alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Οχι βεβαια.Άντισυνταγματικό; έ, καί;
Άντισυνταγματικοί είναι οί μισοί νόμοι στήν Έλλάδα.
Οχι βεβαια.Άντισυνταγματικό; έ, καί;
Άντισυνταγματικοί είναι οί μισοί νόμοι στήν Έλλάδα.
Κάνεις λαθος. Για να εχεις πληρη δικαιωματα πρεπει να εχεις ελληνικη υπηκοοτητα. Δεν ειμαστε Αμερικη που με την γεννηση εδω αποκτας και υπηκοοτητα. Οσο για τον Δημαρχο ειναι αλλιως. Εγω μιλησα για ψηφο σε εθνικες και οχι τοπικες εκλογες.
Ελληνικη υπηκοοτητα. Οι περισσοτεροι ομογενεις.Τα αλβανά ακόμη και φαντάροι πάνε
Πάντως από την καθηγήτριά μου στα Ρώσικα που δεν είναι Ελληνίδα μου είπε ότι την υπηκοότητα την δίνουν μόλις σε έναν μήνα από ένα χρόνο και το έχει κάνει έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικά για τους "πρόσφυγες" να στερεώσει τη βάση του...
Επίσης το σύνταγμα δεν έχει επιτύχει να προστατέψει τίποτα!
αφου γενηθηκαν εδω
Οχι βεβαια.
Την αποψη οτι ο πολιτικος πρεπει να κανει αυτο που του λεει η πλειοψηφια, την εχω απορριψει προ πολλου. Ο πολιτικος πρεπει να κανει το καλυτερο για την χωρα. Αν περιμενουμε να μας υποδειξει η πλειοψηφια των μετριων, απαιδευτων, μικρολαμογιων, αμορφωτων το τι πρεπει να γινει, καηκαμε.
Με ρωτας αν αμφισβητω την αντισυνταγματικοτητα των νομων? Φυσικα την αμφισβητω. Ομως εγω εχω σπουδασει νομικα και θεωρω οτι η δικη μου αποψη για το τι ειναι συνταγματικο και τι οχι, μετραει περισσοτερο απο την δικη σου, που δεν εχεις σπουδασει νομικα. Σωστα?
Ναί, καλά. Άμα άμφισβητείς τήν άντισυνταγματικότητα τών περισσοτέρων νόμων στήν Έλλάδα, έχω νέα γιά σένα.
Ά, έχω νά σού πουλήσω καί ένα ώραίο παραθαλλάσιο οίκοπεδάκι λίγο νότια άπ'τήν Κρήτη.
Μέσ'τήν θάλασσα είναι.
Λεει ότι δεν το εγραψε ο ίδιος αλλά χάκερς.O άλλος μπηκε στο φβ και έγραψε ολοκληρο σεντονι οτι και στον στουρνάρα να έσκαγε η βομβα δεν θα τον πειραζε χαχα και σημερα τον τσιμπησανε. Λογικά θα περάσει το αυτοφωρο και θα ορισουν ημερομηνια δικης. Τι καταλαβε ; εντάξει πάτησε τους συμμοριτες;;;
O άλλος μπηκε στο φβ και έγραψε ολοκληρο σεντονι οτι και στον στουρνάρα να έσκαγε η βομβα δεν θα τον πειραζε χαχα και σημερα τον τσιμπησανε. Λογικά θα περάσει το αυτοφωρο και θα ορισουν ημερομηνια δικης. Τι καταλαβε ; εντάξει πάτησε τους συμμοριτες;;;
Λεει ότι δεν το εγραψε ο ίδιος αλλά χάκερς.
O άλλος μπηκε στο φβ και έγραψε ολοκληρο σεντονι οτι και στον στουρνάρα να έσκαγε η βομβα δεν θα τον πειραζε χαχα και σημερα τον τσιμπησανε. Λογικά θα περάσει το αυτοφωρο και θα ορισουν ημερομηνια δικης. Τι καταλαβε ; εντάξει πάτησε τους συμμοριτες;;;