Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Προσωπικά, όσες φορές έχω πάει (τρεις) είναι λόγω μιας ιδεοληπτικής διαταραχής.

Τώρα σε περίπτωση εγχειρισμένης, και χωρίς την θέλησή σου, είσαι οριστικά τελειωμένος...

Μπορεις να μου εξηγησεις καλυτερα το "ιδεοληπτικης διαταραχης" γιατι με γκαβλωνει πολυ και θελω να χυσω?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Παλιά τα μουφο-thread βγαίνανε 1 με 3 το βράδυ  :think:

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο ανθρωπος πήγε με τρανς λογω ψυχο-παρο-ιδεο-ληπτικής διαταραχής το παιδί!
εντωμεταξύ, ανακάλυψε τυχαία το σιτε, και εσπασε ο διαολος το ποδάρι του και μας είπε τον πόνο του.
Και εσείς τον δουλευετε; Αντι να του δώσετε συμβουλή, συνταγή γιατρού κλπ να βρει την υγειά του!
Ρε μάγκα και εσύ με την διαταραχή, δώσε συντεταγμένες και πλήρη περιγραφή του `κοριτσιού` μπας και το ξερει κανας παλαίμαχος;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
50 μελη διαβαζουν αυτο το θρεντ...τυχαιο..?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο το ιδεοληπτικης διαταραχης τι ειναι? Μου θυμιζει μια φορα που μπηκα σε ενα σαιτ και μια φοβοτανε μηπως γουσταρει τη φιλη της και μηπως ειναι λεσβια και λεει της ερχοντουσαν σκεψεις και δεν μπορουσε να τις διωξει ... καλα για δεσιμο ηταν η τυπισσα και ενας ψυχολογος εκει της ελεγε πως ειναι ιδεοληψιας? κατι τετοιες μαλακιες δεν θυμαμαι κιολας... με τρελους δεν μπλεκεις

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Παλια ο κόσμος είχε δουλεια
Τώρα οπως είναι τα πράγματα την παίζουμε απο το πρωι στο γραφείο

Μπα μάλλον άδεια θα έχει, έχει ετοιμάσει βαλίτσες, το καράβι φεύγει μεθαύριο το βράδυ, η γκόμενα είναι στη δουλειά κάνεις μαλάκας δεν θέλει να πάει για καφέ και λέει δεν ανοίγω ενα threadaki να γελάσουμε  :boobies:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Θα ήθελα να την βρώ για να κάνει τέστ DNA, έστω και με το ζόρι. Για να δούμε το πραγματικό φύλο.
Έπειτα έπρεπε να μου πει ξέρεις "Είμαι εγχειρισμένη". Είναι επαγγελματίας και ένα χαρακτηριστικό που αφορά 100% τη δουλειά της είναι αυτο. Δεν είναι δυνατό με μόλις 3η φορά σε μπουρδέλο να την πατάω με εγχειρισμένη. Με εγχειρισμένες η τραβέλια πάνε μόνο όσοι έχουν αυτό το βίτσιο (δεν το σέβομαι) ή όσοι έχουν πάει άπειρες φορές σε μπουρδέλα και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό (οδηγούνται στη διαστροφή).

Ο τσάτσος φταίει περισσότερο γιατί είναι ο υπεύθυνος. Εκείνος ξέρει αν είναι τρανς ή δεν είναι, εκείνος προσλαμβάνει, εκείνος πλασάρει, εκείνος πρέπει να πει την βασικότατη πληροφορία για την "κοπέλα".
Καταγγελία στη γραμματεία καταναλωτή!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν καταλαβα καλα ακομα αμφιβαλεις εαν πηγες ή οχι με τρανς.
Οπως ειπε παραπανω ο Quazzar, δωσε περισοτερα στοιχεια της "συνευερσης" (διευθυνση μαγαζιου, ονομα κοριτσιου) μηπως και καποιος απο εμας ξερει γιαποια εργαζομενη προκειται και μπορει να σου δωσει απαντησεις στα ερωτηματα που σε βασανιζουν.

Σκεψου ομως πρωτα: Εισαι σιγουρος οτι θελεις να ξερεις, ή μηπως η αμφιβολια ειναι κατι που ανακουφιζει εαν τελικα γινει βεβαιοτητα?

Παντως οτι εγινε εγινε και δεν αλλαζει. Και αν μου επιτρεπεις μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα.
Σε καμια περιπτωση δεν εισαι ανωμαλος και φυσικα ουτε ομοφυλοφιλος.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν γάμησες τρανς, μια πληγή γάμησες.
get over with it.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πλακα κανει κατα 99.999τοις εκατο...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αυτο το ιδεοληπτικης διαταραχης τι ειναι? Μου θυμιζει μια φορα που μπηκα σε ενα σαιτ και μια φοβοτανε μηπως γουσταρει τη φιλη της και μηπως ειναι λεσβια και λεει της ερχοντουσαν σκεψεις και δεν μπορουσε να τις διωξει ... καλα για δεσιμο ηταν η τυπισσα και ενας ψυχολογος εκει της ελεγε πως ειναι ιδεοληψιας? κατι τετοιες μαλακιες δεν θυμαμαι κιολας... με τρελους δεν μπλεκεις

Δεν της πρότεινες να τη γαμήσεις για να δει αν γουστάρει άντρες ή όχι;
Ή ακόμα καλύτερα να γαμηθείτε τρίο και να διαλέξει μετά τι προτιμά (και στο ιδανικό σενάριο να σας ήθελε ξανά πακέτο!)
Στείλε link! :cool2:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Θα ήθελα να την βρώ για να κάνει τέστ DNA, έστω και με το ζόρι. Για να δούμε το πραγματικό φύλο.
Πολύ πιο απλά τα πράγματα. Συγκρίνεις δείκτη και παράμεσο.
Στους άντρες είναι πιο μακρύς ο παράμεσος, στις γυναίκες ο δείκτης.

Να κουβαλάτε όλοι μεζούρα από τούδε και στο εξής. :grin:
(Φαίνεται και με το μάτι εύκολα)

gaydar0706253560mediumml4.jpg

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ πιο απλά τα πράγματα. Συγκρίνεις δείκτη και παράμεσο.
Στους άντρες είναι πιο μακρύς ο παράμεσος, στις γυναίκες ο δείκτης.

Να κουβαλάτε όλοι μεζούρα από τούδε και στο εξής. :grin:
(Φαίνεται και με το μάτι εύκολα)

gaydar0706253560mediumml4.jpg
δεν ειναι ετσι φιλε

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
χμ.. εγω εχω πιο μακρύ δείκτη
Λετε να ειμαι εγχειρισμένη και να μου φυτρώσανε πούτσο οταν ημουνα μικρή?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δεν ειναι ετσι φιλε
Θες να μας εκμυστηρευτείς κάτι...; :rolleyes:

Απ'οτι διαβάζω πάντως στους στρέιτ άντρες-γυναίκες η διαφορά ανάμεσα στα 2 δάχτυλα είναι μεγαλύτερη απ'ότι στους γκέι.
Μικρότερη διαφορά έχουν και οι γυναίκες με υψηλή τεστοστερόνη (αντρογυναίκες).

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θες να μας εκμυστηρευτείς κάτι...; :rolleyes:

Απ'οτι διαβάζω πάντως στους στρέιτ άντρες-γυναίκες η διαφορά ανάμεσα στα 2 δάχτυλα είναι μεγαλύτερη απ'ότι στους γκέι.
Μικρότερη διαφορά έχουν και οι γυναίκες με υψηλή τεστοστερόνη (αντρογυναίκες).
αυτο ναι...ισχυει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom