- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην απολυτη γυναίκα με ολη την σημασία της λέξης , την Χαρα για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισε χτες το απόγευμα :-*
Γράψε δύο λόγια παραπάνω...
ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην απολυτη γυναίκα με ολη την σημασία της λέξης , την Χαρα για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισε χτες το απόγευμα :-*
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!! ;) ;) ;) σημερα ειναι ΣΑΜΠΡΙΝΑ ,ΔΗΜΗΤΡΑ ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ ,ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) θα ειμαστε μεχρι της 6 απογευμα!!!!!!!!!! σας ευχομαστε καλο τριημερο!!!! φιλακια στα μουτρακια σας!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Ολγα, μπορω να ελθω μονο για σενα; Απαντησε μου με πμ.Καλησπερα σε ολους σας!!!!!!! σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Χαρα η Ιωαννα η Δημητρα η Ελενη και η Αφροδιτη!!!!! φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!! σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Ιωαννα η Ελενη η Δημητρα η Αφροδιτη και η Χαρα!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι σας περιμενουμε με πολυ αγαπη!!!!! ;) ;) ;) ;). φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*
να υπενθυμισω πως εγω δεν μπαινει στα δωματια!!!!!!! ;) ;) ;)
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!! σημερα ειναι η Καρολινα η Χαρα η Αφροδιτη η Ελενη η Ιωαννα και η Σαμπρινα!!!!!!!!!!!!!!! ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι!!!!!!!!!!!! θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ!!!!!!!!!! σας περιμενουμε με πολυ αγαπη!!!!!!!!! φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* και μην ξεχασετε πως αυριο 25 μαρτιου θα ειμαστε κλειστα!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)
Κανα νεο απο Ερρικα εχουμε?ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑΑΑ ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*