ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΙΝΦΟ ΓΙΑ ΧΑΡΑ,ΔΙΟΤΙ ΨΗΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Δεν ξέρεις ότι δεν κάνει κεφαλαία?........
ναι τετοια πιεση ουτε οι ελληνικες ομαδες δε δεχονται ασε μας ρε τυπεΜην την πιέζετε την Ολγα.......έχει τόση δουλειά σαν υπεύθυνη,που και να θέλει,δεν προλαβαίνει........αλλωστε,το μαγαζί έχει πολλές και καλές επιλογές.
ναι τετοια πιεση ουτε οι ελληνικες ομαδες δε δεχονται ασε μας ρε τυπε
ολγα εσενα θελουμε μεσα τερμα
η ζανα περναει 'η σταματησε;
η ζανα περναει 'η το εκοψε;;
η κυρια λιζα στο συγγρου 45 περναει μεσα;;
η ζανα περναει μεσα 'η αποσυρθηκε;αν ναι τι ωρες την βρισκω εκει εχω παν από 3 χρονια να περασω μαζι της τελευταια με ακυρωνε
εντελως φιλικα απανταω και γω να γουστάρουμε παλια αμαξια παλια σασι γιατι είναι ALL TIME CLASIC ετσι είναι τυπε καποιοι στο παρελθον εχουν περασει καλα μη πω τελεια σουπερ και με χαρακτηρισουν ότι μιλαω σε υπερθετικο βαθμο...θεοδωρα-ζανα-ντανιελλα η άλλη που δουλευε στη σκρα μετα κηφισσιας μετα ηρωων πολυτεχνείου η ρωσιδα με τη βραζιλιανικη κολαρα της οποιας το ονομα μου διαφευγει και αρκετων αλλων αν νομιζεις ότι με ερωτήσεις δεν σου αρεσουν μην μπαινεις στο κοπο καν να διαβασεις προσωπικα οι καταστασεις αλλαζουν τα πραγματα άλλες χανονται εξαφανίζονται αλλαζουν σταδιο από μελη ενός ροστερ γινονται τεχνικοι διευθυντες δηλαδή σεριφισες αυτό το καλο εχει αυτό το σαιτ που παρεπιπτοντως κλεινει και 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!το απολυτο portal στην ελλαδα το οποιο παλια το εκραζαν και όχι μονο το δυσφημουσαν αλλα δυσφημουσαν και αυτους που ενημερωναν όπως το τεραστιο ΖΕRO.φυσικα υπαρχει και παντα η παραπληροφορηση αλλα οι περισσοτεροι που γραφουν δω μεσα για το συγκεκριμενο θεμα μασαζ είναι τις περισσοτερες φορες σωστοι και αληθεις και προσπαθουν να βοηθουν παλαια και νεα μελη στις διαφορες αποριες που εχουν ώστε να μην πετανε τα λεφτα τους τσαμπα στις δυσκολες μα δυσκολες αυτές μερες κλεινοντας να ζητησω συγνωμη 1ον ότι είμαι εκτος θεματος και 2ον για τη μεγαλη μου αναφορα αυτή και 3ον και κυριοτερο να είναι παντα καλα ο antisthenis και ο ZERO διοτι το σαιτ κλεινει 10 χρονια.Φιλαράκι πρέπει να έχεις μείνει στην προηγούμενη δεκαετία!
Δεν λέω καλές οι αναμνήσεις για όλες τις παραπάνω αλλά προχώρα παρακάτω.... ;)
Φιλικά πάντα.
οι περισσοτεροι που γραφουν δω μεσα για το συγκεκριμενο θεμα μασαζ είναι τις περισσοτερες φορες σωστοι και αληθεις και προσπαθουν να βοηθουν παλαια και νεα μελη στις διαφορες αποριες που εχουν ώστε να μην πετανε τα λεφτα τους τσαμπα
το οτι κατι ερπετομορφες τσιμουχες και υπηρεσιες ξεσκονοπαντου βαφτιζονται θεες κατα καιρους ουτε το λες.
τελοσπαντων........