λόγω του ότι φοβάμαι πολύ μην παιχτεί κατάσταση με τρανς χωρίς να το θέλω, πάντα έχω υποψία. Ωστόσο πως να φύγεις όταν έχεις ήδη δώσει την ταρίφα και δεν τη παίρνεις πίσω. Τέλος πάντων, όταν μπήκα μέσα της δεν καταλάβαινα τίποτα. Φεύγοντας ρώτησα την τσατσά : "Δεν πιστεύω να είναι εγχειρισμένη?" "Όχι, δεν είναι" μου λέει.

Αλλά η αμφιβολία που είχα ήταν κόλαση. Μετά από λίγο καιρό βρήκα τον τσάτσο (αλλά με σεξουαλικές προτιμήσεις τσατσάς) και συνιδιοκτήτη του μπουρδέλου. Αφού τον ρώτησα όσο ευγενικά μπορούσα, αυτός λέει ότι δεν ήξερε αν ήταν κανονική ή εγχειρισμένη, τα χαρτιά της λένε ότι είναι γυναίκα. Του ζητάω να δω τα χαρτιά, μου λέει με ύφος γεμάτο χολή και δείχνοντας με το δάχτυλο "Φώναξε την αστυνομία πρώτα". Του λέω εγώ δεν ξέρω να ξεχωρίζω της εγχειρισμένες σε χαμηλό φωτισμό, σαν άντρας πες μου εσύ. Η συγκεκριμένη "κοπέλα" έλειπε και ζήτησα το τηλεφωνό της, μου λέει δεν το έχω, ο ψεύτης. Μετά από διαφωνία πολλής ώρας αφού συνέχεια προσπαθούσε να με διώξει, χωρίς να έχει εμφανιστεί κανένας πελάτης(πρώτη φορά βλέπω έμπορο να διώχνει πελάτη), πετάει και ένα "Τι έρχεσαι και παραπονιέσαι τώρα; Είδες τι κάνει η καύλα;". Αυτό με εξόργισε γιατί δεν έχω καμιά σχέση με σεξομανικά ανώμαλα πράγματα. Στο τέλος μου λέει ότι δεν είναι τρανς αλλά ποτέ δεν τον πίστεψα. Στο μεταξύ η τρανς έχει φύγει σε άλλη πόλη, που αρνήθηκε να μου πεί πως μπορώ να την βρώ.

σιγα ρε φιλε και μας τρομαξες αδικα...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
ελα ρε μην στεναχωριεσε ξεχασετο ,συβενουν σε ολουσ μασ αυτα

Τι συμβαίνει σε όλους μασ?
Να γαμήσουμε ενγχειρισμένη? - Υποθέτω ναι, είτε το ξέρουμε είτε όχι
Να χάσουμε τον ύπνο μας μήπως τυχόν και γαμήσαμε εγχειρισμένη? - Δεν νςμίζς οτι συμβαινει σε πολλούς...Εγώ πρώτη φορά το ακούω

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τι συμβαίνει σε όλους μασ?
Να γαμήσουμε ενγχειρισμένη? - Υποθέτω ναι, είτε το ξέρουμε είτε όχι
Να χάσουμε τον ύπνο μας μήπως τυχόν και γαμήσαμε εγχειρισμένη? - Δεν νςμίζς οτι συμβαινει σε πολλούς...Εγώ πρώτη φορά το ακούω
μην το λεσ , το ακουσ αλλα ποση το παραδεχονται????

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
παιδια θα συνηστουσα λιγο σοβαροτησ ειναι σοβαρο το θεμα με το παληκαρακι σκεφτειτε να γινοταν στον γιο σασ???
εχεις δικιο αλλα αν τον χωσει σε 2 3 μουνακια να δεις πως θα το ξεχσασει

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
μην το λεσ , το ακουσ αλλα ποση το παραδεχονται????

δίκιο έχεις, αλλα από την άλλη πόση ασχολούνται κι όλας.
Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, οτι γάμησες, γάμησες.
Πολλοί έχουν γαμίσει και χειρότερα πράγματα απο τράνσ....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εχω γαμησει και γω και μαλιστα μου αρεσε...ηταν πολυ καλη  :rockon: τον δουλευε καλα τον μασπιε  :pipa1:

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
τι ακουμε ρε πουστη μου πρωι πρωι....
εγω παντως την Χαρα την γαμουσα αν δεν το ηξερα...

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
και γω γουσταρω να γαμησω την βικη, ολο ψηνομε αλλα κατι μεσα μου στο τελοσ ,μου την χαλαει.

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος την νυχτα περπατεί
`κει που `ν το φως σβυσμένο
τραβελο-κόριτσο γαμεί
που ειν` εγχειρισμένο