tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δεν εισαι ενγκλαντ?
αυτές τις μέρες όχι ... διακοπεύω εν Ελλάδι για μερικές μέρες ;)
δεν εισαι ενγκλαντ?
ενας δοσιλογος που δουλευει εις βαρος της χωρας του ειναι παντα εμετικος οσο μορφωμενος κι αν ειναιΚαι ο Βενιζελος μια και τον αναφερεις, ισως το μεγαλυτερο μυαλο της χωρας. Συγνωμη τύπε αλλά παντοτε θα σεβομαι την ποιοτητα, τις σπουδες, την ανωτεροτητα καποιων.
Αγαλματα επρεπε να εχουμε κανει στον Στουρναρα και στον Παπαδημο, ούτε ξερεις πώς θα ημασταν σημερα αν δεν εβαζαν πλατη αυτοι οι ανθρωποι την κρισιμη στιγμη. Δεν περιμενω να το κατανοησει η πλειοψηφια αυτο, μου ειναι αδιαφορο. Παντα εξαλλου μια ποιοτικη μειοψηφια τραβαει μπροστα τη χωρα, σε πεισμα των διαφορων ανυπαρκτων.
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςθέλεις να βρεθούμε μαζί F2F ???? αυριο στις 9.30 στον ΛΩΡΑ στην πλατεία Μαβίλη... ένας κοντός είμαι (1.94) θα με δείς εύκολα...
Πρώην σύμβουλός του ΓΑΠ.τι από όλα σε ενοχλεί... ??
βλέπω ένα βιογραφικό πραγματικά ΑΧΤΥΠΗΤΟ....
Γιατί το Μασονός το θεωρείς πάντα κάκο?Α χθές πέρασα απο το χωριό σου,ξέχασα να σου αφήσω ένα συστημένο.Τι μαλακας εισαι. Ειναι μασονος ρε, εληξε το θεμα, τι μας νοιαζει αν εχει εκατο τιτλους? Ειναι δοσιλογος, μας πηρε τα λεφτα, θελουμε τη ζωη μας πισω.
η μαλ..α παει συνεφοΑγαλματα επρεπε να εχουμε κανει στον Στουρναρα και στον Παπαδημο, ούτε ξερεις πώς θα ημασταν σημερα αν δεν εβαζαν πλατη αυτοι οι ανθρωποι την κρισιμη στιγμη. Δεν περιμενω να το κατανοησει η πλειοψηφια αυτο, μου ειναι αδιαφορο. Παντα εξαλλου μια ποιοτικη μειοψηφια τραβαει μπροστα τη χωρα, σε πεισμα των διαφορων ανυπαρκτων.
Τι μαλακας εισαι. Ειναι μασονος ρε, εληξε το θεμα, τι μας νοιαζει αν εχει εκατο τιτλους? Ειναι δοσιλογος, μας πηρε τα λεφτα, θελουμε τη ζωη μας πισω.
Εμ γι αυτο μας κυβερνανε Βαρουφακηδες, Τσιπραιοι, Καμμενοι, Ζωές και Ραχηλ. Και περιμενε προκοπη εσυ. Σιγα μην σας αξιζε η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου.ενας δοσιλογος που δουλευει εις βαρος της χωρας του ειναι παντα εμετικος οσο μορφωμενος κι αν ειναι
Αδικο εχει?η μαλ..α παει συνεφο
ξεπερασες κ τον αδωνη πουλεγε να γινει οδος σαμαρα κ γιαννη στουρναρα!!!
η μαλ..α παει συνεφο
ξεπερασες κ τον αδωνη πουλεγε να γινει οδος σαμαρα κ γιαννη στουρναρα!!!
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
οχι ρε μαλ..α.και λίγο λέει... εγώ θα μετονόμαζα ότι έχει όνομα Αντρέας Παπανδρέου και θα το έδινα το όνομα Παπαδήμος και Στουρνάρας...
αν εισαι χαζος,λες οτι εχει κ δικιο..Αδικο εχει?
1,94 εσυ, 1,87 εγω, θα γινουμε ωραιο θεαμα τύπε, αντε να δω ποιος θα μας χωρισειεσένα θύμησε μου να σε φαπώσω όταν βρεθούμε ...
οχι ρε μαλ..α.
.οδος τζημερου να λεγεται,,,
αστοδιαλο βραδιατικα !!!
Καλά ρε μαν όλους τζανετάκους θα μας κάνεις? Υπάρχει οδός Στουρνάρη.εσένα θύμησε μου να σε φαπώσω όταν βρεθούμε ...
Δικιο βουνό εχει.αν εισαι χαζος,λες οτι εχει κ δικιο..
εξαρταται απο την οπτικη
1,85 Ελά να ακούω κιλά.1,94 εσυ, 1,87 εγω, θα γινουμε ωραιο θεαμα τύπε, αντε να δω ποιος θα μας χωρισει
ολοι αυτοι που εγραψες πλην ζωης-μουρλης κ ραχηλ-μουρλης,εχουν ενα κοινο..Εμ γι αυτο μας κυβερνανε Βαρουφακηδες, Τσιπραιοι, Καμμενοι, Ζωές και Ραχηλ. Και περιμενε προκοπη εσυ. Σιγα μην σας αξιζε η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου.
αυτές τις μέρες όχι ... διακοπεύω εν Ελλάδι για μερικές μέρες ;)