ξεχασες και κυβερνηση σημιτη
Ολοι το ίδιο είναι φίλε μου
ξεχασες και κυβερνηση σημιτη
[URL unfurl="true"]http://taairetika.blogspot.gr/2017/05/blog-post_27.html[/url]
Ο παραπάνω super mario έχει κάποιο εφηβικό απωθημένο με πτυχίο και κοντεύει να πείσει και τον εαυτό του, ότι το έχει πάρει..στον ύπνο του !!
Μια χαρά είμαστε. Το 2008 καιγόταν στην κυριολεξία όλη η Αθήνα, με νεκρούς απο την Μαρφίν και δεν έγινε τίποτα. Με κυβέρνηση ΝΔ να σου θυμίσω..
Με την ίδια κυβέρνηση κάηκε αρκετες φορές ακόμα χωρίς νεκρούς ευτυχώς
Ο ρόλος των ΜΜΕ στη δημιουργία virtual reality, με στόχο το brainwash των αμόρφωτων έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Όχι όμως μονο για τους συριζόγυφτες. Γενικά οι αμόρφωτοι πιστεύουν αυτό που λέει ο αυτιας/παπαδακης/χατζηνικολάου σα να είναι η απόλυτη αλήθεια. Καμμία κριτική αντιμετώπιση, το χάφτουν αμέσως και όλο. Προφανώς υπήρξε κάποιου είδους συμφωνία με συριζόγυφτες, αλλά κάπου χάλασε η μανέστρα και εκείνος ο πήθικος ο παπας (εξαιρετικά ανεπαρκής για ρόλο προπαγάνδας) πηγε να πουλήσει συχνότητες σε συριζο-κομματόσκυλα
Γενικά τα ΜΜΕ είναι η αιχμή της προπαγάνδας, αλλά τελευταία μπήκε στη μέση το ιντερνετ και εκεί πλεον παιζεται το παιχνίδι - όπως μας έδειξε η εκλογή Τραμπ.
Με παπα υπουργό προπαγάνδας, όχι μόνο δεν πας πουθενα- αντίθετα γίνεσαι ξεφτίλας
Οι νεκροι της Μαρφιν ηταν το 2010 επι ΓΑΠ, οχι το 2008 επι ΝΔ.Μια χαρά είμαστε. Το 2008 καιγόταν στην κυριολεξία όλη η Αθήνα, με νεκρούς απο την Μαρφίν και δεν έγινε τίποτα. Με κυβέρνηση ΝΔ να σου θυμίσω..
Με την ίδια κυβέρνηση κάηκε αρκετες φορές ακόμα χωρίς νεκρούς ευτυχώς
το πασοκ δεν περιοριστηκε ποτε και απο τον κοσμο που ηθελε τις ευκολες λυσεις και τους διορισμους μην ξεχασουμε κυβερνηση μητσοτακη που ηθελε να κανει ιδιοτικοποιεισεις και πεσανε να τον εφανε
Δεν τα θυμασαι καλα, τοτε υπηρχε τετοιο κολλημα με τον Ανδρεα που θα του εδιναν 50% ακομη και μεσα στη φυλακη.Ο Μητσοτάκης δεν πήγε να κάνει μόνο αυτό ξεχνάτε το πιο σημαντικό έργο εξαιτίας του οποίου τον πρόδωσε ο Σαμαράς κι ένας ακόμα:
Ήθελε να βάλει και πήγαινε να το κάνει τον παλιόγερο κι αρχιπροδόταρο τον Ανδρέα Παπανδρέου στη φυλακή! Άμα έστω είχε πετύχει αυτό η ΠΑΣΟΚίλα θα ήταν νεκρή! Θα ντρεπόντουσαν να λένε ότι υποστηρίζουν έναν καταδικασμένο πολιτικό!
στην αμερικη η χιλαρι δεν βγηκε για πολλους λογους πληρωσε αμαρτιες δικες της και του συζυγου της
Ο συριζα έκανε την κολοσιαία βλακεία να θελήσει να έχει τα ΜΜΕ άμεσα υπό τον έλεγχό του! Αυτό ενόχλησε, δικαίως, μα ο μέσος Έλληνας κατάλαβε ότι γίνεται πόλεμος εναντίον του... κάτι που για εμένα τον βοηθάει...
Το διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει σε χώρες οι οποίες το χρησιμοποιούν συχνά... στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε ενναλακτική πλατφόρμα εν αντιθέσει των ΗΠΑ. Πλάκα πλάκα ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαινε η Κλίντον αλλά τ' Αμερικανάκια έκαναν την έκπληξή τους! Άσχετα άμα τα γύρισε ο Τραμπ.
Δεν τα θυμασαι καλα, τοτε υπηρχε τετοιο κολλημα με τον Ανδρεα που θα του εδιναν 50% ακομη και μεσα στη φυλακη.
Οι νεκροι της Μαρφιν ηταν το 2010 επι ΓΑΠ, οχι το 2008 επι ΝΔ.
Φίλε μου το θέμα της προπαγάνδας είναι τεράστιο. Αξίζει, αν έχεις χρόνο να ασχοληθείς, να διαβάσεις κάποια πράγματα. Νομίζω οτι θα το βρείς ενδιαφέρον.
Στην Αμερική, οι Ρώσοι αξιοποίησαν το ιντερνετ άριστα. Να δούμε τι θα δείξει και η έρευνα τοu FBI βέβαια.
Με τόσα καψίματα το χάσαμε... θέμα τύχης το σε ποια ελεύθερη πυρπόληση θα εχουμε νεκρούς
και που το ξερανε αυτοι θελανε να σκοτωσουν δεν τους ενοιαζε η ανθρωπινη ζωη
Δε λέμε άλλα πράματα, στις ΗΠΑ υπήρχε και υπάρχει εναλλακτική πλατφόρμα που την βλέπει αρκετός κόσμος, στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοια πλατφόρμα.
Δεν είναι αυτό τόσο που αφορά την Μαρφίν, ξέρανε οι εμπρηστές ότι υπήρχαν εκεί πάνω άνθρωποι πυρπόλησαν ούτως ή άλλως...
Το ξέρανε γιατί είχανε βγει υπάλληλοι στα μπαλκόνια!