Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε.Αλλά αν ξενερώσεις άσχημα και σου μπει η πουτάνα η ιδέα στο πάνω το κεφάλι,γάμα τα
Η 1η φορα ειναι βαρια σε ολους!!!Μετα αρχιζει και δεν σε νοιαζει τοσο πολυ!!! :2funny:

Ειμαι σιγουρος οτι περασες καλα παντως ;)!!!!Μη σκας.....αυτο εχει σημασια!!!

kavlwmenos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
τσου αλλα αν γινεις πιο συγκεκριμενος ολο και καποιος μπορει να σε βοηθησει,για πολλους εδω τα στουντιο/μπουρδελα ειναι το δευτερο τους σπιτι..
Εισαι μελος απο το 09'!!!!!!!!!!
Εισαι αδικαιολογητος!!!! :grin:
Απο Ι (Γιωτα ) αρχιζει ?

να και αλλος ενας εδω
Απο Ι (Γιωτα ) αρχιζει ?

να και αλλος ενας εδω
Το γάμησες ή όχι ρε φίλε?
Αν δε το γάμησες και έχεις υποψίες άστο να πάει μη το γαμάς.
Αν πάλι το γάμησες κι έχεις τραβελο-υποψίες άστο να πάει ξανα.Δεν θα αλλάξει κάτι
δε θα αλλάξει το ξέρω.Για τη βίκυ απο το 60 και από Κασσάνδρας λέω

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
δεν θελω να σε ανησυχησω αλλα το προσωπο δεν ειναι και οτι πιο θηλυπρεπες...
παντος απο τις κριτικες του σαιτ βλεπω οτι σχεδον ολοι λενε καλα λογια για αυτη οποτε μη χολοσκας και να τη πατησες δεν θα εισαι ο μνος  :2funny: :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Το καταλαβαμε αυτο!!!Γι'αυτο σου'πα οτι περασες καλα!!! :grin:

Υ.Γ. Θα'ρθει η ωρα που θα ξαναπας....μην ανησυχεις!!! :grin:

kavlwmenos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
δεν θελω να σε ανησυχησω αλλα το προσωπο δεν ειναι και οτι πιο θηλυπρεπες...
δε μ'ανησυχείς γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ολοκλήρωσα αλλά μου βλέπω να μην μου ξανασηκώνεται γρήγορα.Σας ευχαριστώ πάντος όλους για τις απαντήσεις σας

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μην ανησυχείς τύπε μου.Αυτή αισθάνεται γυναίκα πιθανότατα.Άρα λίγο το κακό

kavlwmenos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μην ανησυχείς τύπε μου.Αυτή αισθάνεται γυναίκα πιθανότατα.Άρα λίγο το κακό
ετσι θέλω να το βλέπω κι εγώ.Εξάλλου όλα τα φιλαράκια μου το βάπτισμα του πυρός το πήρανε.Οπότε δίκιο έχεις

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
καλα οτι ειναι απο το 09 και 4 απο τα 3 μηνυματα του τα εκανε σμρ δεν σε προβληματισε?  :2funny: :2funny:
:2funny:

Ναι ρε συ αλλα οσο να'ναι παρακολουθει ο φιλος!!!και για την συγκεκριμενη εχει γινετε σαλος ανα διαστηματα!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
ετσι θέλω να το βλέπω κι εγώ.Εξάλλου όλα τα φιλαράκια μου το βάπτισμα του πυρός το πήρανε.Οπότε δίκιο έχεις
Φιλε Τετοια εποχη περυσι η Βικυ και η Αφροδιτη (απο Τριγγετοαλυσιδα) ηταν αχτυπητες στα ραντεβου......μην κοιτας που δεν γραφει κανεις τιποτα!!!!Καταλαβες? ;)

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Παντος να ξερετε αντρας ειναι αυτος που τον εφαγε και ΔΕΝ του αρεσε,καυλωμενε φιλε μου επρεπε να πας και αν τον ετρωγες κουτι θα σου ερχοταν..για φαντασου να σου αρεσε και μετα να θες να σε πηδανε συνεχεια?Ειδες τι εχασες?  >:(

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε την έχω πατήσει εγω σε studio!! Δεν έβλεπα μπροστά μου και όταν το συνηδητοποίησα ήταν πολύ αργά! Ξενέρωσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αλλα τη να κάνω ? Νομίζω το έχω ξεπεράσει (λίγο) ... κουράγιο

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Φιλε την έχω πατήσει εγω σε studio!! Δεν έβλεπα μπροστά μου και όταν το συνηδητοποίησα ήταν πολύ αργά! Ξενέρωσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αλλα τη να κάνω ? Νομίζω το έχω ξεπεράσει (λίγο) ... κουράγιο
Πο τι τραβας και εσυ,ζεις ενα δραμα απο τοτε που εγινε.

kavlwmenos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
να σαι καλα ρε φιλαρακο! δε μας φτάνουν όλα τα προβλήματα στην κωλόχωρα τούτη λιγόστεψαν και οι γκόμενες.θα βρω μια σταθερή και θα κόψω το αγωνισμα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε χαλάρωσε ζεις ακόμα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πιθανών ναι, αλλα δεν το ήξερα και δεν με νοιάζει να σου πώ και την αλήθεια.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εχω παει εν γνώσει μου δυο φορες με τρανς, αρκετα χρονια πριν....

Η μια με την Τζενη Χειλουδακη και η αλλη με την Αφροδιτη (απο την εκπομπη τοτε "Τα παιδια της Νυχτας")στο Φυλης 99.

Εκτοτε δεν εχω ξαναβρεθει, εκτος εαν την εχω πατησει και δεν το ξερω.

Σε αυτο που θελω να σταθω είναι:

Ο λογος που εν γνωση μου δεν πηγαινω πλεον ειναι οτι πιστευω οτι δεν θα μπορω να "λειτουργησω".
Γινονται ομως αρκετα "υποπτα" και εκ του πονηρού σχολια εις βαρος της Αντζελας στο Φ104 και της Βικυ απο τα Κασσανδρας, που αν μη τι αλλο, ειχαν το θαρος να παρδεχτουν οτι εχουν διορθωσει καποιο λαθος της φύσης. Αυτο εχει αρχισει να με ενοχλει λιγο.

Την εκτιμηση, αδιαφορια, αντιπάθεια μου οι ανθρωποι την κερδιζουν με την συμπεριφορα τους, και τις πραξεις τους και οχι με τις σεξουαλικες τους προτιμησεις.

Και δυστυχως στα 48 χρονια της ζωης μου δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω γνωρίσει "πουστηδες" που φορανε παντελονια και δεν εχουν "κοψει" τα αρχιδια τους.

Και εννοειται οτι δεν αναφερομαι στους καθ΄εαυτώ ομοφυλλόφυλλους

Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν σημαινει απαραίτητα οτι ειναι και σωστή............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom