Νέα

μπομπα στον Παπαδημο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 556
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Και ο Βενιζελος μια και τον αναφερεις, ισως το μεγαλυτερο μυαλο της χωρας. Συγνωμη τύπε αλλά παντοτε θα σεβομαι την ποιοτητα, τις σπουδες, την ανωτεροτητα καποιων.
ενας δοσιλογος που δουλευει εις βαρος της χωρας του ειναι παντα εμετικος οσο μορφωμενος κι αν ειναι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αγαλματα επρεπε να εχουμε κανει στον Στουρναρα και στον Παπαδημο, ούτε ξερεις πώς θα ημασταν σημερα αν δεν εβαζαν πλατη αυτοι οι ανθρωποι την κρισιμη στιγμη. Δεν περιμενω να το κατανοησει η πλειοψηφια αυτο, μου ειναι αδιαφορο. Παντα εξαλλου μια ποιοτικη μειοψηφια τραβαει μπροστα τη χωρα, σε πεισμα των διαφορων ανυπαρκτων.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
τι από όλα σε ενοχλεί... ??

βλέπω ένα βιογραφικό πραγματικά ΑΧΤΥΠΗΤΟ....
Πρώην σύμβουλός του ΓΑΠ.  :idiot:
Τι μαλακας εισαι. Ειναι μασονος ρε, εληξε το θεμα, τι μας νοιαζει αν εχει εκατο τιτλους? Ειναι δοσιλογος, μας πηρε τα λεφτα, θελουμε τη ζωη μας πισω.
Γιατί το Μασονός το θεωρείς πάντα κάκο?Α χθές πέρασα απο το χωριό σου,ξέχασα να σου αφήσω ένα συστημένο.  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Αγαλματα επρεπε να εχουμε κανει στον Στουρναρα και στον Παπαδημο, ούτε ξερεις πώς θα ημασταν σημερα αν δεν εβαζαν πλατη αυτοι οι ανθρωποι την κρισιμη στιγμη. Δεν περιμενω να το κατανοησει η πλειοψηφια αυτο, μου ειναι αδιαφορο. Παντα εξαλλου μια ποιοτικη μειοψηφια τραβαει μπροστα τη χωρα, σε πεισμα των διαφορων ανυπαρκτων.
η μαλ..α παει συνεφο
ξεπερασες κ τον αδωνη πουλεγε να γινει οδος σαμαρα κ γιαννη στουρναρα!!! :happy:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι μαλακας εισαι. Ειναι μασονος ρε, εληξε το θεμα, τι μας νοιαζει αν εχει εκατο τιτλους? Ειναι δοσιλογος, μας πηρε τα λεφτα, θελουμε τη ζωη μας πισω.

για την ώρα ας πάρει ο τύπος την ψωλή μου από πίσω και τα άλλα τα βρίσκουμε... αντε γιατί τα παίρνω στο κρανίο με τα εμέσματα σαν και αυτόν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ενας δοσιλογος που δουλευει εις βαρος της χωρας του ειναι παντα εμετικος οσο μορφωμενος κι αν ειναι
Εμ γι αυτο μας κυβερνανε Βαρουφακηδες, Τσιπραιοι, Καμμενοι, Ζωές και Ραχηλ. Και περιμενε προκοπη εσυ. Σιγα μην σας αξιζε η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η μαλ..α παει συνεφο
ξεπερασες κ τον αδωνη πουλεγε να γινει οδος σαμαρα κ γιαννη στουρναρα!!! :happy:

και λίγο λέει... εγώ θα μετονόμαζα ότι έχει όνομα Αντρέας Παπανδρέου και θα το έδινα το όνομα Παπαδήμος και Στουρνάρας...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
και λίγο λέει... εγώ θα μετονόμαζα ότι έχει όνομα Αντρέας Παπανδρέου και θα το έδινα το όνομα Παπαδήμος και Στουρνάρας...
οχι ρε μαλ..α.
.οδος τζημερου να λεγεται,,, :respect:
αστοδιαλο βραδιατικα !!! :ban: :ban: :ban:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Εμ γι αυτο μας κυβερνανε Βαρουφακηδες, Τσιπραιοι, Καμμενοι, Ζωές και Ραχηλ. Και περιμενε προκοπη εσυ. Σιγα μην σας αξιζε η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου.
ολοι αυτοι που εγραψες πλην ζωης-μουρλης κ ραχηλ-μουρλης,εχουν ενα κοινο..
συμβιβαστηκαν με την πορεια της χωρας στο 0,κ εκανσαν τον ραγιαδισμο συστημα διακυβερνησης..το μελλον ειναι αθλιο ,κ πολυ κοντα,δυστυχως  :-(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom