mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οντως εχω ρεντα πρωι πρωιρε φίλε δε παίζεσαι πραγματικά.
ευχαριστώ για το γέλιο!
οντως εχω ρεντα πρωι πρωιρε φίλε δε παίζεσαι πραγματικά.
ευχαριστώ για το γέλιο!
παιζει να μου πεισ τρεισ αριθμουσ για το extra 3???οντως εχω ρεντα πρωι πρωι
το καναλι???? καλοοοοοοοο εεεεεεεεεεεεεεπαιζει να μου πεισ τρεισ αριθμουσ για το extra 3???
τι να σου πουμε , ριξε μαυρη πετρα πισω σου βρεσ και ενα μουνι καλο και θα το ξεχασεισ ετσι πιστευω, τωρα να ψαχνεισ το τραβελι τι θα γινει δεν καταλαβενω??Ρε παιδιά σχολιάστε τα γεγονότα, μη λέτε άσχετα πράγματα. plz
Ρε παιδιά σχολιάστε τα γεγονότα, μη λέτε άσχετα πράγματα. plz
παντωσ μερικεσ ειναι τελειεσ οι πουτανεσ, ρε τι κανει η επιστιμη σε λιγο θα γενανε και παιδιαφιλε ω γεγονε,γεγονε..
δε σου κρυβω οτι και μενα θα με χαλαγε,
αλλα το να μενεις σε κατι μη αναστρεψιμο
ειναι ασκοπο και μονο φθορα θα σου προκαλεσει...προχωρα παρακατω...
ολη αυτη η αγωνιωδης αναζητηση που περιγραφεις δεν καταλαβαινω που θα σε βγαλει..εστω οτι τον βρηκες...και?
υ.γ.σε μπουρδελα με κοπελες αμφιβολου προελευσης μην παιρνεις ποτε σιλικονατη...επιπλεον τσεκαρε μηλο αδαμ και χερια...
αυτα...
τα πατζουρια κλειστα τα εχεις; ξημερωσε εξωΑυτο και αν ειναι ανωμαλαρα μεγαλε. Μας εστειλες βραδυατικα.
παντωσ μερικεσ ειναι τελειεσ οι πουτανεσ, ρε τι κανει η επιστιμη σε λιγο θα γενανε και παιδια
μην τον ξενερωνεις την εχει δει οτι ειναι βραδυτα πατζουρια κλειστα τα εχεις; ξημερωσε εξω
Θα πήξουμε στα κωλόπαιδα!
Θα πήξουμε στα κωλόπαιδα!
έλα, ποιός με φώναξε...
Θα ήθελα να την βρώ για να κάνει τέστ DNA, έστω και με το ζόρι. Για να δούμε το πραγματικό φύλο.
Έπειτα έπρεπε να μου πει ξέρεις "Είμαι εγχειρισμένη". Είναι επαγγελματίας και ένα χαρακτηριστικό που αφορά 100% τη δουλειά της είναι αυτο. Δεν είναι δυνατό με μόλις 3η φορά σε μπουρδέλο να την πατάω με εγχειρισμένη. Με εγχειρισμένες η τραβέλια πάνε μόνο όσοι έχουν αυτό το βίτσιο (δεν το σέβομαι) ή όσοι έχουν πάει άπειρες φορές σε μπουρδέλα και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό (οδηγούνται στη διαστροφή).
Ο τσάτσος φταίει περισσότερο γιατί είναι ο υπεύθυνος. Εκείνος ξέρει αν είναι τρανς ή δεν είναι, εκείνος προσλαμβάνει, εκείνος πλασάρει, εκείνος πρέπει να πει την βασικότατη πληροφορία για την "κοπέλα".
Θα ήθελα να την βρώ για να κάνει τέστ DNA, έστω και με το ζόρι. Για να δούμε το πραγματικό φύλο.
ΝΑΙΑκουσατε για καυσωνα μαζι με νεφος σημερα?