Ακουσατε για καυσωνα μαζι με νεφος σημερα?
Για μεθαύριο δεν είπαν? Μερικοί δεν αντέχουν τη ζέστη......
Ακουσατε για καυσωνα μαζι με νεφος σημερα?
σε γουστάρω εσένα.. έχεις το γνωθι σαυτόν...
μπορει να θελει να το ξαναγαμησειτι να σου πουμε , ριξε μαυρη πετρα πισω σου βρεσ και ενα μουνι καλο και θα το ξεχασεισ ετσι πιστευω, τωρα να ψαχνεισ το τραβελι τι θα γινει δεν καταλαβενω??
χου ρεεεεεεεεεεεεεε...δεν σε θελω...γάμος με το ζόρι;..
γιατι φιλε μου?παντωσ ειναι ρατσισμοσ να ρωτασ μια τετοια κοπελα..
τωρα ειπες πολυ μεγαλη μαλακια οταν την πηδαγες δεν καταλαβες τι ρολο παιζει?Θα ήθελα να την βρώ για να κάνει τέστ DNA, έστω και με το ζόρι. Για να δούμε το πραγματικό φύλο.
Έπειτα έπρεπε να μου πει ξέρεις "Είμαι εγχειρισμένη". Είναι επαγγελματίας και ένα χαρακτηριστικό που αφορά 100% τη δουλειά της είναι αυτο.
γιατι φιλε μου?
αντο ρωτησεις με ευγενια και τακτ επειδη ειναι σταση ζωης να μην θελεις να πας με εγχειρισμενη ειναι κακο?
ας φροντιζουν να ενημερωνουν οι τσατσοι διακριτικα εστω,πριν εμφανιστει η κοπελα.
δε με πιανειssssssssssssγιατι φιλε μου?
αντο ρωτησεις με ευγενια και τακτ επειδη ειναι σταση ζωης να μην θελεις να πας με εγχειρισμενη ειναι κακο?
ας φροντιζουν να ενημερωνουν οι τσατσοι διακριτικα εστω,πριν εμφανιστει η κοπελα.
Θα ήθελα να την βρώ για να κάνει τέστ DNA, έστω και με το ζόρι. Για να δούμε το πραγματικό φύλο.
Έπειτα έπρεπε να μου πει ξέρεις "Είμαι εγχειρισμένη".
παντωσ ειναι ρατσισμοσ να ρωτασ μια τετοια κοπελα..
οχι ρε παιδι μου,ειπα εγω κατι τεοιο?δλδ, αν εμφανιστεί και ξέρει ότι είναι τρανσφόρμερ και του καβλώσει τότε θα λέει ότι είναι ανώμαλος;
Καταστράφηκε η ζωή σου τώρα δλδ? Α και όλα όσα είχες πετύχει ως σήμερα.Κυνηγός είσαι τύπε μου?Όταν πρόκειται για την αξιοπρέπειά σου δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Δεν γίνεται η ζωή σου να καταστρέφεται και ότι έχεις μέχρι σήμερα πετύχει να αναιρείται από ένα τέτοιο γεγονός με τη δικαιολογία του ρατσισμού.
το γαμησες και ψοφησε τωρα...φιλε μαλλον σε λαθος σαιτ εισαιΌταν πρόκειται για την αξιοπρέπειά σου δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Δεν γίνεται η ζωή σου να καταστρέφεται και ότι έχεις μέχρι σήμερα πετύχει να αναιρείται από ένα τέτοιο γεγονός με τη δικαιολογία του ρατσισμού. Μιλάμε για δουλειά αγοραίου έρωτα.
Ρατσισμός θα ήταν αν πχ στο μετρό έβλεπα κάποια και τη ρωτούσα απο περιέργεια αν είναι εγχειρισμένη ή οτιδήποτε άλλο.
xaxaaxa μπάς και είσαι πολιτικός?Όταν πρόκειται για την αξιοπρέπειά σου δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Δεν γίνεται η ζωή σου να καταστρέφεται και ότι έχεις μέχρι σήμερα πετύχει να αναιρείται από ένα τέτοιο γεγονός με τη δικαιολογία του ρατσισμού.
Όταν πρόκειται για την αξιοπρέπειά σου δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Δεν γίνεται η ζωή σου να καταστρέφεται και ότι έχεις μέχρι σήμερα πετύχει να αναιρείται από ένα τέτοιο γεγονός με τη δικαιολογία του ρατσισμού. Μιλάμε για δουλειά αγοραίου έρωτα.
Ρατσισμός θα ήταν αν πχ στο μετρό έβλεπα κάποια και τη ρωτούσα απο περιέργεια αν είναι εγχειρισμένη ή οτιδήποτε άλλο.