Νέα

μπομπα στον Παπαδημο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 556
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Αυτο δεν ειναι ελευθερια, ειναι παρανομες ενεργειες και απαραδεκτη ανοχη του κρατους.

Η ανοχή του "κράτους" οφείλεται στην πελατειακή σύνδεση συριζόγυφτων-υποκόσμου-"κινημάτων" τύπου "δεν πληρώνω".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η ανοχή του "κράτους" οφείλεται στην πελατειακή σύνδεση συριζόγυφτων-υποκόσμου-"κινημάτων" τύπου "δεν πληρώνω".
Μπα, δεν θεωρω στην Ελλαδα οτι ειναι δυνατη τοσο αποτελεσματικη διαπλοκη. Απλως ειναι μια κατασταση που διαιωνιζεται και πλεον κανενας δεν εχει διαθεση να ματωσει για να την σπασει.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
αλεξ  αυτοι που μας κυβερνανε ειναι η χειροτεροι που ανεβηκαν  στην εξουσια  

Φιλαράκο, η πρότασή σου έχει ενδιαφέρον γιατί βάζει τη λέξη "κυβέρνηση" και τη λέξη "εξουσία" στην ίδια πρόταση. Αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Οι τσιπρόγυφτοι, ειναι εξουσία. Αλλά δεν κυβερνούν. Γιατί δε μπορούν να κυβενήσουν.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ποσο μεγαλοψυχη η Δημοκρατια μας. Ποσο αξιοζηλευτη. Αυτα να τα βλεπουν μερικοι που παραπονιουνται και μιλανε για καταπιεση και αυταρχισμους.
Στην Ελλαδα οι τρομοκρατες Κουφοντινας και Ξηρος εχουν λογο και την ελευθερια να εκφραζουν εντυπα τα πιστευω τους, με παρουσιασεις.
Και καλα κανουν.
Αυτοι που δεν κανουν καλα, ειναι αυτοι που εγκωμιαζουν τρομοκρατικες ενεργειες με οποιοδηποτε αλλοθι.

Των αριστερών το αυτί δε θα ιδρώσει όσα στοιχεία κι άμα δοθούν για τη μη καταδίωξή των και τη μη φίμωσή των. Είναι γνωστό ότι ο μέσος αριστερός υποφέρει από σύνδρομο καταδίωξης...

Θα διαφωνίσω κάθετα μόνο στο ότι καλά κάνουν και δίνουν πλατφόρμα στου αναρχικούς...

Για όλην μου την σκέψη δίδω αυτό το ερώτημα: γιατί βγήκε εξαρχής ο σύριζα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Των αριστερών το αυτί δε θα ιδρώσει όσα στοιχεία κι άμα δοθούν για τη μη καταδίωξή των και τη μη φίμωσή των. Είναι γνωστό ότι ο μέσος αριστερός υποφέρει από σύνδρομο καταδίωξης...

Θα διαφωνίσω κάθετα μόνο στο ότι καλά κάνουν και δίνουν πλατφόρμα στου αναρχικούς...

Για όλην μου την σκέψη δίδω αυτό το ερώτημα: γιατί βγήκε εξαρχής ο σύριζα;
Ο Συριζα βγηκε, γιατι εταξε στον μεσο μετριο αμορφωτο και με ελλειψη κρισης και ωριμοτητας Ελληνα ψηφοφορο, οτι θα αποκτησει παλι το ΠΑΣΟΚ που του εκανε ολα τα χατηρια πριν 15 χρονια.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
ο συριζα βγηκε με  τα    ψεματα  που   εταξε  και  αλλα  πολλα που ελεγε και που  εταζε  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Φιλαράκο, η πρότασή σου έχει ενδιαφέρον γιατί βάζει τη λέξη "κυβέρνηση" και τη λέξη "εξουσία" στην ίδια πρόταση. Αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Οι τσιπρόγυφτοι, ειναι εξουσία. Αλλά δεν κυβερνούν. Γιατί δε μπορούν να κυβενήσουν.
Τι ειναι κυβερνηση και τι εξουσια κατα τη γνωμη σου?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ο Συριζα βγηκε, γιατι εταξε στον μεσο μετριο αμορφωτο και με ελλειψη κρισης και ωριμοτητας Ελληνα ψηφοφορο, οτι θα αποκτησει παλι το ΠΑΣΟΚ που του εκανε ολα τα χατηρια πριν 15 χρονια.

Άρα επιτρεπόταν να λέει πασιφανή παραμύθια στην τιβί κι οπουδήποτε αλλού ενώ μάλιστα πολλές εκπομπές και κανάλια των σιγοντάρανε για ποιο λόγο ούτε να ξέρω δε θέλω.

Λόγω του υψηλού πολιτισμικού μας επιπέδου το ν' αφήνεται παράθυρο στην αναρχία μόνο να την προωθήσει μπορεί και βεβαίως ένας καταδικασμένος τρομοκράτης δεν πρέπει να 'χει βήμα. Αλλιώς μπορεί να δούμε μέχρι και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ κυβέρνηση!

Μη το γελάτε είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ!

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Τι ειναι κυβερνηση και τι εξουσια κατα τη γνωμη σου?

Η εξουσία αποβλέπει στη διατήρηση της εξουσίας κατ'αρχάς, με στόχο τον προσωπικό πλουτισμό - όπου υπάρχει κάποιου είδους ιδεολογία, η εξουσία αποσκοπεί και στην κυριαρχία αυτής της ιδεολογίας. Εξουσία είναι να είμαι αφισσοκολητής συριζα ή να έχω "σπουδάσει" στο Κόσοβο (όπως κάποιος τηλεπερσόνας φοροφυγάς) και να θέλω να γίνω υπουργός.

Κυβέρνηση, σημαίνει παιρνω αποφάσεις για το που πάει το καράβι με βάση και το συμφέρον της χώρας, και των πηθίκων που με ψήφισαν και των άλλων που δε με ψήφισαν. Κυβερνώ σημαίνει υλοποίηση πολιτικών προτεραιοτήτων, οι οποίες για να εφαρμοστούν απαιτούν εξουσία

Για να κυβερνήσεις, χρειάζεσαι εξουσία. Για να εισαι στην εξουσία, χρειάζεται (αν εισαι τσιπρόγυφτας) απλά να γλύψεις τους αμόρφωτους για να σε ψηφίσουν. Και μετά απλά εδραιώνεις την εξουσία σου.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
εδω βγαινανε κακοποιοι με τον νομο παρασκευοπουλου και ξανακανε εγκληματα  ο σιριζα τον θελανε ολοι λογω  τον ψεματων και  λογο αντιδρασης προς του προηγουμενους  

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
εδω βγαινανε κακοποιοι με τον νομο παρασκευοπουλου και ξανακανε εγκληματα  ο σιριζα τον θελανε ολοι λογω  τον ψεματων και  λογο αντιδρασης προς του προηγουμενους 

Πάντως τώρα με την εγκληματικότητα θα γίνει ποτέ τίποτα; Κανά βούρλο θ' αντιδράσει...

Το ξέρω ρητορικά ερωτήματα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Aκριβώς! Αν προσέθετες βέβαια και την ΝΔ του Κωστάκη, το 2004-2009 θα ήσουν πιο πλήρης! Και πιο ειλικρινής διότι είμαι σίγουρος πως το ξέρεις κατά βάθος...

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σου λέω οτι είσαι πήθικος, μου λες οτι έχεις πτυχίο Β εθνικής. Ειναι προφανές οτι είσαι δημόσιος υπάλληλος. Θα σε φωνάξω αν χρειαστεί να μου γυαλίσεις τα παπούτσια.
Μαλακίες λες.  :sunglasses: Αν έχεις αρχίδια έλα να μου τα πεις από κοντά.  :sunglasses: Αλλα ξέρω, είσαι ένας φλώρος του PC.  :sunglasses:

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Άρα επιτρεπόταν να λέει πασιφανή παραμύθια στην τιβί κι οπουδήποτε αλλού ενώ μάλιστα πολλές εκπομπές και κανάλια των σιγοντάρανε για ποιο λόγο ούτε να ξέρω δε θέλω.

Ο ρόλος των ΜΜΕ στη δημιουργία virtual reality, με στόχο το brainwash των αμόρφωτων έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Όχι όμως μονο για τους συριζόγυφτες. Γενικά οι αμόρφωτοι πιστεύουν αυτό που λέει ο αυτιας/παπαδακης/χατζηνικολάου σα να είναι η απόλυτη αλήθεια. Καμμία κριτική αντιμετώπιση, το χάφτουν αμέσως και όλο. Προφανώς υπήρξε κάποιου είδους συμφωνία με συριζόγυφτες, αλλά κάπου χάλασε η μανέστρα και εκείνος ο πήθικος ο παπας (εξαιρετικά ανεπαρκής για ρόλο προπαγάνδας) πηγε να πουλήσει συχνότητες σε συριζο-κομματόσκυλα

Γενικά τα ΜΜΕ είναι η αιχμή της προπαγάνδας, αλλά τελευταία μπήκε στη μέση το ιντερνετ και εκεί πλεον παιζεται το παιχνίδι - όπως μας έδειξε η εκλογή Τραμπ.

Με παπα υπουργό προπαγάνδας, όχι μόνο δεν πας πουθενα- αντίθετα γίνεσαι ξεφτίλας

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Πάντως τώρα με την εγκληματικότητα θα γίνει ποτέ τίποτα; Κανά βούρλο θ' αντιδράσει...

Το ξέρω ρητορικά ερωτήματα...

Μια χαρά είμαστε. Το 2008 καιγόταν στην κυριολεξία όλη η Αθήνα, με νεκρούς απο την Μαρφίν και δεν έγινε τίποτα. Με κυβέρνηση ΝΔ να σου θυμίσω..
Με την ίδια κυβέρνηση κάηκε αρκετες φορές ακόμα χωρίς νεκρούς ευτυχώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom