Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
πως και δεν εχουν πλακωσει ακομα αυτοι που υπερασπιζονται και στα αλλα θρεντ πως ειναι ρατσισμος να ρωτας μια κοπελα αν ειναι εγχειρισμενη η οχι... :grin: :grin: :grin:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
παντωσ ειναι ρατσισμοσ να ρωτασ μια τετοια κοπελα..

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
τι να σου πουμε , ριξε μαυρη πετρα πισω σου βρεσ και ενα μουνι καλο και θα το ξεχασεισ ετσι πιστευω, τωρα να ψαχνεισ το τραβελι τι θα γινει δεν καταλαβενω??
μπορει να θελει να το ξαναγαμησει

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
γιατι φιλε μου?
αντο ρωτησεις με ευγενια και τακτ επειδη ειναι σταση ζωης να μην θελεις να πας με εγχειρισμενη ειναι κακο?
ας φροντιζουν να ενημερωνουν οι τσατσοι διακριτικα εστω,πριν εμφανιστει η κοπελα. :rolleyes:

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Θα ήθελα να την βρώ για να κάνει τέστ DNA, έστω και με το ζόρι. Για να δούμε το πραγματικό φύλο.
Έπειτα έπρεπε να μου πει ξέρεις "Είμαι εγχειρισμένη". Είναι επαγγελματίας και ένα χαρακτηριστικό που αφορά 100% τη δουλειά της είναι αυτο.
τωρα ειπες πολυ μεγαλη μαλακια οταν την πηδαγες δεν καταλαβες τι ρολο παιζει?
τι ειναι χαμενο σου παιδι και θελεις να δεις αν ειναι δικο σου μην το παρα γαμας το θεμα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
γιατι φιλε μου?
αντο ρωτησεις με ευγενια και τακτ επειδη ειναι σταση ζωης να μην θελεις να πας με εγχειρισμενη ειναι κακο?
ας φροντιζουν να ενημερωνουν οι τσατσοι διακριτικα εστω,πριν εμφανιστει η κοπελα. :rolleyes:

δλδ, αν εμφανιστεί και ξέρει ότι είναι τρανσφόρμερ και του καβλώσει τότε θα λέει ότι είναι ανώμαλος;

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
γιατι φιλε μου?
:2funny: :2funny: :2funny:δε με πιανειssssssssssss

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Θα ήθελα να την βρώ για να κάνει τέστ DNA, έστω και με το ζόρι. Για να δούμε το πραγματικό φύλο.
Έπειτα έπρεπε να μου πει ξέρεις "Είμαι εγχειρισμένη".

:2funny: Θα αστειεύεσαι! Δεν είναι φυσιολογικά αυτά που λες και αυτά που έκανες με τον τσάτσο, προφανώς έχεις πανικοβληθεί παραπάνω απ΄ όσο θα πρεπε.

colmatage

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Όταν πρόκειται για την αξιοπρέπειά σου δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Δεν γίνεται η ζωή σου να καταστρέφεται και ότι έχεις μέχρι σήμερα πετύχει να αναιρείται από ένα τέτοιο γεγονός με τη δικαιολογία του ρατσισμού. Μιλάμε για δουλειά αγοραίου έρωτα.

Ρατσισμός θα ήταν αν πχ στο μετρό έβλεπα κάποια και τη ρωτούσα απο περιέργεια αν είναι εγχειρισμένη ή οτιδήποτε άλλο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
φανταστειτε να του βγαζε και κανα παλαμαρι...τι θα παθαινε ο δολιος..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δλδ, αν εμφανιστεί και ξέρει ότι είναι τρανσφόρμερ και του καβλώσει τότε θα λέει ότι είναι ανώμαλος;
οχι ρε παιδι μου,ειπα εγω κατι τεοιο?
ειδες πουθενα να μιλαω για ανωμαλια?
απλα δεν ειναι κακο να θες να ξερεις...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όταν πρόκειται για την αξιοπρέπειά σου δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Δεν γίνεται η ζωή σου να καταστρέφεται και ότι έχεις μέχρι σήμερα πετύχει να αναιρείται από ένα τέτοιο γεγονός με τη δικαιολογία του ρατσισμού. 
Καταστράφηκε η ζωή σου τώρα δλδ? Α και όλα όσα είχες πετύχει ως σήμερα.Κυνηγός είσαι τύπε μου?  :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Όταν πρόκειται για την αξιοπρέπειά σου δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Δεν γίνεται η ζωή σου να καταστρέφεται και ότι έχεις μέχρι σήμερα πετύχει να αναιρείται από ένα τέτοιο γεγονός με τη δικαιολογία του ρατσισμού. Μιλάμε για δουλειά αγοραίου έρωτα.

Ρατσισμός θα ήταν αν πχ στο μετρό έβλεπα κάποια και τη ρωτούσα απο περιέργεια αν είναι εγχειρισμένη ή οτιδήποτε άλλο.
το γαμησες και ψοφησε τωρα...φιλε μαλλον σε λαθος σαιτ εισαι

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Όταν πρόκειται για την αξιοπρέπειά σου δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Δεν γίνεται η ζωή σου να καταστρέφεται και ότι έχεις μέχρι σήμερα πετύχει να αναιρείται από ένα τέτοιο γεγονός με τη δικαιολογία του ρατσισμού.
xaxaaxa μπάς και είσαι πολιτικός?
κατεβαίνεις με καρατζαφέρη?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πέστε του πως είναι γυναίκα να ησυχάσει ρε μαλάκες  ;)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

:uglystupid:
Ρε μεγάλε, μάλλον μας κάνεις πλάκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom