nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1 δεν υπηρχε...μονο σκετος και 2Τον 1 ή τον 2?
1 δεν υπηρχε...μονο σκετος και 2Τον 1 ή τον 2?
Προσωπικά, όσες φορές έχω πάει (τρεις) είναι λόγω μιας ιδεοληπτικής διαταραχής.
Τώρα σε περίπτωση εγχειρισμένης, και χωρίς την θέλησή σου, είσαι οριστικά τελειωμένος...
Μπορεις να μου εξηγησεις καλυτερα το "ιδεοληπτικης διαταραχης" γιατι με γκαβλωνει πολυ και θελω να χυσω?
Παλιά τα μουφο-thread βγαίνανε 1 με 3 το βράδυ
Παλια ο κόσμος είχε δουλεια
Τώρα οπως είναι τα πράγματα την παίζουμε απο το πρωι στο γραφείο
Καταγγελία στη γραμματεία καταναλωτή!Θα ήθελα να την βρώ για να κάνει τέστ DNA, έστω και με το ζόρι. Για να δούμε το πραγματικό φύλο.
Έπειτα έπρεπε να μου πει ξέρεις "Είμαι εγχειρισμένη". Είναι επαγγελματίας και ένα χαρακτηριστικό που αφορά 100% τη δουλειά της είναι αυτο. Δεν είναι δυνατό με μόλις 3η φορά σε μπουρδέλο να την πατάω με εγχειρισμένη. Με εγχειρισμένες η τραβέλια πάνε μόνο όσοι έχουν αυτό το βίτσιο (δεν το σέβομαι) ή όσοι έχουν πάει άπειρες φορές σε μπουρδέλα και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό (οδηγούνται στη διαστροφή).
Ο τσάτσος φταίει περισσότερο γιατί είναι ο υπεύθυνος. Εκείνος ξέρει αν είναι τρανς ή δεν είναι, εκείνος προσλαμβάνει, εκείνος πλασάρει, εκείνος πρέπει να πει την βασικότατη πληροφορία για την "κοπέλα".
οχι ρε παιδι μου,ειπα εγω κατι τεοιο?
ειδες πουθενα να μιλαω για ανωμαλια?
απλα δεν ειναι κακο να θες να ξερεις...
Αυτο το ιδεοληπτικης διαταραχης τι ειναι? Μου θυμιζει μια φορα που μπηκα σε ενα σαιτ και μια φοβοτανε μηπως γουσταρει τη φιλη της και μηπως ειναι λεσβια και λεει της ερχοντουσαν σκεψεις και δεν μπορουσε να τις διωξει ... καλα για δεσιμο ηταν η τυπισσα και ενας ψυχολογος εκει της ελεγε πως ειναι ιδεοληψιας? κατι τετοιες μαλακιες δεν θυμαμαι κιολας... με τρελους δεν μπλεκεις
Πολύ πιο απλά τα πράγματα. Συγκρίνεις δείκτη και παράμεσο.Θα ήθελα να την βρώ για να κάνει τέστ DNA, έστω και με το ζόρι. Για να δούμε το πραγματικό φύλο.
δεν ειναι ετσι φιλεΠολύ πιο απλά τα πράγματα. Συγκρίνεις δείκτη και παράμεσο.
Στους άντρες είναι πιο μακρύς ο παράμεσος, στις γυναίκες ο δείκτης.
Να κουβαλάτε όλοι μεζούρα από τούδε και στο εξής.
(Φαίνεται και με το μάτι εύκολα)
Θες να μας εκμυστηρευτείς κάτι...;δεν ειναι ετσι φιλε
αυτο ναι...ισχυειΘες να μας εκμυστηρευτείς κάτι...;
Απ'οτι διαβάζω πάντως στους στρέιτ άντρες-γυναίκες η διαφορά ανάμεσα στα 2 δάχτυλα είναι μεγαλύτερη απ'ότι στους γκέι.
Μικρότερη διαφορά έχουν και οι γυναίκες με υψηλή τεστοστερόνη (αντρογυναίκες).