Το ξέρω μωρο μου δεν μπορεσες να μου αντισταθείς και έπεσες
για πες...χτύπησε ;;
( τρώω ποπ-κορν και έχω τα μάτια γουρλωμένα για να ακούσω την συνέχεια της ιστορίας )
Το ξέρω μωρο μου δεν μπορεσες να μου αντισταθείς και έπεσες
Τώρα τι νόημα έχει και πώς μπορεί να συνεχιστεί η ζωή μου μετά από αυτό με τόσες τύψεις; Πως μπορείς να ζήσεις σαν να μην έγινε τίποτα; Πως μπορείς να πορευτείς όταν ξέρεις ότι 99% των ανθρώπων δεν έχουν κάνει τίποτα με τρανς, αφού είναι διαστροφή. Και μάλιστα σε κάνουν ανώμαλο χωρίς να το θέλεις.
Πηγα χωρίς να το θέλω, λόγω ιδεοληπτικής διαταραχής παρορμητικού τύπου.
ρε μεγαλε ξεχασε το και προχωρα δεν εγινε και τιποτα αφου δεν μπηκε τιποτα στο κολο σου ολα καλα
παμε παρακατω συνεχισε να τον χωνεις και μην πανικοβαλλλεσαι για μαλακιες
σιγα ρε φιλε και μας τρομαξες αδικα...Μόλις η 3η φορά που πήγα σε μπουρδέλο (ύστερα από 10 μήνες), μόλις η 2η "κοπέλα", μόλις 21 χρονών με καμία σχέση με οποιαδήποτε ανωμαλία. Πηγα χωρίς να το θέλω, λόγω ιδεοληπτικής διαταραχής παρορμητικού τύπου.
Και εδώ μαθαίνω ότι είναι εγχειρισμένη. Χωρίς να μου πεί ούτε η τσατσά, ούτε η ίδια τίποτα. Και μάλιστα μου είπε ψέμματα. Αφού έδωσα 30 ευρώ και περίμενα στο δωμάτιο, μόλις μπήκε το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν αν είναι εγχειρισμένη. Μετά από 2 δευτερόλεπτα, μου λέει ένα "όχι" με τρόπο "Πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλό;". Λόγω του ότι φοβάμαι πολύ μην παιχτεί κατάσταση με τρανς χωρίς να το θέλω, πάντα έχω υποψία. Ωστόσο πως να φύγεις όταν έχεις ήδη δώσει την ταρίφα και δεν τη παίρνεις πίσω. Τέλος πάντων, όταν μπήκα μέσα της δεν καταλάβαινα τίποτα. Φεύγοντας ρώτησα την τσατσά : "Δεν πιστεύω να είναι εγχειρισμένη?" "Όχι, δεν είναι" μου λέει.
Αλλά η αμφιβολία που είχα ήταν κόλαση. Μετά από λίγο καιρό βρήκα τον τσάτσο (αλλά με σεξουαλικές προτιμήσεις τσατσάς) και συνιδιοκτήτη του μπουρδέλου. Αφού τον ρώτησα όσο ευγενικά μπορούσα, αυτός λέει ότι δεν ήξερε αν ήταν κανονική ή εγχειρισμένη, τα χαρτιά της λένε ότι είναι γυναίκα. Του ζητάω να δω τα χαρτιά, μου λέει με ύφος γεμάτο χολή και δείχνοντας με το δάχτυλο "Φώναξε την αστυνομία πρώτα". Του λέω εγώ δεν ξέρω να ξεχωρίζω της εγχειρισμένες σε χαμηλό φωτισμό, σαν άντρας πες μου εσύ. Η συγκεκριμένη "κοπέλα" έλειπε και ζήτησα το τηλεφωνό της, μου λέει δεν το έχω, ο ψεύτης. Μετά από διαφωνία πολλής ώρας αφού συνέχεια προσπαθούσε να με διώξει, χωρίς να έχει εμφανιστεί κανένας πελάτης(πρώτη φορά βλέπω έμπορο να διώχνει πελάτη), πετάει και ένα "Τι έρχεσαι και παραπονιέσαι τώρα; Είδες τι κάνει η καύλα;". Αυτό με εξόργισε γιατί δεν έχω καμιά σχέση με σεξομανικά ανώμαλα πράγματα. Στο τέλος μου λέει ότι δεν είναι τρανς αλλά ποτέ δεν τον πίστεψα. Στο μεταξύ η τρανς έχει φύγει σε άλλη πόλη, που αρνήθηκε να μου πεί πως μπορώ να την βρώ.
Τώρα τι νόημα έχει και πώς μπορεί να συνεχιστεί η ζωή μου μετά από αυτό με τόσες τύψεις; Πως μπορείς να ζήσεις σαν να μην έγινε τίποτα; Πως μπορείς να πορευτείς όταν ξέρεις ότι 99% των ανθρώπων δεν έχουν κάνει τίποτα με τρανς, αφού είναι διαστροφή. Και μάλιστα σε κάνουν ανώμαλο χωρίς να το θέλεις.
ελα ρε μην στεναχωριεσε ξεχασετο ,συβενουν σε ολουσ μασ αυτα
μην το λεσ , το ακουσ αλλα ποση το παραδεχονται????Τι συμβαίνει σε όλους μασ?
Να γαμήσουμε ενγχειρισμένη? - Υποθέτω ναι, είτε το ξέρουμε είτε όχι
Να χάσουμε τον ύπνο μας μήπως τυχόν και γαμήσαμε εγχειρισμένη? - Δεν νςμίζς οτι συμβαινει σε πολλούς...Εγώ πρώτη φορά το ακούω
εχεις δικιο αλλα αν τον χωσει σε 2 3 μουνακια να δεις πως θα το ξεχσασειπαιδια θα συνηστουσα λιγο σοβαροτησ ειναι σοβαρο το θεμα με το παληκαρακι σκεφτειτε να γινοταν στον γιο σασ???
μην το λεσ , το ακουσ αλλα ποση το παραδεχονται????
εχεις δικιο αλλα αν τον χωσει σε 2 3 μουνακια να δεις πως θα το ξεχσασει
τι ακουμε ρε πουστη μου πρωι πρωι....
εγω παντως την Χαρα την γαμουσα αν δεν το ηξερα...