Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
παντα υπαρχει ι πρωτι φορα φιλε μου και δεν σας κριβω οτι της τον εχω ριξει!!!!μαλιστα εμεινα και ικανοπιοιμενος!!!!αλλα που να καταλαβω........

δε πειράζει μια εμπειρία ήτανε........άντε και με τραβέλι  ;) :P

pantaorthios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
253
Πόντοι
280

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
παντα υπαρχει ι πρωτι φορα φιλε μου και δεν σας κριβω οτι της τον εχω ριξει!!!!μαλιστα εμεινα και ικανοπιοιμενος!!!!αλλα που να καταλαβω........
Βασικα ειμαι εμπειρος ρδελιαρης και τα καταλαβαινω πλεον τα μεταλλαγμενα προιοντα  :zfuck: :s&m_1: .

Αλλα στο παρελθον την εχω πατησει και εγω 1-2 φορες χωρις να το καταλαβω, τι να κανουμε? :dunno: .

Ξενερωσα τρελά, αλλά το ξεπερασα τάχυστα και  πηγαινουμε παρακατω  :rockon: :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Τι λετε ρε "εμπειροι"??? Ειστε σοβαροι? Οσο ειναι η Βικυ εγχειρισμενη αλλο τοσο ειμαι κι εγω αστροναυτης. Την εχω παρει την ΚΟΠΕΛΑ.Πιο θυληκια εκδιδομενη δεν εχω δει...Μπορει να ειναι πανυψηλη αλλα αυτο δε μου λεει κατι.Και ψευτικα βυζια εχουν σχεδον ολες πλεον.
Εχετε δει τον κωλο της? Εχετε δει τη μεση δαχτυλιδι που εχει? Υπαρχει αντρας σε αυτα τα κιλα??? Ο λαιμος της εχει εξογκωματακι?? Σοβαροι να 'μαστε...
Αλλα αφου φτασατε να αμφισβητειτε και τη Λιντα,στη Βικη θα κολλαγατε?

ΥΓ1 Σοβαρεψου ρε μαεστρο,ελεος!
ΥΓ2 Ακομα και αντρας να υπηρξε η Βικη(καλα,για τη Λιντα δεν τιθεται καν θεμα),ειναι τοσο γυναικα πλεον που δε δινω δεκαρα

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τι λετε ρε "εμπειροι"??? Ειστε σοβαροι? Οσο ειναι η Βικυ εγχειρισμενη αλλο τοσο ειμαι κι εγω αστροναυτης. Την εχω παρει την ΚΟΠΕΛΑ.Πιο θυληκια εκδιδομενη δεν εχω δει...Μπορει να ειναι πανυψηλη αλλα αυτο δε μου λεει κατι.Και ψευτικα βυζια εχουν σχεδον ολες πλεον.
Εχετε δει τον κωλο της? Εχετε δει τη μεση δαχτυλιδι που εχει? Υπαρχει αντρας σε αυτα τα κιλα??? Ο λαιμος της εχει εξογκωματακι?? Σοβαροι να 'μαστε...

ΥΓ2 Ακομα και αντρας να υπηρξε η Βικη(καλα,για τη Λιντα δεν τιθεται καν θεμα),ειναι τοσο γυναικα πλεον που δε δινω δεκαρα

Δεν θέλω να σε στεναχωρίσω αλλά είτε το θές είτε όχι η Βίκη δεν ήταν πάντα γυναίκα.
Απο τη στιγμή όμως που δεν δίνεις δεκάρα για το αν είναι μεταλλαγμένη ή όχι, μικρό το κακό..

pantaorthios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
253
Πόντοι
280

φιλε μου και εγω εχω παει με βικυ και μαλιστα τρελαθικα,απο φατσα ειναι μουνος και απο σωμα,αλλα κατι δεν μου καθοταν καλα λιγο η φωνη τησ λιγο το ενα λιγο το αλλο,μεχρι που το εψαξα και απο εδς,κριμα αλλα αλιθευει οτι ειναι τρανσ

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Ξαναρωταω: μπορει να ειναι ενας αντρας σε αυτα τα κιλα-και με τετοια μεση δαχτυλιδι? Αν κρινω απο Χειλουδακη κ Σια ειναι νταρντανες οι τρανς,κι οχι με τετοιο μικρο κωλαρακι. Στο μεταξυ,ειναι και κατι αλλο...Ειχα "εξερευνησει" αρκετα το μουνι της οταν ειχα παει,και δεν μπορω να θυμηθω την παραμικρη διαφορα απο ενα κανονικο γυναικειο μουνι. Ουτε στο σχημα ουτε και στην αφη (εβαλα δαχτυλο).Βεβαια δεν εχω δει και μουνι εγχειρισμενο για να εχω αποψη επι του θεματος...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.294
Πόντοι
8.645
Ξαναρωταω: μπορει να ειναι ενας αντρας σε αυτα τα κιλα-και με τετοια μεση δαχτυλιδι? Αν κρινω απο Χειλουδακη κ Σια ειναι νταρντανες οι τρανς,κι οχι με τετοιο μικρο κωλαρακι. Στο μεταξυ,ειναι και κατι αλλο...Ειχα "εξερευνησει" αρκετα το μουνι της οταν ειχα παει,και δεν μπορω να θυμηθω την παραμικρη διαφορα απο ενα κανονικο γυναικειο μουνι. Ουτε στο σχημα ουτε και στην αφη (εβαλα δαχτυλο).Βεβαια δεν εχω δει και μουνι εγχειρισμενο για να εχω αποψη επι του θεματος...
Πήγαινε και ρώτα το μαγαζί αν δε μας πιστεύεις.
Όοοομπο

hello-people

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
είναι γυναίκα φίλε 100% την ξέρω προσωπικά πριν ακόμη αρχίσει το άθλημα  :fuck1:
Συμφωνω και εγω την γνωριζω καλα και προσωπικα και ειναι Γυναικα. Τα ΛΙΦΤ που εχει κανει και η περουκα που φοραει την κανουν να αντρωδειχνει...

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Η Βίκυ από Κ4 transformer; Θα πάω για επιτόπου εξέταση!

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οτι και να ναι ειναι ωραιος πουστης παντως...αμα ητανε ετσι ολοι οι μπινεδες ωρε μανα μου θα χαμε μπερδεψει τα μπουτια μας.
:2on1:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945

καλα μην χτυπιεσαι γιατι αν βαλεις και στοιχημα σε βλεπω να γινεσαι κι εσυ ''Βικυ''.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ακομη με την βικυ ασχολουνται???
ελεος ρε..

Προσωπική άποψη για την κυρία δεν έχω γιατί ούτε την έχω πάρει ούτε, έστω την έχω δει από κοντά. Ομως ο Pleasuregiver έχει ένα δίκιο υπό την έννοια ότι αυτή η κουβέντα έχει τραβήξει πολύ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται (εγώ πάντως όχι) ας πάει όταν η κυρία έχει βάρδια και ας βγαλεί (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) το όποιο πόρισμά του.

Επισκέπτης
είναι γυναίκα φίλε 100% την ξέρω προσωπικά πριν ακόμη αρχίσει το άθλημα  :fuck1:

Eντάξει παιδιά, ευχαριστώ. Ήταν η μόνη για την οποία αμφέβαλα όλα αυτά τα χρόνια που γαμάω. Σίγουρα λοιπόν ως τώρα στα 32 μου με τραβέλι... δεν έχω πάει!  :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Eντάξει παιδιά, ευχαριστώ. Ήταν η μόνη για την οποία αμφέβαλα όλα αυτά τα χρόνια που γαμάω. Σίγουρα λοιπόν ως τώρα στα 32 μου με τραβέλι... δεν έχω πάει!  :grin:
Μπορει να ηταν φιλαρακια στο στρατο με τον αλλον, αυτο δεν μας λεει τιποτα!

Δεν το βλεπεις οτι ειναι γεννημενος αντρας η βικυ?

ΗΜΑΡΤΟΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom