You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα γλυκια μου Ολγα, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* σε εσενα και στα κοριτσια σου !!!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ρε σείς με την πίπα της Ελένης....
Μας τρελαίνετε...
Μας τρελαίνετε...
φιλε ετσι ειναι και εγω μεχρι να γνωρισω την ελενη ειχα να λεω για την πιπα της ειρηνης μετα αλλαξα γνωμη και λεω για την πιπα της ελενης !!!!!!!! αφου εκανα υπομνημα στο υπουργειο παιδειας εκει που μιλανε για τα εθιμα των ιθαγενων και αναφερουν την πιπα της ειρηνης να το μετανομασουν σε πιπα της ελενης!!!!!!!
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! ΑΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΑΣΑΖ ΜΑΙ ΤΙΜΗ 90 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΣΑΖ ΜΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
ποιες εχεις σημερα?
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ,Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ. ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
KΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ, Η ΧΑΡΑ, Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ!!ΦΙΛΙΑΑΑΑ ΠΟΛΑΑΑΑ!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑ!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
φιλε ετσι ειναι και εγω μεχρι να γνωρισω την ελενη ειχα να λεω για την πιπα της ειρηνης μετα αλλαξα γνωμη και λεω για την πιπα της ελενης !!!!!!!! αφου εκανα υπομνημα στο υπουργειο παιδειας εκει που μιλανε για τα εθιμα των ιθαγενων και αναφερουν την πιπα της ειρηνης να το μετανομασουν σε πιπα της ελενης!!!!!!!
πολύ καλό.........ειχα "προειδοποιήσει" εδώ και καιρό ότι η κοπέλλα είναι πάρα πολύ καλή........οσοι με ακούσατε περάσατε καλά......
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
πολύ καλό.........ειχα "προειδοποιήσει" εδώ και καιρό ότι η κοπέλλα είναι πάρα πολύ καλή........οσοι με ακούσατε περάσατε καλά......
Προσεχώς βέβαια θα δοκιμαστούν και οι άλλες....
taper
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 557
- Πόντοι
- 4.440
2 Κοπέλες με 1 εκτόνωση να φανταστώ αν το πούμε με 2 πόσο θα παει ?ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! ΑΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΑΣΑΖ ΜΑΙ ΤΙΜΗ 90 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΣΑΖ ΜΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ρε σείς με την πίπα της Ελένης....
Μας τρελαίνετε...
και δεν μου λέτε δηλαδή... η Ελένη κάνει καλύτερη πίπα από την Χαρά?
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Don't know. But I am willing to find out!!!
giorgiodelafuentes
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Η Καρολίνα σταμάτησε ή έχει "άδεια"?KΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ, Η ΧΑΡΑ, Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ!!ΦΙΛΙΑΑΑΑ ΠΟΛΑΑΑΑ!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΤΑΡΤΗ ΑΒΡΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑΑΑ!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
giorgiodelafuentes
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΤΑΡΤΗ ΑΒΡΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ!!!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑΑΑ!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΣΑΜΠΡΙΝΑ, ΧΑΡΑ, ΕΛΕΝΗ!!!!!!! ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑ!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Προσεχώς βέβαια θα δοκιμαστούν και οι άλλες....
Δοκιμή με Χαρά. Άψογο μασάζ (φαίνεται ότι γενικά το μαγαζί το έχει!!) και πολύ καλή σε όλα τα άλλα.
Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω κριτική.
Ιδού η απορία??
Μετά από επιτυχή δοκιμή με αμφότερες δεν μπορεί κατά την γνώμη μου να βγει ασφαλές συμπέρασμα.
Προκειμένου λοιπόν να μην αδικηθεί κάποια από τις δύο θα προχωρήσω εκ νέου σε "κρας τεστ" με πιο αυστηρά κριτίρια για να μπορέσω να αποφανθώ!!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις