Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
πω πω τι πραγματα ειναι αυτο κοροιδευουν τον κοσμο να μην λενε τιποτα.επειδει ξερω ποιος εισαι κ χαρη σου εκανα που σε εβαλα στο μουν...πριν απο εσενα πηρα κατι αγορια αγορια ομως οχι τιπατα...καταλαβα γαμιση με εσενα δεν καταλααβα τιποτα.μην νομιζεις οτι θα μου κανεις κακο γιατι ξερουν οτι ειμαι πολυ καλη πουτανα δεν κοροιδευω εγω να περνω τα λεφτα τζαμπα δουλευω.α κατι ακομα ταβεστι εισαι εσυ αμα βαλεις περουκα κ λιγο κραγιον ανοιξε κ ενα λεξικο αμα θελεις να το παιξεις εξυπνος.
παλι τα ιδια αφηστε το κοριτσι να δουλεψει ρε παιδια, δεν ζηταει ελεημοσυνη, φτανει πια εχει κανταντησει ΑΗΔΙΑ και οπωσ εχω πει οποισ εχει ποδια παει και βλεπει, και κρινει.

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
πω πω τι πραγματα ειναι αυτο κοροιδευουν τον κοσμο να μην λενε τιποτα.επειδει ξερω ποιος εισαι κ χαρη σου εκανα που σε εβαλα στο μουν...πριν απο εσενα πηρα κατι αγορια αγορια ομως οχι τιπατα...καταλαβα γαμιση με εσενα δεν καταλααβα τιποτα.μην νομιζεις οτι θα μου κανεις κακο γιατι ξερουν οτι ειμαι πολυ καλη πουτανα δεν κοροιδευω εγω να περνω τα λεφτα τζαμπα δουλευω.α κατι ακομα ταβεστι εισαι εσυ αμα βαλεις περουκα κ λιγο κραγιον ανοιξε κ ενα λεξικο αμα θελεις να το παιξεις εξυπνος.
ωχ ωχ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Εχω παει εν γνώσει μου δυο φορες με τρανς, αρκετα χρονια πριν....

Η μια με την Τζενη Χειλουδακη και η αλλη με την Αφροδιτη (απο την εκπομπη τοτε "Τα παιδια της Νυχτας")στο Φυλης 99.

Εκτοτε δεν εχω ξαναβρεθει, εκτος εαν την εχω πατησει και δεν το ξερω.

Σε αυτο που θελω να σταθω είναι:

Ο λογος που εν γνωση μου δεν πηγαινω πλεον ειναι οτι πιστευω οτι δεν θα μπορω να "λειτουργησω".
Γινονται ομως αρκετα "υποπτα" και εκ του πονηρού σχολια εις βαρος της Αντζελας στο Φ104 και της Βικυ απο τα Κασσανδρας, που αν μη τι αλλο, ειχαν το θαρος να παρδεχτουν οτι εχουν διορθωσει καποιο λαθος της φύσης. Αυτο εχει αρχισει να με ενοχλει λιγο.

Την εκτιμηση, αδιαφορια, αντιπάθεια μου οι ανθρωποι την κερδιζουν με την συμπεριφορα τους, και τις πραξεις τους και οχι με τις σεξουαλικες τους προτιμησεις.

Και δυστυχως στα 48 χρονια της ζωης μου δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω γνωρίσει "πουστηδες" που φορανε παντελονια και δεν εχουν "κοψει" τα αρχιδια τους.

Και εννοειται οτι δεν αναφερομαι στους καθ΄εαυτώ ομοφυλλόφυλλους

Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν σημαινει απαραίτητα οτι ειναι και σωστή............

100% σωστος  :thumbsup:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
α ναι ξεχασα σωστοσ ο στουντιακιασ :thumbsup:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Και αν ναι,με ποιο για να μην την πατήσει και άλλος.Το ρωτάω γιατί έχω βάσιμες υποψίες και αν κανείς πάρει στα σοβαρά αυτά που λέω θα δώσω και λεπτομέρειες

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αφροδιτη απο αλυσιδα Τριγγετα Ιππο Συγγρου κλπ το ψιλο παραδεχθηκε και εγω ακομα τρεχω.

Εχω παει μονο εν γνωσει μου με τη θρυλικη Αφροδιτη του Φ99 αλλα παλαιοτερα και του Φ200++
(ειναι κλειστο μερικα χρονια τωρα) αλλα αυτη ηταν αλλη ιστορια, μεχρι και ο Τραγκας ειχε κανει εκπομπη
και συνεντευξη, μονο αν την εβλεπε καποιος καταλαβαινε οτι αλλο τραβελια και αλλο Αφροδιτη!

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Καλησπερα!
Πριν απο μερικα χρονια ειχα και εγω εμπειρια με την Αντζελα η οποια ηταν ποιο θηλυκη απο πολλες γυναικες ( πουτανες κ μη) το ευχαριστηθηκα και ηξερα απο πριν οτι ηταν τρανς η οπως αλλιως τις ονομαζουν! Ευγενικη και καλο ατομο. ΑΛΛΑ! Θα επρεπε   Σε καθε στουντιο μπουρδελο η οτιδηποτε να σου λενε απο την αρχη τι παιζει οσο και αν φαινεται οτι δεν ειναι "γυναικα" και οσο αν αυτο ειναι γνωστο στον χωρο! Σωστα; 

Υγ1. Αυτη στια φωτο ειναι η αντζελα

Υγ2. Φυλης 99 παιζουν μονο τρανς!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Καλησπερα!

Υγ1. Αυτη στια φωτο ειναι η αντζελα

Υγ2. Φυλης 99 παιζουν μονο τρανς!

καλησπερα κι σε σενα...

το ξερω οτι ειναι η Α, εξαλλου, δεν ανοιξα καθολου το λινκ διοτι διαβασα το στουντιο και την κοπελα...

το σχολιο μου πηγαινε στον βλακα που νομιζει οτι ειναι εξυπνος!

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
καλησπερα κι σε σενα...

το ξερω οτι ειναι η Α, εξαλλου, δεν ανοιξα καθολου το λινκ διοτι διαβασα το στουντιο και την κοπελα...

το σχολιο μου πηγαινε στον βλακα που νομιζει οτι ειναι εξυπνος!
κατσε ρε λυκακι δηλαδη ποιος φταει τωρα αυτος που εδειξε ποια ειναι αυτη η αντζελα,η το ιδιο το στουντιο που δεν λεει οτι αυτη ειναι αντρας?

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Και αν ναι,με ποιο για να μην την πατήσει και άλλος.Το ρωτάω γιατί έχω βάσιμες υποψίες και αν κανείς πάρει στα σοβαρά αυτά που λέω θα δώσω και λεπτομέρειες

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Εγω καποτε πατησα ενα τραβελι γιατι ηθελε να νοιωσει τις πατουσες μου. Εχω βασιμες υποψιες οτι βρωμαγαν τα ποδια μου γιατι ξενερωσε. Δεν μπορω να δωσω λεπτομερειες γιατι ειναι γνωστη στο χωρο και δεν θιγουμε ονοματα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
κατσε ρε λυκακι δηλαδη ποιος φταει τωρα αυτος που εδειξε ποια ειναι αυτη η αντζελα,η το ιδιο το στουντιο που δεν λεει οτι αυτη ειναι αντρας?

αγορινα μου, η κοπελα ειναι πλεον κοπελα τελος. αναγνωρισμενη απο το κρατος.

κοψε τις μλκιες περι αντρα. αδικα προσβαλλεις ατομα που δεν γνωριζεις καν και που δεν σε εχουν πειραξει κατα κυριο λογο.

και για να τελιωνουμε, οποιος ενδιαφερεται για τον οποιοδηποτε μαθαινει...δεν γνωριζω καποιον τοσο αφελη που να μην ξερει που χωνει το καβλι του.

η Ατζελα ηταν εξ αρχης ξεκαθαρη με αυτο το θεμα.

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6

κοψε τις μλκιες περι αντρα. αδικα προσβαλλεις ατομα που δεν γνωριζεις καν και που δεν σε εχουν πειραξει κατα κυριο λογο.

και για να τελιωνουμε, οποιος ενδιαφερεται για τον οποιοδηποτε μαθαινει...δεν γνωριζω καποιον τοσο αφελη που να μην ξερει που χωνει το καβλι του.

καλα η συζητηση μαζι σου ειναι κατι ανωφελο,αντε και εσυ με ενα καλο ρουμανοτρανσ  :2funny:

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361

φιλε οτι και να πεις γυναικα original δεν ειναι αν και την προτιμω απο πολλες γυναικες οπως ειπα και πριν. Και  υπαρχουν και ατομα που δεν καταλαβαινουν ευκολα την διαφορα και μπορει να μην θελουν να πανε με τρανς. Γιατι να την πατησουν; Γιατι να μην τους ενημερωνουν;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

στη μιζερη ζωη που ειναι τοσο μα τοσο μιζερη για να καθεσε να κανεις κλωνους στο bourdela εχεις καταφερει να βγαλεις πολλους τετοιους αντρες?

αντε φτιαξε κανεναν αλλο κωδικο τωρα γιατι αυτον τον εκαψες ;)

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
στη μιζερη ζωη που ειναι τοσο μα τοσο μιζερη για να καθεσε να κανεις κλωνους στο bourdela εχεις καταφερει να βγαλεις πολλους τετοιους αντρες?

αντε φτιαξε κανεναν αλλο κωδικο τωρα γιατι αυτον τον εκαψες ;)
αν και δεν ξερω τι ακριβως παιζει, αντζελα εισαι αλανι μεγαλο! Κλαιω απο τα γελια. Οσο για την φοτο ενα θα πω! Αγαλμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom