Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Συμφωνω και εγω, παρα πολυ καλη Πιπαααααααααααααααααααααααααααααα !!!

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλημερα γλυκια μου Ολγα, πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* σε εσενα και στα κοριτσια σου !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε σείς με την πίπα της Ελένης....
Μας τρελαίνετε...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
φιλε ετσι ειναι και εγω μεχρι να γνωρισω την ελενη ειχα να λεω για την πιπα της ειρηνης μετα αλλαξα γνωμη και λεω για την πιπα της ελενης !!!!!!!! αφου εκανα υπομνημα στο υπουργειο παιδειας εκει που μιλανε για τα εθιμα των ιθαγενων και αναφερουν την πιπα της ειρηνης να το μετανομασουν σε πιπα της ελενης!!!!!!!

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! :) :)ΑΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΑΣΑΖ ΜΑΙ ΤΙΜΗ 90 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)ΕΛΑΤΕ ΝΑ  ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΣΑΖ ΜΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ,Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ. ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
KΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ, Η ΧΑΡΑ, Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ!!ΦΙΛΙΑΑΑΑ ΠΟΛΑΑΑΑ!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑ!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
φιλε ετσι ειναι και εγω μεχρι να γνωρισω την ελενη ειχα να λεω για την πιπα της ειρηνης μετα αλλαξα γνωμη και λεω για την πιπα της ελενης !!!!!!!! αφου εκανα υπομνημα στο υπουργειο παιδειας εκει που μιλανε για τα εθιμα των ιθαγενων και αναφερουν την πιπα της ειρηνης να το μετανομασουν σε πιπα της ελενης!!!!!!!

πολύ καλό.........ειχα "προειδοποιήσει" εδώ και καιρό ότι η κοπέλλα είναι πάρα πολύ καλή........οσοι με ακούσατε περάσατε καλά......

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
πολύ καλό.........ειχα "προειδοποιήσει" εδώ και καιρό ότι η κοπέλλα είναι πάρα πολύ καλή........οσοι με ακούσατε περάσατε καλά......

:hi: :hi:

Προσεχώς βέβαια θα δοκιμαστούν και οι άλλες....

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
21
Like
557
Πόντοι
4.440
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! :) :)ΑΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΑΣΑΖ ΜΑΙ ΤΙΜΗ 90 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)ΕΛΑΤΕ ΝΑ  ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΣΑΖ ΜΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
2 Κοπέλες με 1 εκτόνωση να φανταστώ αν το πούμε με 2 πόσο θα παει ?

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΤΑΡΤΗ ΑΒΡΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:ΦΙΛΙΑΑΑ!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΣΑΜΠΡΙΝΑ, ΧΑΡΑ, ΕΛΕΝΗ!!!!!!! ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑ!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Προσεχώς βέβαια θα δοκιμαστούν και οι άλλες....

Δοκιμή με Χαρά. Άψογο μασάζ (φαίνεται ότι γενικά το μαγαζί το έχει!!) και πολύ καλή σε όλα τα άλλα.  :rockon: :rockon:
Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω κριτική.

και δεν μου λέτε δηλαδή... η Ελένη κάνει καλύτερη πίπα από την Χαρά?

Ιδού η απορία??  :grin: :grin:
Μετά από επιτυχή δοκιμή με αμφότερες δεν μπορεί κατά την γνώμη μου να βγει ασφαλές συμπέρασμα.
Προκειμένου λοιπόν να μην αδικηθεί κάποια από τις δύο θα προχωρήσω εκ νέου σε "κρας τεστ" με πιο αυστηρά κριτίρια για να μπορέσω να αποφανθώ!!! :erection:
:2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom