Νέα

μπομπα στον Παπαδημο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 556
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ναι, στην Ελλάδα λόγω διαφορετικών χαρακτηριστικών της "μάζας" το ιντερνετ (προς το παρόν) δεν έχει τη δύναμη να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ψήφο των προβάτων.

Αυτό, όμως θα αλλάξει. Η δυναμική αλλάζει, η ανθρωπογεωγραφία ανανεώνεται.

Ο πόλεμος της προπαγάνδας περνάει μέσα από facebook και ψευτο-sites που σερβίρουν ο,τι μαλακεια μπορείς να φανταστείς ως "είδηση". Και πάλι φυσικά, στόχος είναι οι αμόρφωτοι και αποτυχημένοι.

Αυτό που εμετικά ο παπαδάκης/ αυτιάς και οι άλλοι γύφτοι ονομάζουν "ο κόσμος" πιστεύει όλα όσα ενδυναμώνουν αυτα που ήδη πιστεύει ως "αλήθεια".

Μεγάλο θέμα, ασε.  

Ξεχνάτε ένα σημαντικό πρόβλημα:

Οι περισσότεροι των Ελλήνων είναι γέροι... ή χρησιμοποιούν σπάνια και επιλεκτικά το διαδίκτυο...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Το σημαντικό είναι ότι ξέρανε πως θα παραμείνουν ατιμώρητοι. Και για αυτό κάνουν ότι γουστάρουν. Ακόμη και φόνους

Δεν είναι μόνο ότι θα μέναν ατιμώρητοι, αλλά ότι θα σκοτώνανε απεργοσπάστες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θυμάμαι το βίντεο βγαίνει μία υπάλληλος στο μπαλκόνι τους λέει να μη βάλλουν φωτιά γιατί θα καούνε κι οι άλλοι από κάτω λένε να καείτε...

Ουσιαστικά στην όλη υπόθεση εκεί ήταν το σκάνδαλο και το τρομακτικό!

Αλλά τι να περιμένεις από αναρχικούς;
Δεν εχει να κανει με αναρχικους τύπε. Ειμαι βεβαιος οτι το "να καειτε" δεν το ειπαν αναρχικοι. Δεν βλεπεις τι συμβαινει και τωρα με τον Παπαδημο? "Καλα του κανανε, να πεθανει" λενε διαφοροι. Επειδη φτωχυνανε. Ετσι και τοτε, σου λενε σε τραπεζα δουλευεις, με κυνηγατε για το δανειο (λες και το πηρες με το ζορι), θελω τη ζωη μου πισω, εσεις φταιτε, να καειτε.
Και αυτος ο λαος αξιζει σωτηρια ή κατι καλυτερο απο Τσιπρα, Καμμενο και Πολάκη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Οι περισσότεροι των Ελλήνων είναι γέροι... ή χρησιμοποιούν σπάνια και επιλεκτικά το διαδίκτυο...
Σωστα. Εχουμε εναν λαο που κατευθυνεται απο ελεεινους τύπους οπως ο Παπαδακης και ο Αυτιας. Και περιμενουμε να αποφασισει σωστα και μυαλωμενα. Ε δεν γινεται. Κι επειδη πρεπει να βρουμε και την αιτια γι αυτην την σιχαμενη κατασταση, δεν ειναι αλλη απο τον πνευματικο καρκινο της αριστερας που εχει ποτίσει σε αυτην την χωρα τα παντα μετα τον εμφυλιο.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Δεν εχει να κανει με αναρχικους τύπε. Ειμαι βεβαιος οτι το "να καειτε" δεν το ειπαν αναρχικοι. Δεν βλεπεις τι συμβαινει και τωρα με τον Παπαδημο? "Καλα του κανανε, να πεθανει" λενε διαφοροι. Επειδη φτωχυνανε. Ετσι και τοτε, σου λενε σε τραπεζα δουλευεις, με κυνηγατε για το δανειο (λες και το πηρες με το ζορι), θελω τη ζωη μου πισω, εσεις φταιτε, να καειτε.
Και αυτος ο λαος αξιζει σωτηρια ή κατι καλυτερο απο Τσιπρα, Καμμενο και Πολάκη?

Ναι, δε θα διαφωνίσω, αναφερόμουν όμως στο πλήθος που στην περίπτωση ήταν από πορεία του τότε σύριζα αν θυμάμαι καλά.

Προσωπικά πιστεύω πως η τόσο δυνατή τάση του Έλληνα προς τον σοσιαλισμό και την αναρχία βγαίνει ακριβώς λόγω του φθόνου του... είμαστε πλέον λαός κατάντια..

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1

Οι κάτω των 45 είναι συστηματικοί χρήστες

Και νέες γενιές προστίθενται κάθε χρόνο. Και αυτοί που πεθαίνουν είναι περισσότεροι.

Και εδώ κυρίες και κύριοι έχουμε τη σημασία της ψήφου των μεταναστών (ΑΝ ποτέ γίνει κάτι τέτοιο)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Σωστα. Εχουμε εναν λαο που κατευθυνεται απο ελεεινους τύπους οπως ο Παπαδακης και ο Αυτιας. Και περιμενουμε να αποφασισει σωστα και μυαλωμενα. Ε δεν γινεται. Κι επειδη πρεπει να βρουμε και την αιτια γι αυτην την σιχαμενη κατασταση, δεν ειναι αλλη απο τον πνευματικο καρκινο της αριστερας που εχει ποτίσει σε αυτην την χωρα τα παντα μετα τον εμφυλιο.

Από τον Παπαδάκη, ιδιαίτερα παλαιότερα, το καταλαβαίνω, έχει μία παρουσίαση έστω... Από τον αυτιά όμως, που απευθύνεται πέραν των ηλικιωμένων και σε χαμηλά στρώματα, ο παππούς ως ανώτερος αστός, σημειωτέον είχε γνωρίσει άσχημη πτώχει στη ζωή του, ποτέ δεν άκουγε και συνεχίζει να μην τον ακούει, δεν το κατάλαβα ποτέ μου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Και νέες γενιές προστίθενται κάθε χρόνο. Και αυτοί που πεθαίνουν είναι περισσότεροι.

Και εδώ κυρίες και κύριοι έχουμε τη σημασία της ψήφου των μεταναστών (ΑΝ ποτέ γίνει κάτι τέτοιο)
Σε εθνικες εκλογες δεν προκειται να γινει ποτέ, θα ειναι αντισυνταγματικο.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Ναι αλλά δεν έχουν επιτρέψει τη δημιουργία ενναλακτικής βάσης ακόμα, συγκροτημένης σχετικά. Εγώ ξέρω μόνο τον κόκκινο ουρανό κι ένα μπλογκ του διηνεκή δεξιό επίσης κι ένα φιλοσοφικό στο οποίο ανέβαζα κι εγώ το κατητίς μου, πέραν αυτών όμως το χάος! Όχι δε μετράω το μακελειό.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Πάντως από την καθηγήτριά μου στα Ρώσικα που δεν είναι Ελληνίδα μου είπε ότι την υπηκοότητα την δίνουν μόλις σε έναν μήνα από ένα χρόνο και το έχει κάνει έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικά για τους "πρόσφυγες" να στερεώσει τη βάση του...

Επίσης το σύνταγμα δεν έχει επιτύχει να προστατέψει τίποτα!

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1

Ναι, αυτό ισχύει. Εκτός αν ορισμένοι πάρουν εθνικότητα, οπότε ψηφίζουν κανονικά. Οι μετανάστες είναι πολλοί, νέοι και κάνουν και πολλά παιδιά.

Δεν έχω πρόχειρη στατιστική ανάλυση, αλλά στην Ελλάδα κάθε χρόνο πεθαίνουν περισσότεροι απο όσους γεννιούνται.

Επίσης, οι νέες γενιές είναι βασικά αμόρφωτες στην πλειοψηφία τους. Χάφτουν ο,τι διαβάσουν στο facebook.

Σε βάθος δεκαετίας, θα έχουμε εντελώς διαφορετικό εκλογικό σώμα. Σε 2 εκλογές δηλαδή.

Μεγάλο θέμα η προπαγάνδα. Βγάζει κυβερνήσεις.  

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16

Άντισυνταγματικό; έ, καί;

Άντισυνταγματικοί είναι οί μισοί νόμοι στήν Έλλάδα.

Νά δείς πού θά γίνει κι'αύτό καί δέν θά πούν οί περισσότεροι κουβέντα.

Είμαστε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ, συνειδητοποιήστε το αύτο.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Άντισυνταγματικό; έ, καί;

Άντισυνταγματικοί είναι οί μισοί νόμοι στήν Έλλάδα.

Νά δείς πού θά γίνει κι'αύτό καί δέν θά πούν οί περισσότεροι κουβέντα.

Είμαστε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ, συνειδητοποιήστε το αύτο.

Εγώ φοβάμαι μην τους δώσουν υπηκοότητα.

Επειδή ξέρω σύστημα που δίνει ψήφο στους μετανάστες και στους λαθρό, απαιτείται να ξανασχεδιασθεί το όλο σύστημα που στην Ελλάδα δεν το βλέπω...

Οι υπηκοότητες όμως θα μας σφάξουν, μη ξεχνάτε πόσο θέλουν να βάλλουν μουσουλμανάκια στα σχολεία αυτά θα είναι Έλληνες υπήκοοι μετά το δημοτικό!

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1

Στις επόμενες οχι. Αλλά γεννοβολάνε σαν κουνέλια. Οποιος γεννιέται εδώ εχει πλήρη δικαιώματα.
Ούτε οι Λονδρέζοι θα φανταζοταν οτι σήμερα θα είχαν Πακιστανό Δήμαρχο

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Στις επόμενες οχι. Αλλά γεννοβολάνε σαν κουνέλια. Οποιος γεννιέται εδώ εχει πλήρη δικαιώματα.

Δεν ξέρω κατά πόσο γεννοβολλάνε οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα οι περισσότεροι δεν μπορούν να βρουν γυναίκα!

Θα πω κάτι πολύ πιο απλό όμως:

ψήφος στα 16... τελειώσαμε. Πιο πιθανό πιο σύντομο πιο απόλυτο!

Πραγματικά όμως να πω ότι καταστάσεις που υπάρχουνε στη Δύση και στην Ελλάδα δεν υπήρχαν περίμενα να τις δω σε 10 χρόνια το λιγότερο... με σύριζα τα βλέπουμε ήδη!

Κατάρα κι ανάθεμα στα τούβλα και τους στόκους που τον ψήφισαν!

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
ο συριζα δεν είναι επικίνδυνος επειδή οι καλύτεροι συριζαίοι στην πραγματική ζωή είναι αμόρφωτοι και 50 χρόνια πίσω σε όλα. Μερικοί ειναι κομμουνιστες! Δείτε ποιον έχουν για αρχηγό - ένα σερβιτόρο.

Ο κίνδυνος θα έρθει όταν κάποιος πραγματικά ικανός, αμοραλιστής και φιλόδοξος αποφασίσει να πάρει την εξουσία. Με βάση την εμπειρία μου σε τέτοια θέματα, αν κάποιος βρει ένα πιασάρικο θέμα (διαφθορά παλαιότερα, τώρα η ΕΕ) και έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό προπαγανδιστικό μηχανισμό, μπορεί να γίνει σε πρώτη φάση "παίκτης" και σε δεύτερη φάση να πάρει την εξουσία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κάνεις λαθος. Για να εχεις πληρη δικαιωματα πρεπει να εχεις ελληνικη υπηκοοτητα. Δεν ειμαστε Αμερικη που με την γεννηση εδω αποκτας και υπηκοοτητα. Οσο για τον Δημαρχο ειναι αλλιως. Εγω μιλησα για ψηφο σε εθνικες και οχι τοπικες εκλογες.

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Δεν ξέρω κατά πόσο γεννοβολλάνε οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα οι περισσότεροι δεν μπορούν να βρουν γυναίκα!

Θα πω κάτι πολύ πιο απλό όμως:

ψήφος στα 16... τελειώσαμε. Πιο πιθανό πιο σύντομο πιο απόλυτο!

Πραγματικά όμως να πω ότι καταστάσεις που υπάρχουνε στη Δύση και στην Ελλάδα δεν υπήρχαν περίμενα να τις δω σε 10 χρόνια το λιγότερο... με σύριζα τα βλέπουμε ήδη!

Κατάρα κι ανάθεμα στα τούβλα και τους στόκους που τον ψήφισαν!
Kαι οι επόμενοι την ίδια ατζέντα έχουν για το λαθρομεταναστευτικό. Οπότε κράτα κατάρες και για εκείνους.
Οσες γυναίκες μούσλι πέρασαν γεννάνε συνεχώς. Είμαι περίεγος να δω πόσα ονόματα αχμετ και μουσταφά δηλώθηκαν φέτος στα ληξιαρχεία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom