You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Νουρου μασαζ κανουν η Σαμπρινα!!!!!!!!!!η Καρολινα!!!!!!!!!! η Ελενη!!!!!!!!!!! και η Αφροδιτη!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-*
το στρωμα είναι φουσκωμένο,η θα τρέχουμε πάλι στο συνεργειο?
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και βεβαια ειναι φουσκωμενο..και μαλιστα πολυ καλα!!!!! ;) ;) ;) ;)
και η τιμη?και βεβαια ειναι φουσκωμενο..και μαλιστα πολυ καλα!!!!! ;) ;) ;) ;)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Πόσο κάνει το στρώμα ρε Όλγα πες του παιδιού
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα σε ολους σας!!!! ;) ;) ;) σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Ιωαννα η Αφροδιτη η Ελενη και η Δημητρα !!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ!!!!!!!!!ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι σας περιμενουμε με πολυ αγαπη!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) φλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.864
- Πόντοι
- 6.256
Α ρε Ολγα, πως σου φυγε η Ερρικα.Καλημερα σε ολους σας!!!! ;) ;) ;) σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Ιωαννα η Αφροδιτη η Ελενη και η Δημητρα !!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ!!!!!!!!!ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι σας περιμενουμε με πολυ αγαπη!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) φλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Α ρε Ολγα, πως σου φυγε η Ερρικα.
ακόμα θρηνώ
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Σιγά πως κάνετε έτσι για μια μέτρια πίπα...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Σιγά πως κάνετε έτσι για μια μέτρια πίπα...
από ασιατικό μουτράκι με γυαλάκια...
και πολύ καλό μασαζ παρεμπιπτόντως.
ΠΟΙΑ ΕΡΙΚΑ??????
αυτη που μια φορα περασα και πριν την ακουμπησω λεει FINISHHHHHHH!!!!!! της λεω καλα μωρη ακομα δεν σε αγγιξα πως τελειωσες ????????
εισαι μεγκαλο γκαμια λεει .....................!!!!!!!!!!!!!!
το μαγαζι τωρα εχει το καλυτερο ροστερ των αθηνων με γνωσεις μασαζ και finishhhh οταν ο πελατης δεν μπορει να παρει τα ποδια του !!!!!!!!!!!!
αυτη που μια φορα περασα και πριν την ακουμπησω λεει FINISHHHHHHH!!!!!! της λεω καλα μωρη ακομα δεν σε αγγιξα πως τελειωσες ????????
εισαι μεγκαλο γκαμια λεει .....................!!!!!!!!!!!!!!
το μαγαζι τωρα εχει το καλυτερο ροστερ των αθηνων με γνωσεις μασαζ και finishhhh οταν ο πελατης δεν μπορει να παρει τα ποδια του !!!!!!!!!!!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
αυτό τώρα γιατί μου το κάνεις;ασε που κατά πληροφορίες πηδιότανε επιλεκτικά.........
ΠΟΙΑ ΕΡΙΚΑ??????
εισαι μεγκαλο γκαμια λεει
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
αυτό τώρα γιατί μου το κάνεις;
Piloforis μια πίτσα σπέσιαλ στον κύριο....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Πάρε Ελένη να δεις τι σημαίνει πίπα!!!
και επειδη η ερικα αποτελει παρελθον και εγκο μεγκαλο γκαμια δεν ειμαι παμε στην πραγματικοτητα!!!
περασμα απο το μαγαζι αυτες τις μερες, ηθελα να παω καπου να χαλαρωσω και να βρω ενα φιλικο περιβαλλον, ετσι αφου εφτασα και τα ειπα με την ολγα για αρκετη ωρα της λεω ολγα σημερα θελω ενα πραγματικα καλο μασαζ το δευτερο μερος δεν με ενδιαφερει και τοσο !!!! μου λεει παρε δημητρα και θα με θυμηθεις ..........!!!!!
ενα εχω να πω οτι η κοπελα αυτη εχει ολο το πακετο ξερει τελειο μασαζ ανετα εκανε καριερα σε ακριβα σπα της μυκονου και σας το λεω εγω που εχω παει σε σπα απο την ταυλανδη μεχρι καραιβικη !!!!!!!
στο δευτερο μερος δεν υπαρχουν λογια απλα οτι φαναστει ο καθενας και αλλο τοσο !!!!!!
αν την βαθμολογουσα το 9/10 το ειχε στο τσεπακι της !!!!!!!!!!!
υγ, θα σας πω ενα μυστικο τα καλυτερα τα εχω περασει στην καριερα ( 22 χρονια στα μασαζ ) μου με κοριτσια σαν την δημητρα η ομορφες οι λυγεροκορμες ηταν σχεδον ολες παγοκολωνες !!!!!!
περασμα απο το μαγαζι αυτες τις μερες, ηθελα να παω καπου να χαλαρωσω και να βρω ενα φιλικο περιβαλλον, ετσι αφου εφτασα και τα ειπα με την ολγα για αρκετη ωρα της λεω ολγα σημερα θελω ενα πραγματικα καλο μασαζ το δευτερο μερος δεν με ενδιαφερει και τοσο !!!! μου λεει παρε δημητρα και θα με θυμηθεις ..........!!!!!
ενα εχω να πω οτι η κοπελα αυτη εχει ολο το πακετο ξερει τελειο μασαζ ανετα εκανε καριερα σε ακριβα σπα της μυκονου και σας το λεω εγω που εχω παει σε σπα απο την ταυλανδη μεχρι καραιβικη !!!!!!!
στο δευτερο μερος δεν υπαρχουν λογια απλα οτι φαναστει ο καθενας και αλλο τοσο !!!!!!
αν την βαθμολογουσα το 9/10 το ειχε στο τσεπακι της !!!!!!!!!!!
υγ, θα σας πω ενα μυστικο τα καλυτερα τα εχω περασει στην καριερα ( 22 χρονια στα μασαζ ) μου με κοριτσια σαν την δημητρα η ομορφες οι λυγεροκορμες ηταν σχεδον ολες παγοκολωνες !!!!!!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ρε συ Λαρούς έχεις αρχίσει και μας μπερδεύεις...
Από την Αφροδιτη στην Δήμητρα υπάρχουν τουλάχιστον 20 κιλά....
Ρε συ Λαρούς έχεις αρχίσει και μας μπερδεύεις...
ναι υπαρχουν αλλα οταν περναω καλα να μην το πω !!!!!!! Η αφροδιτη λογο ηλικιας εχει limit η δημητρα πιστψε με no limit!!!!!!
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
ασε που κατά πληροφορίες πηδιότανε επιλεκτικά.........
αυτα τα επιλεκτικα δε τα γουσταρω καθολου κ η επομενη που θα το παιξει "επιλεκτικη" θα φαει κραξιμο μεγαλοPiloforis μια πίτσα σπέσιαλ στον κύριο....
Η Ολγα ξερει τη δουλειά της αριστα........δίνει πολλές ευκαιρίες,αλλά αμα γυρίσει το ματι της τοτε....παίρνουνε δρόμο.......τα κορίτσια που είναι τωρα στο μαγαζί κάνουνε τιμια τη δουλειά τους,χωρίς κοροϊδίες και ξεπέτες......Οσες πήγανε να το παίξουνε πονηρές,πήρανε δρόμο.........
Λαρους,χαίρομαι που πέρασες καλά με τη Δήμητρα.........εχεις εμπειρία πολλά χρόνια και η γνωμη σου πάντα μετραει.......
Λαρους,χαίρομαι που πέρασες καλά με τη Δήμητρα.........εχεις εμπειρία πολλά χρόνια και η γνωμη σου πάντα μετραει.......
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις