κατσε ρε λυκακι δηλαδη ποιος φταει τωρα αυτος που εδειξε ποια ειναι αυτη η αντζελα,η το ιδιο το στουντιο που δεν λεει οτι αυτη ειναι αντρας?
....ή εσυ που εισαι χαζος????
κατσε ρε λυκακι δηλαδη ποιος φταει τωρα αυτος που εδειξε ποια ειναι αυτη η αντζελα,η το ιδιο το στουντιο που δεν λεει οτι αυτη ειναι αντρας?
φιλε οτι και να πεις γυναικα original δεν ειναι αν και την προτιμω απο πολλες γυναικες οπως ειπα και πριν. Και υπαρχουν και ατομα που δεν καταλαβαινουν ευκολα την διαφορα και μπορει να μην θελουν να πανε με τρανς. Γιατι να την πατησουν; Γιατι να μην τους ενημερωνουν;
φιλε οτι και να πεις γυναικα original δεν ειναι αν και την προτιμω απο πολλες γυναικες οπως ειπα και πριν. Και υπαρχουν και ατομα που δεν καταλαβαινουν ευκολα την διαφορα και μπορει να μην θελουν να πανε με τρανς. Γιατι να την πατησουν; Γιατι να μην τους ενημερωνουν;
!. και για να τελιωνουμε, οποιος ενδιαφερεται για τον οποιοδηποτε μαθαινει...δεν γνωριζω καποιον τοσο αφελη που να μην ξερει που χωνει το καβλι του.
2. η Ατζελα ηταν εξ αρχης ξεκαθαρη με αυτο το θεμα.
Λήξτε το ρε σεις το θέμα, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?
'Οποιος γουστάρει πάει, όποιος δε γουστάρει πάει αλλού.
Αν πας σε οντοντίατρο που πριν ήταν υδραυλικός θα χαλαστείς?
Αν σ αρέσει και κάνει καλά τη δουλειά του όλα οκ.
ρε φιλε εχω παει με την αντζελα απειρες φορες και θα ξαναπαω. Αλλα δεν ειναι γυναικα, ειναι τρανς. Απλο το πραγμα και αν καποιος δεν ασχολειται με το σιτε και δεν μπορει να ξεχωρισει ευκολα γιατι να μην ξερει τι του γινεται. Τοσο κακο ειναι; Νομιζω οτι και η αντζελα θα συμφωνει με αυτο! Αυτα δεν τα λεω για να πικαρω την ιδια αφου ειμαι πελατης της. Απλα σκεψου λαι τπυς αλλους!ότι δεν είναι, δεν σημαίνει ότι δεν νιώθει κιόλας...
πριν έγραψα:
από εκεί κι ύστερα, δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει το τόσο μίσος απέναντι στην Άτζελα..και θα ξαναπώ ότι ο καθένας πλέον είναι πιο ενημερωμένος για την κάθε ιερόδουλη παρά για το τί γίνεται στον κόσμο..εξού και το φόρουμ...τώρα αν εσύ καβλώνεις με το να παπαρίζεσαι όλη μέρα για το αν είναι κοπέλα ή όχι, αν το ξέρει ή δεν το ξέρει ο πελάτης, κάτσε να στην λέω μιας κι οι κάβλες μου είναι ακόμα πιο μεγάλες από τις δικές σου κι όλα καλά..
Ρε Άτζελα, μην ασχολείσαι... :-*
παιχτη, κατα τη γνωμη μου οι εγχειρισμενες εχουν κερδισει το δικαιωμα να τις απευθυνονται σα γυναικες και το κερδισαν με πολυ πονο, μαχαιρι, ταλαιπωρια κλπ. Αλλη κατηγορια εντελως. θελει "αρχιδια" για να κοψεις τα αρχιδια, μια ζωη ταλαιπωρια και φαρμακα.
το θεμα ειναι οτι εδω μπλεκει και το χρημα , αλλο θελω να αγοραζω αλλο μου πουλαςαν δε καταλαβαινουν τη διαφορα ποιος ο πονος? υπαρχουν και ατομα που θελουν αγαθοπαρθενες τις γκομενες τους και δε ξερουν οτι ειναι ξεκολιαρες. τι να κανουμε τωρα, γιατι να τη πατησουν?
ρε φιλε εχω παει με την αντζελα απειρες φορες και θα ξαναπαω. Αλλα δεν ειναι γυναικα, ειναι τρανς. Απλο το πραγμα και αν καποιος δεν ασχολειται με το σιτε και δεν μπορει να ξεχωρισει ευκολα γιατι να μην ξερει τι του γινεται. Τοσο κακο ειναι; Νομιζω οτι και η αντζελα θα συμφωνει με αυτο! Αυτα δεν τα λεω για να πικαρω την ιδια αφου ειμαι πελατης της. Απλα σκεψου λαι τπυς αλλους!
σωστοςok, τώρα συμφωνούμε.
και σου ξαναλέω, ότι όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει...δεν σου λέω να κατέβει ο βοσκός από τα βουνά που δεν θα ξέρει ότι στα ντέλα δεν είναι πλέον μόνο γυναίκες...μία ερώτηση δεν βλαπτει..με καταλαβαίνεις;
Συμφωνώ πάνω κάτω μ' αυτό αλλά φίλε μου, ποτέ δεν πρόκειται να ενημερώνουν για το αν η κοπέλα είναι τρανς, οι λόγοι είναι προφανείςτο θεμα ειναι οτι εδω μπλεκει και το χρημα , αλλο θελω να αγοραζω αλλο μου πουλας
αν μου την πεσει εγχειρησμενη σε κανα μπαρ και την πηδηξω , ας προσεχα , αλλα οταν πλερωνω και ζηταω κατι , μη μου δινεις κατι αλλο.
Δεν ξερω τι πρεπει και τι οχι αλλα χειροτερα θα χαλασει το ονομα αν η ''κοπελα''δεν εχει πει οτι ειναι τρανσ.Ειναι σαν να πηγαινω να αγορασω πορτοκαλια και να μου πασαρουν μηλα.Συμφωνώ πάνω κάτω μ' αυτό αλλά φίλε μου, ποτέ δεν πρόκειται να ενημερώνουν για το αν η κοπέλα είναι τρανς, οι λόγοι είναι προφανείς
Όχι ακριβώς, θα 'λεγα καλύτερα σαν να πας για πορτοκάλια και να σου πασάρουν νεράτζια (επειδή μοιάζουν ;))Δεν ξερω τι πρεπει και τι οχι αλλα χειροτερα θα χαλασει το ονομα αν η ''κοπελα''δεν εχει πει οτι ειναι τρανσ.Ειναι σαν να πηγαινω να αγορασω πορτοκαλια και να μου πασαρουν μηλα.
του Αδάμ;Δεν ξερω τι πρεπει και τι οχι αλλα χειροτερα θα χαλασει το ονομα αν η ''κοπελα''δεν εχει πει οτι ειναι τρανσ.Ειναι σαν να πηγαινω να αγορασω πορτοκαλια και να μου πασαρουν μηλα.
το καταλαβες τι εννοουσα,χαιρομαι :-*του Αδάμ;
Εσυ την έχεις πατήσει?Η υπογραφή με έβαλε σε υποχθόνιες σκέψεις
Το ξέρω μωρο μου δεν μπορεσες να μου αντισταθείς και έπεσεςMαζί σου