Νέα

Μπανανία μια χώρα που την λένε Ελλάδα.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοι κατα την γνωμη σας ειναι υπαιτιοι για την καταστροφη της οικον

  • πολιτικοι

    Ψήφοι: 12 27,9%
  • δημοσιοι υπαλληλοι

    Ψήφοι: 8 18,6%
  • τραπεζες

    Ψήφοι: 1 2,3%
  • δικαστικοι

    Ψήφοι: 2 4,7%
  • ολοι οι ελληνες

    Ψήφοι: 20 46,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

Επισκέπτης
πρεπει να πλακωσουμε τους νεους στην σωματικη βελτιωση μου φαινεται γιατι εχουν ξεφυγει πολυ τα πραγματα τελευταια..
κηδείες είναι όλλα,πως περνάνε τα χρόνια ρε πούστη μου τον άλλο μήνα πάει ο υιός μου φαντάρος. ποια σειρά μπαίνει άραγε τώρα?
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μια και ανέφερες τον Φλωράκη, κάποτε δούλευα στο Χολαργό και είχαμε πάει σε ένα καφενείο να πιούμε ένα καφέ και ήταν ένας ανεκδιήγητος τύπος και έλεγε για τον Χαρίλαο ότι είχε δυο κόρες και τους είχε αγοράσει ο μακαρίτης δυο τεράστιες βίλες μα εξωτερικά τείχη σαν κάστρα και ο Φλωράκης να σκεφτείτε δεν είχε καθόλου παιδιά. 
ναι εχεις δικιο. με μεγαλη ευκολια ο κοσμος στα καφενεια και στις λα'ι'κές αγορες λεει την καθε παπαριά του..

ομως το κοτερο το ειχε και ηταν ΝΑ, ενα πραμα..  :grin: :grin:
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
ναι εχεις δικιο. με μεγαλη ευκολια ο κοσμος στα καφενεια και στις λα'ι'κές αγορες λεει την καθε παπαριά του..

ομως το κοτερο το ειχε και ηταν ΝΑ, ενα πραμα..  :grin: :grin:
πάτερ ο Χαρίλαος είχε κότε-ρο, ή κοτέ-τσι;
 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
κηδείες είναι όλλα,πως περνάνε τα χρόνια ρε πούστη μου τον άλλο μήνα πάει ο υιός μου φαντάρος. ποια σειρά μπαίνει άραγε τώρα?
Αστα να πάνε. εμενα ο δικός μου πήγε πέρυσι  και έκανε 9μηνο και κουραστηκε λεει. τους τεσσερεις στον Εβρο με τριαντα μερες αδεια  στο τριεθνες και τους υπολοιπους στην Αθηνα. Εμεις που πήγαμε 24μηνο τι να πουμε.
 

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.289
Like
8
Πόντοι
16
no comments...

greekspastcenturiesxs8.jpg
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω ειδα οτι Ισοκρατης χτυπησε 99αρα...Ας πατησω τοσα κι ας με εξωρισουν στον Αη Στρατη....
 

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.289
Like
8
Πόντοι
16
εγω ειδα οτι Ισοκρατης χτυπησε 99αρα...Ας πατησω τοσα κι ας με εξωρισουν στον Αη Στρατη....

Μα σύμφωνα με μερικούς δεξιούς συγγενείς μου, ο Αη-Στράτης ήταν τόπος διακοπών. Οπότε μην ανησυχείς δε θα κακοπεράσεις.
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μα σύμφωνα με μερικούς δεξιούς συγγενείς μου, ο Αη-Στράτης ήταν τόπος διακοπών. Οπότε μην ανησυχείς δε θα κακοπεράσεις.
να τις κοψεις αυτες τις συγγενιες...
οταν θα παντρευτουμε δεν θελω πολλα πολλα μ αυτους :)
 

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.289
Like
8
Πόντοι
16
Επίσης χωρίς σχόλια.... και τι να σχολιάσω δηλαδή.....
Δείτε εδώ χάλι...


www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080229&nid=7658620&sn=&spid=876]http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080229&nid=7658620&sn=&spid=876[/url]
Λάφυρο οι βάρκες των προσφύγων

Αποκτούσαν νόμιμα τις παρατημένες εξωλέμβιες κάτοικοι της Λέσβου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πέλλη Γιακουμή giakoumi-p@yahoo.gr
«Τρέχουν να προλάβουν τους λαθρομετανάστες να μην τρυπήσουν τη βάρκα τους και καταλήξει η μηχανή στον βυθό. Υπήρχαν ορισμένοι, στο βόρειο τμήμα της Λέσβου, αλλά και στη Μυτιλήνη- στην περιοχή της Κρατήγου- που ξημερώνονταν μέσα στα αυτοκίνητά τους στην παραλία, περιμένοντας να φθάσει μια βάρκα με πρόσφυγες από τα απέναντι παράλια, για να την κάνουν δική τους».
Το «καρτέρι» στις παραλίες για την απόκτηση από το πουθενά βάρκας ή ακόμη καλύτερα φουσκωτού περιγράφει στα «ΝΕΑ» αξιωματικός του Λιμενικού που υπηρετεί στη Μυτιλήνη. Όπως εξηγεί, οι πρόσφυγες συνηθίζουν να καταστρέφουν τις βάρκες με τις οποίες προσεγγίζουν τις ελληνικές ακτές, αφού ξέρουν ότι αν εντοπισθούν μέσα σ΄ αυτές από το Λιμενικό, τότε θα οδηγηθούν πίσω στα διεθνή ύδατα. Αν όμως εντοπισθούν ενώ έχουν πέσει στη θάλασσα, τότε το Λιμενικό υποχρεώνεται να τους περισυλλέξει.
Μέχρι πρόσφατα, όποιος πολίτης στη Λέσβο έβρισκε μια παρατημένη από τους λαθρομετανάστες βάρκα, αφού τη δήλωνε στο Λιμεναρχείο έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα είχε δικαίωμα να την αποκτήσει και να τη νηολογήσει νόμιμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι εκείνοι που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν ιδιοκτήτες εξωλέμβιας. Καθώς όμως το κύμα λαθρομετανάστευσης μεγάλωνε από τον περασμένο Μάιο, όλο αυτό εξελίχθηκε σε «επιχείρηση», με ορισμένους να στήνουν ένα πραγματικό «πλιάτσικο» για ν΄ αποκτήσουν μια... εξωλέμβια.

Έκαναν και σινιάλο
Το φαινόμενο όμως αυτό δεν σταμάτησε εκεί, αφού υπήρξαν καταγγελίες και για περιπτώσεις ψαράδων που έκαναν μέχρι σινιάλα με φακούς στους πρόσφυγες μέσα στις βάρκες, για να τους κατευθύνουν στην ακτή και να πάρουν τη βάρκα τους.
«Ορισμένοι, ευτυχώς λίγοι, έφθασαν σε σημείο να τσακώνονται πάνω στην ακτή μπροστά στα έκπληκτα μάτια των προσφύγων για το ποιος είδε πρώτος και θα πάρει τη βάρκα τους», λέει λιμενικός.
Με στόχο να βάλει φρένο σ΄ αυτό το φαινόμενο ο- πρώην, πλέον- λιμενάρχης Μυτιλήνης Απόστολος Μικρομάστορας ενημέρωσε σχετικώς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κ. Μπούτσικο ζητώντας την παρέμβασή του. Έτσι, εκδόθηκε εισαγγελική εντολή που επέβαλε όλες οι βάρκες να κατάσχονται από το Λιμενικό, να δηλώνονται στο τελωνείο και εφόσον δεν βρεθεί ιδιοκτήτης τους να βγαίνουν σε πλειστηριασμό από τον ΟΔΔΥ.

 

Επισκέπτης
Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης των διαφόρων
λαών. Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι, στο οποίο
βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς. Θα πρέπει ο κάθε
εξεταζόμενος να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να πηδήξει τη
γκομενίτσα. Με όποια σειρά θέλει.

Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη
γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται
στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά
σου, και μετά δουλειά.

Μπαίνει ένας Γερμανός.. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό, μετά τρώει το σάντουιτς,
και στο τέλος πηδάει τη γκομενίτσα. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη
Γερμανία: Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η
διασκέδαση.

Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει τη γκομενίτσα να πλέκει, και την πηδάει
τρώγωντας ταυτόχρονα το σάντουιτς. Αφού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη
σύλληψη, εξηγεί ότι έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα: για να φας καλά, πρέπει να
γαμάς τον εργαζόμενο!
 

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.289
Like
8
Πόντοι
16
Μία διαφορετική προσέγγιση.... (που προφανώς ποτέ δε θα εφαρμοστεί εδώ)

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια πολύ άσχημη πόλη. Βία, εγκλήματα, κυκλοφοριακό, ατυχήματα, ναρκωτικά, βρωμιά και γκρίζοι δυστυχισμένοι πολίτες.  Και δεν ήταν καμιά μικρή πόλη, είχε έξι μύρια κατοίκους που είχαν παραδοθεί  εντελώς στην μαυρίλα.

Ένα πρωί, ο διευθυντής του Πανεπιστημίου της  πόλης που ήταν μαθηματικός και φιλόσοφος, εκεί που πήγαινε στη δουλειά του και βλέποντας  την κατάντια της πόλης του, πήρε μια πολύ κουφή απόφαση. Δήλωσε την  παραίτησή  του στο Πανεπιστήμιο, λέγοντας πως ήθελε να διευρύνει την διδασκαλία του και  στα έξι εκατομμύρια κατοίκους. Στους μαθητές του στο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής  αυτός ήταν γνωστός για τους περίεργους τρόπους διδασκαλίας του. Για παράδειγμα,  μια φορά που επικρατούσε χάβρα στο μάθημα, κατάφερε να επαναφέρει την τάξη  κατεβάζοντας τα βρακιά του. Γενικά δηλαδή, εφεύρισκε αστείους και εντελώς  ανορθόδοξους τρόπους για να πετυχαίνει το σκοπό του και περιέργως, πάντα τα  κατάφερνε.

Για την προεκλογική καμπάνια του λοιπόν, φόρεσε μια στολή  σούπερμαν,
αυτοχρίστηκε 'υπερπολίτης' και αμολύθηκε στους δρόμους βάζοντας ταυτόχρονα υποψηφιότητα για δήμαρχος. Έφερε πολύ γέλιο στον κόσμο αλλά επειδή όπως έλεγαν, είχε αρκετά ειλικρινή φάτσα, τον ψήφισαν. Ο καινούργιος δήμαρχος όμως  δεν είχε καμία σχέση με τους προηγούμενους.  Η πρώτη του κίνηση ήταν να προσλάβει 20 μίμους και να τους σκορπίσει στους δρόμους της πόλης. Η δουλειά τους  ήταν να χλευάζουν όσους παραβίαζαν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Σιγά, θα μου πείτε. Οι πολίτες όμως (που εννοείται στα τέτοια τους οι κανόνες οδικής συμπεριφοράς), άρχισαν να συμμορφώνονται γιατί αποδείχτηκε πως τους πείραζε πολύ περισσότερο η δημόσια κοροϊδία, παρά τα πρόστιμα. Αμέσως μετά, βγήκε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έκανε ντους κατατσίτσιδος live, κλείνοντας την παροχή  νερού ενώ σαπουνιζόταν, για να δείξει στους πολίτες πώς μπορούν να εξοικονομούν νερό. Και βουαλά! Η κατανάλωση νερού αμέσως έπεσε.Όρισε Ημέρα Γυναίκας όπου οι άντρες θα φρόντιζαν τα παιδιά και οι γυναίκες θα έβγαιναν
βόλτα στην πόλη. Αυτό, ήταν ανήκουστο γιατί η συγκεκριμένη πόλη ήταν πολύ επικίνδυνο μέρος τα  βράδια, ενώ οι γυναίκες δεν έβγαιναν βόλτες σχεδόν ποτέ ως τότε.. 700.000 γυναίκες γέμισαν τους δρόμους πανηγυρίζοντας ενώ ακόμη και o αρχηγός της αστυνομίας ήταν γυναίκα εκείνο το βράδι. Το καλύτερο; Μοίρασε στους πολίτες ταμπέλες με thumbs  up και thumbs down για να επιδοκιμάζουν ή να αποδοκιμάζουν δημόσια τις πράξεις των  συμπολιτών τους. Πράγμα φυσικά που δεν έχασαν την ευκαιρία να το ξεφτιλίσουν δεόντως αλλά όλως περιέργως, ειρηνικά. Το ομαδικό κράξιμο ήταν ό,τι  έπρεπε τελικά.Γενικώς σκαρφιζόταν αστείες ή περίεργες καμπάνιες για κάθε τί  που ήθελε να πετύχει, όπως όταν ζήτησε να του τηλεφωνήσει (στο προσωπικό του  γραφείο
μάλιστα) όποιος πολίτης συναντούσε έστω κι έναν υποδειγματικό ταξιτζή. Σύντομα,  150 τηλεφωνήματα συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί ομάδα ταξιτζίδων που ο δήμαρχος  ονόμασε Ιππότες της Ζέβρας (αχαχχχ) και είχαν την προσωπική του υποστήριξη. Ίδρυσε επίσης ταμείο εθελοντικών φόρων για όσους ήθελαν να δώσουν  παραπάνω χρήματα (!) στο δημοτικό ταμείο. Φυσικά και μάζεψε χρήματα. Τέλος, προσπαθώντας να δείξει πόσο σημαντική είναι η ανθρώπινη ζωή, ζωγράφισε αστέρια σε  κάθε σημείο θανάτου από τροχαίο στην πόλη, πράγμα εξαιρετικά έξυπνο γιατί το αποτέλεσμα ήταν πανέμορφο αλλά και ιδιαίτερα σοκαριστικό.

Όχι, δεν είναι  παραμύθι. Πρόκειται για τον Κολομβιανό Antanas Mockus, τον δήμαρχο της Μποκοτά  το 1993. Μετά το πέρας της θητείας του, ο παράξενος αυτός δήμαρχος, ξεκίνησε  διαλέξεις αναλύοντας τα συμπεράσματά του από το κοινωνικό του πείραμα. Ένα από  τα συμπεράσματά του είναι πως η γνώση δίνει δύναμη αρκεί να καταφέρεις να τη  μεταδώσεις μέσω της τέχνης, του χιούμορ και της δημιουργικότητας. Μόνο έτσι οι  άνθρωποι αποδέχονται τις αλλαγές.Όλο το άρθρο και τα αποτελέσματα των πρακτικών  του σε νούμερα, εδώ:

www.hno.harvard.edu/gazette/2004/03.11/01-mockus.html]http://www.hno.harvard.edu/gazette/2004/03.11/01-mockus.html[/url]
 

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.289
Like
8
Πόντοι
16
Μπανανία continued...

streetpanthersanapiria0zo4.jpg
streetpanthersanapiria0ai8.jpg
 

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Μηνύματα
697
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Η ελλαδα μονο για τις πουτανες της αξιζει..Αν το χασουμε και αυτο δεν αξιζει μια να ζεις σε αυτην την πουτσοχωρα.

Mα ούτε καν αυτο ισχυει!
Για τον πουτσο ειναι ο ογκος προσφορας,η ποικιλια,η αξιοπιστια και η ποιοτητα υπηρεσιών του αγοραιου ερωτα στην ελλαδα,εινα γνωστο αυτο. Δεν παιζει συγκριση με το εξωτερικο. Τωρα οσο αφορα και τις <<μη πουτανες>>, τις <<νορμαλ ελληνιδες>> (ελλεινιδες), ενταξει το χουμε εξαντλησει αλλου το θεμα, μην τα ξαναλεμε, ειμαστε καμμενοι και κει.

Η ελλαδα ειναι μια τελεια χωρα για διακοπες (αν εχεις πολλα λεφτα).
Αλλα εως εκει.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Πρόκληση η οκταετία των βουλευτών;


Σε ερώτηση πως εξηγείται το ότι στο ασφαλιστικό η κυβέρνηση ζητάει από όλους τους πολίτες θυσίες και, την ίδια ώρα, οι βουλευτές με προνομιακή σχέση, μόνο με οκτώ χρόνια, μπορούν να πάρουν σύνταξη, ο Γιάννης Τραγάκης απάντησε:

«Τα τέσσερα χρόνια έγιναν οκτώ. Θα σας θυμίσω ότι από το 1952, χρειάζονταν 48 μήνες πλήρους βουλευτικής θητείας για να αποκτήσεις συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Τώρα οι 48 μήνες διπλασιάστηκαν και έγιναν 96. Και να μην ξεχνάτε ότι αυτό αφορά στη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος. Διότι για να πάρει ένας Βουλευτής σύνταξη πρέπει να πάει στα 65».

Αναφερόμενος στο ίδιο θέμα ο κ. Ρουσόπουλος είπε ότι οι νέες ρυθμίσεις για τη συνταξιοδότηση των βουλευτών ισχύουν αντίστοιχα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


Χοοουυυυυυ ρε μπουρδέλα.... Πάλι θυσίες κάνατε για τον λαουτζίκο....
Χου ρε γαμιόλα...........
Η ΝΔ φεύγει ο Τσίπρας έρχεται...............
 

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.289
Like
8
Πόντοι
16
Ελλαδάρα....... η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους....... :rockon:
 

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.289
Like
8
Πόντοι
16
Πιστεύω ότι ξέρετε όλοι σας ότι αυτές τις μέρες έχουν απεργία οι ΧΥΤΑ. Κι όμως οι κάδοι σκουπιδιών είναι ξεχειλισμένοι σε ακτίνα 1-2 μέτρων στους περισσότερους δρόμους.
Πού πας μωρή κατίνα με το φακιόλι κι εσύ ρε μαλάκα με τη πιτζάμα τα σκουπίδια; Χώρο δεν έχεις στο σπίτι σου μέχρι να λήξει η απεργία; Αλλά όοοοοχι. Στ' αρχίδια σου. Εσύ θα τα βγάλεις κι ας βρωμίσει ο τόπος. Εξάλλου ο κάδος είναι μπροστά απ΄' το σπίτι του γείτονα όχι μπροστά απ το δικό σου....
Βρώμα και γυφτιά, μα κυρίως [size=10pt]παιδεία μηδέν.[/size]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom