Νέα

μπομπα στον Παπαδημο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 556
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ολοι αυτοι που εγραψες πλην ζωης-μουρλης κ ραχηλ-μουρλης,εχουν ενα κοινο..
συμβιβαστηκαν με την πορεια της χωρας στο 0,κ εκανσαν τον ραγιαδισμο συστημα διακυβερνησης..το μελλον ειναι αθλιο ,κ πολυ κοντα,δυστυχως  :-(
Δεν συμβιβαστηκαν, απλως συνειδητοποιησαν οτι εταζαν μαλακιες και ακολουθησαν το αυτονοητο. Και δεν ηταν αναγκη να μπουμε σε περιπετεια μηνων για να συνειδητοποιησουν μερικοι εμμονικοι ιδεοληπτικοι την αληθεια. Οσο για τις ασυμβιβαστες μουρλες, δεν ειναι μαγκια να εισαι ασυμβιβαστος στο να πεσεις απο το ρετιρε. Μαλακια ειναι.

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Την αποψη οτι ο πολιτικος πρεπει να κανει αυτο που του λεει η πλειοψηφια, την εχω απορριψει προ πολλου. Ο πολιτικος πρεπει να κανει το καλυτερο για την χωρα. Αν περιμενουμε να μας υποδειξει η πλειοψηφια των μετριων, απαιδευτων, μικρολαμογιων, αμορφωτων το τι πρεπει να γινει, καηκαμε.

Φίλε μου συγχώρεσέ με...θέλω να απαντήσω και στα δύο μηνυματά σου αλλά παραθέτω μόνο το ένα.

Το τι είναι καλύτερο για την χώρα ποιος το κρίνει; Ο πολιτικός; Και πώς αποφασίζουμε αν ο συγκεκριμένος πολιτικός είναι ικανός γι'αυτό;

Σε κάθε περίπτωση η πλειοψηφία του δίνει αυτήν την δυνατότητα στις εκλογές (αν και δεν ψηφίζει η πλειοψηφία αλλά έστω). Τότε ας βγει κάποιος και ας πει...."Στην δύσκολη στιγμή και με όλα τα δεδομένα στο τραπέζι τότε θα κρίνω τι είναι το καλύτερο"

Εσύ είσαι ευχαριστημένος δηλαδή μέχρι σήμερα με τις πολιτικές επιλογές των μέχρι τώρα κυβερνήσεων; Θεωρείς ότι ήταν όντως οι καλύτερες για την χώρα;

Καλά κάνεις και σέβεσαι όπως λες τις σπουδές κάποιων γιατί όντως θα έχουν κοπιάσει αλλά το ότι κάποιος είναι μορφωμένος, έχει καλό βιογραφικό κλπ δεν τον κάνει αυτομάτως ανώτερο σαν άνθρωπο ούτε του προσδίδει αυτομάτως ποιότητα σε κάτι πέραν του επιστημονικού του πεδίου...

Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι καλός αν θες να τον προσλάβεις σε μια θέση εργασίας όχι όταν θες να του δώσεις το τιμόνι μιας χώρας...Εκεί πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα έχει ήθος, θα ενεργήσει σύμφωνα με το συμφέρον των πολλών, δεν θα επηρεάζεται απο περίεργες ατζέντες κλπ

Φιλικά πάντα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Δεν συμβιβαστηκαν, απλως συνειδητοποιησαν οτι εταζαν μαλακιες και ακολουθησαν το αυτονοητο. Και δεν ηταν αναγκη να μπουμε σε περιπετεια μηνων για να συνειδητοποιησουν μερικοι εμμονικοι ιδεοληπτικοι την αληθεια. Οσο για τις ασυμβιβαστες μουρλες, δεν ειναι μαγκια να εισαι ασυμβιβαστος στο να πεσεις απο το ρετιρε. Μαλακια ειναι.
δεν συμεριζομαι τις μουρλες ουτε τις γουσταρω,απλα τις διαχωρησα απο τους αλλους
για να κλεισει το θεμα,ο φιλοτομαρισμος κι ο πολιτικος αμοραλισμος ειναι το κοινο γνωρισμα αυτων που προανεφερες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φίλε μου συγχώρεσέ με...θέλω να απαντήσω και στα δύο μηνυματά σου αλλά παραθέτω μόνο το ένα.

Το τι είναι καλύτερο για την χώρα ποιος το κρίνει; Ο πολιτικός; Και πώς αποφασίζουμε αν ο συγκεκριμένος πολιτικός είναι ικανός γι'αυτό;

Σε κάθε περίπτωση η πλειοψηφία του δίνει αυτήν την δυνατότητα στις εκλογές (αν και δεν ψηφίζει η πλειοψηφία αλλά έστω). Τότε ας βγει κάποιος και ας πει...."Στην δύσκολη στιγμή και με όλα τα δεδομένα στο τραπέζι τότε θα κρίνω τι είναι το καλύτερο"

Εσύ είσαι ευχαριστημένος δηλαδή μέχρι σήμερα με τις πολιτικές επιλογές των μέχρι τώρα κυβερνήσεων; Θεωρείς ότι ήταν όντως οι καλύτερες για την χώρα;

Καλά κάνεις και σέβεσαι όπως λες τις σπουδές κάποιων γιατί όντως θα έχουν κοπιάσει αλλά το ότι κάποιος είναι μορφωμένος, έχει καλό βιογραφικό κλπ δεν τον κάνει αυτομάτως ανώτερο σαν άνθρωπο ούτε του προσδίδει αυτομάτως ποιότητα σε κάτι πέραν του επιστημονικού του πεδίου...

Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι καλός αν θες να τον προσλάβεις σε μια θέση εργασίας όχι όταν θες να του δώσεις το τιμόνι μιας χώρας...Εκεί πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα έχει ήθος, θα ενεργήσει σύμφωνα με το συμφέρον των πολλών, δεν θα επηρεάζεται απο περίεργες ατζέντες κλπ

Φιλικά πάντα...
Εγω σου απαντω το εξης. Με την πρωτη κυβερνηση Συριζα γνωρισαμε με τον χειροτερο τροπο τι σημαινει να σε κυβερνανε οι αμορφωτοι. Το οτι καποιοι μορφωμενοι μπορει να μην λειτουργησουν σωστα ή να επηρεασθουν απο τον λαικισμο, δεν αλλαζει το συμπερασμα οτι τα κλειδια της χωρας δεν πρεπει να παραδιδονται στον καθε ανυπαρκτο με μονο εφοδιο οτι "ειναι κατι καινουργιο". Εξαλλου οπως εχω ξαναγραψει, αν ενας χειρουργος σου κανει αποτυχημενη εγχειριση, αυτο δεν σημαινει οτι την επομενη φορα πρεπει να πας να σε χειρουργησει ενας μπακαλης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν συμεριζομαι τις μουρλες ουτε τις γουσταρω,απλα τις διαχωρησα απο τους αλλους
για να κλεισει το θεμα,ο φιλοτομαρισμος κι ο πολιτικος αμοραλισμος ειναι το κοινο γνωρισμα αυτων που προανεφερες...
Ο φιλοτομαρισμος και ο αμοραλισμος ίσχυε οταν εταζαν ευρισκομενοι στην αντιπολιτευση. Το οτι επεστρεψαν στην υπευθυνοτητα οταν ειχαν το τιμονι στα χερια τους πλεον, ηταν θετικο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
αν διαβαζουν οι πυρηνες'παιδια μπομπα κ στον τραμουντανα!!! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :uzi: :uzi: :uzi:

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Εγω σου απαντω το εξης. Με την πρωτη κυβερνηση Συριζα γνωρισαμε με τον χειροτερο τροπο τι σημαινει να σε κυβερνανε οι αμορφωτοι. Το οτι καποιοι μορφωμενοι μπορει να μην λειτουργησουν σωστα ή να επηρεασθουν απο τον λαικισμο, δεν αλλαζει το συμπερασμα οτι τα κλειδια της χωρας δεν πρεπει να παραδιδονται στον καθε ανυπαρκτο με μονο εφοδιο οτι "ειναι κατι καινουργιο". Εξαλλου οπως εχω ξαναγραψει, αν ενας χειρουργος σου κανει αποτυχημενη εγχειριση, αυτο δεν σημαινει οτι την επομενη φορα πρεπει να πας να σε χειρουργησει ενας μπακαλης.

Μα η Βουλή ψηφίζει νόμους...τα πραγματικά κλειδιά της χώρας βρίσκονται στην οικονομία. Τράπεζες, βιομηχανία, ορυκτός πλούτος κλπ κλπ

Θα μπορούσε λοιπόν να εκλεχθεί άλλη κυβέρνηση, άλλη Βουλή με ανθρώπους ίσα-ίσα δοκιμασμένους και όχι καινούργιους. Δοκιμασμένους στην ζωή τους ότι γενικά είναι δίκαιοι...

Τα κλειδιά της χώρας (που ανέφερα) θα μπορούσαν να τα εμπιστευτούν σε τεχνοκράτες.

Τώρα για την εγχείρηση που λες ωραίος παραλληλισμός με έκανε και γέλασα, αλλά μια αποτυχημένη επέμβαση μπορεί και να με σκοτώσει οπότε δεν θα έχω περιθώρια να διορθώσω το λάθος μου...Στις εκλογές το έχω (αν θεωρήσουμε ότι κάνω λάθος).

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Επισης περιμενω απο την Εισαγγελία να ασκηθει αυτεπαγγελτα διωξη σε βαρος του Φιλιππακη για την δηλωση οτι δεν θα τον ενοχλουσε μια βομβα κατα του Στουρναρα για "παρακινηση σε τελεση κακουργηματος" καθώς επισης και απο την ΕΣΗΕΑ να του επιβαλλει βαρυτατη πειθαρχικη τιμωρια. Αρκετα πλεον με τις μαλακιες. Τιποτα δεν πρεπει να γινεται ανεκτό. Σοβαρος δημοσιογραφος, γραμματεας της ΕΣΗΕΑ, να εγκωμιαζει τρομοκρατικες ενεργειες. Ε οχι. Τσακισμα.

Έφτασεεεεεεεεεεεε.

www.athensvoice.gr/ellada/eisaggeliki-paremvasi-gia-tin-anartisi-misoys-toy]Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση-μίσους του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ[/url]

Μετά από μήνυση του Στουρνάρα βέβαια, βέβαια.....

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
εξωδικο στον Καρβελα

μηνυση του Στουρναρα

υπερωριες δουλευει ο αλεξ τελευταια  :2on1:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
www.athensvoice.gr/ellada/dna-foititi-tha-deixei-ton-apostolea-toy-tromofakeloy]Το DNA φοιτητή θα δείξει τον αποστολέα του τρομοφακέλου στον Παπαδήμο[/url]

Στο συμπέρασμα πως ο αποστολέας του τρομοφακέλου στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο είναι η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, όπως είχε μεταδώσει και σε προηγούμενο άρθρο  η Athens Voice, καταλήγουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, στους τρομοφακέλους που έχει εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ. και είχαν παραλήπτες ξένους ηγέτες, έχουν βρεθεί γενετικό υλικό και μέρος αποτυπώματος. Για το τρομοπακέτο που είχε αποσταλεί στον Σόιμπλε είχαν αναλάβει την ευθύνη οι Πυρήνες της Φωτιάς.

Η Αντιτρομοκρατική πιστεύει ότι πίσω και από αυτό το χτύπημα είναι η ίδια οργάνωση και πως η εντολή είχε δοθεί από δυο ηγετικά πρόσωπα των «Πυρήνων» που είναι στην φυλακή. Ωστόσο, πιστεύουν πως έχουν στρατολογηθεί νέοι τρομοκράτες ενώ [size=20pt]πρόσωπο κλειδί θεωρείται ένα νεαρό άτομο το οποίο λόγω σπουδών έχει πολλούς εξόδους από την φυλακή και έτσι καταφέρνει να «ανανεώνει» την οργάνωση με νέες προσθήκες[/size].

Μάλιστα, εδώ και μιάμιση εβδομάδα είχε προειδοποιήσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και με απόρρητο έγγραφό της, για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος προσώπου, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ενεπλάκη στην πολιτική ζωή της χώρας, τα χρόνια της οικονομικής κρίσης!

Κράτος οπερέτα.

Βγαίνει ο άλλος από την φυλακή για να πάει στα ΤΕΙ (ναι, καλά τώρα τον έπιασε η πρεμούρα να μορφωθεί) και στρατολογεί και οργανώνει.

Και να φανταστεί κανείς ότι ο Γιωτόπουλος θα πάρει διδακτορικό στα Μαθηματικά χωρίς να έχει βγει ούτε στιγμή.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κάποιο ψυχολογικό προβλημα που πιθανόν αντιμετωπίζεις (Όχι αποτελεσματικά) σε εμποδίζει να καταλάβεις βασικά πράγματα και να ξεπεράσεις το επίπεδο του αμόρφωτου πηθίκου.

Απλά να ξέρεις οτι οι βρισιές δε με αγγίζουν, κάτι γυφτάκια σαν εσένα πλένουν τα τζάμια απο το αμάξι μου στα φανάρια.

Οποτε γουστάρεις να σου κολλήσω στην μάπα το πτυχίο του ιστορικού και μετά να σου σενιάρω και την μούρη.
Γεμίσαμε μαλακες σε αυτόν τον τόπο, σε λίγο θα κλαίνε εάν μάθουν ότι τραυματίστηκε ο σημίτης ο τσοχατζόπουλος ο πάγκαλος κτλπ και θα τους φαίνεται και παράξενο που θα υπάρχει κόσμος που δεν θα τους λυπηθεί!!!!! Τόσο τρόμπες είναι κάποιοι!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έφτασεεεεεεεεεεεε.

www.athensvoice.gr/ellada/eisaggeliki-paremvasi-gia-tin-anartisi-misoys-toy]Εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτηση-μίσους του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ[/url]

Μετά από μήνυση του Στουρνάρα βέβαια, βέβαια.....
Δεν ειμαι ικανοποιημενος, ηθελα να γινει αυτεπαγγελτως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μα η Βουλή ψηφίζει νόμους...τα πραγματικά κλειδιά της χώρας βρίσκονται στην οικονομία. Τράπεζες, βιομηχανία, ορυκτός πλούτος κλπ κλπ

Θα μπορούσε λοιπόν να εκλεχθεί άλλη κυβέρνηση, άλλη Βουλή με ανθρώπους ίσα-ίσα δοκιμασμένους και όχι καινούργιους. Δοκιμασμένους στην ζωή τους ότι γενικά είναι δίκαιοι...

Τα κλειδιά της χώρας (που ανέφερα) θα μπορούσαν να τα εμπιστευτούν σε τεχνοκράτες.

Τώρα για την εγχείρηση που λες ωραίος παραλληλισμός με έκανε και γέλασα, αλλά μια αποτυχημένη επέμβαση μπορεί και να με σκοτώσει οπότε δεν θα έχω περιθώρια να διορθώσω το λάθος μου...Στις εκλογές το έχω (αν θεωρήσουμε ότι κάνω λάθος).
Ομολογω οτι εισαι ωραιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom