Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
κατσε ρε λυκακι δηλαδη ποιος φταει τωρα αυτος που εδειξε ποια ειναι αυτη η αντζελα,η το ιδιο το στουντιο που δεν λεει οτι αυτη ειναι αντρας?

....ή εσυ που εισαι χαζος????

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λήξτε το ρε σεις το θέμα, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?
'Οποιος γουστάρει πάει, όποιος δε γουστάρει πάει αλλού.
Αν πας σε οντοντίατρο που πριν ήταν υδραυλικός θα χαλαστείς?
Αν σ αρέσει και κάνει καλά τη δουλειά του όλα οκ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κατσε ρε λυκακι δηλαδη ποιος φταει τωρα αυτος που εδειξε ποια ειναι αυτη η αντζελα,η το ιδιο το στουντιο που δεν λεει οτι αυτη ειναι αντρας?

παιχτη, κατα τη γνωμη μου οι εγχειρισμενες εχουν κερδισει το δικαιωμα να τις απευθυνονται σα γυναικες και το κερδισαν με πολυ πονο, μαχαιρι, ταλαιπωρια κλπ. Αλλη κατηγορια εντελως. θελει "αρχιδια" για να κοψεις τα αρχιδια, μια ζωη ταλαιπωρια και φαρμακα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φιλε οτι και να πεις γυναικα original δεν ειναι αν και την προτιμω απο πολλες γυναικες οπως ειπα και πριν. Και  υπαρχουν και ατομα που δεν καταλαβαινουν ευκολα την διαφορα και μπορει να μην θελουν να πανε με τρανς. Γιατι να την πατησουν; Γιατι να μην τους ενημερωνουν;

αν δε καταλαβαινουν τη διαφορα ποιος ο πονος? υπαρχουν και ατομα που θελουν αγαθοπαρθενες τις γκομενες τους και δε ξερουν οτι ειναι ξεκολιαρες. τι να κανουμε τωρα, γιατι να τη πατησουν?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
φιλε οτι και να πεις γυναικα original δεν ειναι αν και την προτιμω απο πολλες γυναικες οπως ειπα και πριν. Και  υπαρχουν και ατομα που δεν καταλαβαινουν ευκολα την διαφορα και μπορει να μην θελουν να πανε με τρανς. Γιατι να την πατησουν; Γιατι να μην τους ενημερωνουν;

ότι δεν είναι, δεν σημαίνει ότι δεν νιώθει κιόλας...

πριν έγραψα:

!. και για να τελιωνουμε, οποιος ενδιαφερεται για τον οποιοδηποτε μαθαινει...δεν γνωριζω καποιον τοσο αφελη που να μην ξερει που χωνει το καβλι του.

2. η Ατζελα ηταν εξ αρχης ξεκαθαρη με αυτο το θεμα.

από εκεί κι ύστερα, δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει το τόσο μίσος απέναντι στην Άτζελα..και θα ξαναπώ ότι ο καθένας πλέον είναι πιο ενημερωμένος για την κάθε ιερόδουλη παρά για το τί γίνεται στον κόσμο..εξού και το φόρουμ...τώρα αν εσύ καβλώνεις με το να παπαρίζεσαι όλη μέρα για το αν είναι κοπέλα ή όχι, αν το ξέρει ή δεν το ξέρει ο πελάτης, κάτσε να στην λέω μιας κι οι κάβλες μου είναι ακόμα πιο μεγάλες από τις δικές σου κι όλα καλά..

Ρε Άτζελα, μην ασχολείσαι... :-*

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Λήξτε το ρε σεις το θέμα, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?
'Οποιος γουστάρει πάει, όποιος δε γουστάρει πάει αλλού.
Αν πας σε οντοντίατρο που πριν ήταν υδραυλικός θα χαλαστείς?
Αν σ αρέσει και κάνει καλά τη δουλειά του όλα οκ.

Ναι αρκει να καταλαβουν ομως πως δεν πρεπει να στινεις στον τοιχο
καποιο ατομο ανεξαρτητα απο το τι ηταν καποτε......

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε γίνεται να συμφωνούν όλοι με όλα ρε μάγκες.Αυτό συμβαίνει πάντα εδώ μέσα σε όλα τα θέματα.Αντπαράθεση μέχερι κάποιος να "υποχωρήσει" και να πει "δίκιο έχεις τελικά ρε μαλάκα" ή βρίσιμο μέχρι εξευτελισμού οικογενειακής καταστάσεως.
Καλή συνέχει σ όλους

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
ότι δεν είναι, δεν σημαίνει ότι δεν νιώθει κιόλας...

πριν έγραψα:

από εκεί κι ύστερα, δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει το τόσο μίσος απέναντι στην Άτζελα..και θα ξαναπώ ότι ο καθένας πλέον είναι πιο ενημερωμένος για την κάθε ιερόδουλη παρά για το τί γίνεται στον κόσμο..εξού και το φόρουμ...τώρα αν εσύ καβλώνεις με το να παπαρίζεσαι όλη μέρα για το αν είναι κοπέλα ή όχι, αν το ξέρει ή δεν το ξέρει ο πελάτης, κάτσε να στην λέω μιας κι οι κάβλες μου είναι ακόμα πιο μεγάλες από τις δικές σου κι όλα καλά..

Ρε Άτζελα, μην ασχολείσαι... :-*
ρε φιλε εχω παει με την αντζελα απειρες φορες και θα ξαναπαω. Αλλα δεν ειναι γυναικα, ειναι τρανς. Απλο το πραγμα και αν καποιος δεν ασχολειται με το σιτε και δεν μπορει να ξεχωρισει ευκολα γιατι να μην ξερει τι του γινεται. Τοσο κακο ειναι; Νομιζω οτι και η αντζελα θα συμφωνει με αυτο! Αυτα δεν τα λεω για να πικαρω την ιδια αφου ειμαι πελατης της. Απλα σκεψου λαι τπυς αλλους!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παιχτη, κατα τη γνωμη μου οι εγχειρισμενες εχουν κερδισει το δικαιωμα να τις απευθυνονται σα γυναικες και το κερδισαν με πολυ πονο, μαχαιρι, ταλαιπωρια κλπ. Αλλη κατηγορια εντελως. θελει "αρχιδια" για να κοψεις τα αρχιδια, μια ζωη ταλαιπωρια και φαρμακα.

συμφωνω και ειμαι κατα οσων  κραζουν γενικως , (ακομη και μη εγχειρισμενες)
Μπορει να περασεις καλυτερα με τρανς παρα με γκομενα , συμφωνω ,
το οτι νοιωθουν και ειναι νομικα γυναικες , δε μου λεει τιποτα , Το μουνι τους ειναι ψευτικο .-
και θα ηθελα να το ξερωπριν το γαμησω , ποσο μαλλον οταν πληρωνω γιαυτο

αν δε καταλαβαινουν τη διαφορα ποιος ο πονος? υπαρχουν και ατομα που θελουν αγαθοπαρθενες τις γκομενες τους και δε ξερουν οτι ειναι ξεκολιαρες. τι να κανουμε τωρα, γιατι να τη πατησουν?
το θεμα ειναι οτι εδω μπλεκει και το χρημα , αλλο θελω να αγοραζω αλλο μου πουλας
αν μου την πεσει εγχειρησμενη σε κανα μπαρ και την πηδηξω , ας προσεχα , αλλα οταν πλερωνω και ζηταω κατι , μη μου δινεις κατι αλλο.

Ειχα θεσει και γω κατι ερωτηματα παλιοτερα , εδω
αλλα δεν βγαινει ακρη ,
συμφωνω με τον προλαλησαντα House of Fun και σας αφηνω γεια
( συμφωνω και με τον Mpaglamas )

Συμπαραστεκομαι παντως σε οσουν την πατησαν και στραβωσαν και θελουν να το πουν  :rockon: :rockon: :rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε φιλε εχω παει με την αντζελα απειρες φορες και θα ξαναπαω. Αλλα δεν ειναι γυναικα, ειναι τρανς. Απλο το πραγμα και αν καποιος δεν ασχολειται με το σιτε και δεν μπορει να ξεχωρισει ευκολα γιατι να μην ξερει τι του γινεται. Τοσο κακο ειναι; Νομιζω οτι και η αντζελα θα συμφωνει με αυτο! Αυτα δεν τα λεω για να πικαρω την ιδια αφου ειμαι πελατης της. Απλα σκεψου λαι τπυς αλλους!

ok, τώρα συμφωνούμε.

και σου ξαναλέω, ότι όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει...δεν σου λέω να κατέβει ο βοσκός από τα βουνά που δεν θα ξέρει ότι στα ντέλα δεν είναι πλέον μόνο γυναίκες...μία ερώτηση δεν βλαπτει..με καταλαβαίνεις;

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
ok, τώρα συμφωνούμε.

και σου ξαναλέω, ότι όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει...δεν σου λέω να κατέβει ο βοσκός από τα βουνά που δεν θα ξέρει ότι στα ντέλα δεν είναι πλέον μόνο γυναίκες...μία ερώτηση δεν βλαπτει..με καταλαβαίνεις;
σωστος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.294
Πόντοι
8.645
το θεμα ειναι οτι εδω μπλεκει και το χρημα , αλλο θελω να αγοραζω αλλο μου πουλας
αν μου την πεσει εγχειρησμενη σε κανα μπαρ και την πηδηξω , ας προσεχα , αλλα οταν πλερωνω και ζηταω κατι , μη μου δινεις κατι αλλο.
Συμφωνώ πάνω κάτω μ' αυτό αλλά φίλε μου, ποτέ δεν πρόκειται να ενημερώνουν για το αν η κοπέλα είναι τρανς, οι λόγοι είναι προφανείς

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Συμφωνώ πάνω κάτω μ' αυτό αλλά φίλε μου, ποτέ δεν πρόκειται να ενημερώνουν για το αν η κοπέλα είναι τρανς, οι λόγοι είναι προφανείς
Δεν ξερω τι πρεπει και τι οχι αλλα χειροτερα θα χαλασει το ονομα αν η ''κοπελα''δεν εχει πει οτι ειναι τρανσ.Ειναι σαν να πηγαινω να αγορασω πορτοκαλια και να μου πασαρουν μηλα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.294
Πόντοι
8.645
Δεν ξερω τι πρεπει και τι οχι αλλα χειροτερα θα χαλασει το ονομα αν η ''κοπελα''δεν εχει πει οτι ειναι τρανσ.Ειναι σαν να πηγαινω να αγορασω πορτοκαλια και να μου πασαρουν μηλα.
Όχι ακριβώς, θα 'λεγα καλύτερα σαν να πας για πορτοκάλια και να σου πασάρουν νεράτζια (επειδή μοιάζουν  ;))
Χαλάει χειρότερα αν δεν το πει; Δε νομίζω, για ρώτα τη Βίκυ να σου πει ποτε είχε περισσότερους πελάτες (ρώτα ευγενικά γιατί ενδέχεται να φας μπουκέτο  :grin:)

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
του Αδάμ;
:2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.294
Πόντοι
8.645